reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paatrycjo nie chciałabym Cię martwic ale kilka mieiecy temu mialam podobnie. Oprocz tego ze ta druga blada kreska pojawila sie pozniej, mialam wszystkie objawy na ciąze..bole brzucha, spozniajacy sie okres..nudnosci itd..niestety gin nie potwierdzila i test z krwii takze wykluczyl :baffled:
Mam nadzieję jednak że u Ciebie okaze sie ze dzidzia jest w srodku ;* Powodzenia i trzymam kciuki :tak:

reklama
hej laseczki;* u nas wszystko dobrze mała mi nie chce coś spaćw nocy i nie wiem jaki jest powód dzisiaj w nocy dawałam jej nurofen bo nie mogła zasnać tak wrzeszczałą ze cały dom ja słyszal babcia przyleciała co ona tak wrzeszczy... wracajac pare dni wcześcniej pisałam ze ma przyjechać ojciec klaudi ale nie przyjechał napisałam mu ze czemu nie przyjechał to mi napisał ze ma wazniejsze sprawy, podobno kase ma wysłać pod koniec sierpnia a jezeli nie przyśle to ide do sadu.... i trudno nie chcial po dobroci to bedzie miał....

Agnis83 dziękuje, wiesz jesli bedzie bede sie cieszyc, jezeli nie bedzie trudno.. bede starac sie dalej. :)
w sumie to wszystko dziala na nasza psychike.. zobaczymy.. dziewczyny, zycze wam milej nocki!! tymczasem koncze pakowanie i spadam nad nasze Polskie morze. moc buziakow!!! dam jutro znac co z testem. slodkich snow wszystkim! ;*

Patrycja ja Cię pamiętam byłaś u nas rok temu koło czerwca i już się starałaś 5 miesięcy. Więc chyba trzeba trzymać kciuki żebyś za wcześnie spojrzała na test:) Zrób jak dziewczyny mówią test z pierwszym porannym moczem zaraz po wstaniu z łóżka w nim jest największe stężenie hormonu ciążowego:)

Niusiula szkoda słów...

Dziewczyny.!
Remont mi idzie baaaaardzo powoli.. Prawie skończyłam Wici pokój.. Stale się w tym mieszkaniu psuje.. ale pomimo to jestem szczęśliwa, że w końcu robię to, co ja uważam za właściwe.. jest ciężko, ale cały czas myślę, że będzie dobrze, jak sobie to dobrze wypracuje.. trochę tu podczytałam i tak dużo Was podejrzewa ciążę ostatnio :-) od września idę do opieki, może dostanę jakąś jeszcze kasę i to jedzenie z pomocy, bo od września z mamą będziemy oficjalnie na osobnym gospodarstwie. Napisałabym sms do Pauliny i 23may, ale coś mi się z telefonem porobiło, że nie mogę pisać,. tylko mogę dzwonić. bardzo pomaga nam Wujek K.. i moje koleżanki też trochę. od koleżanek dostałam ciuchy, pożyczyły mi kuchenkę i Małej dały jakieś zabawki, Wujek przywiózł mi meble, dzisiaj przywiózł mi lodówkę i mikrofalę.. ogólnie jakoś sobie radzę.. :-) napiszę jeszcze jak następnym razem będę u K. :rofl2:

Witam

Nisiula może brzuszek bolał, albo ząbki.

Olciaa moja córa też je mleko Bebilon pepti na recepte. Najpierw jadła Bebilon Ha za 35zł kupywałam jej, ale jak wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc tak jej lekarz zalecił Bebilon pepti. Teraz płacę 7zł za puszkę. Ogromna różnica.

Dominisia123
Super. Jesteś genialna, że dajesz sobie tak dobrze radę!

Witaj monycza! Gratulacje!

Paatrycjaa moim zdaniem to ciąża. 3 tyg spóźnia Ci się @ to bardzo długo. U mnie też tyle się spóźniała zanim zrobiłam test.

Ostatnia edycja:
Agnis, witaj :)
Magda, ja już jestem... melduję się :)
Nisiula, szkoda że tak wyszło, chyba z sądem będzie dobre rozwiąznie
Dominisia, super że tak Ci sie układa :)

ja powoli wracam do życia, ale jest ciężko... grill bardzo udany:-p
dziecko o 20.30 już poszło mi spać, wymęczył się wylatał :)
zaraz wstawiam obiadek i biorę się za pranie..

Hej laseczki;-)

U nas nic nowego, poza tym, że Damianowi wyszła górna lewa czwórka:-) więc na razie jest spokojny. No i wczoraj pojechałam z K. w trasę. Jechał do Niemiec towar zawieść to żeby mu się nie nudziło mnie zabrał.

Witam nowe mamusie;-)

Patrycja i jak 2 test? Mi się wydaje, że jesteś w ciąży. Powodzenia
Dominisia super, że sobie radzisz
Nisiula szkoda słów..

reklama
Witajcie :)

Jestem tutaj świeżakiem :)
Mam 20 lat i moje pierwsze dziecko ma już siedem miesięcy :) co więcej spodziewam się już drugiej pociechy, ale nie uważam żeby w naszych czasach 20 lat to była jeszcze młodziutka mama :)

Do góry