reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No oby nikt urodzin nie zepsuł :-) Bo P. a zwłaszcza jego rodzice to....zawsze coś muszę zje**ć .. Ogólnie mi się pytał wczoraj czy do niego wróce jak się usamodzielni hahaha

Kasiek a nie dziękuje :-) Jak na razie wsio oki , ciągle do przodu . Natalia uwielbia Sz , on powiedział przy mnie do rodziców że kocha ją jak swoją :tak::tak:

Nie uwierzycie . Moja mała Natalia już nie będzie rodzinnym dzidziusiem , siostra w ciąży ;-)

reklama
Milena P. chyba śmieszny jest skoro myśli, że jeszcze szansę ma. Udanej imprezki i gratki dla siostry:-)
Patrycja i jak po wizycie?

Oliwka dziś ma urodziny:happy: prezent na sobotę już jest. A ona nadal nad morzem się wyleguje. Nawet nie zadzwoniła, tyle atrakcji, że nie pamięta o matce. Wieczorkiem zadryndam by złożyć jej życzonka.

Czesc mamy ;*
Dawno Nas tu nie było, jak ten czas szybko leci, tyle co poczatek wakacji był a już koniec. Zapisałam się do szkoły już kiedyś, nie na tą farmacje bo się okazało że jest od pon-pt, więc jak dla mnie to odpada. Papiery dałam na administracje, mam nadzieje ze kierunek ruszy. Julka rośnie i coraz bardziej robi się taka 'dorosla' hehe, tylko ostatnio jakiś przestuj mamy z jedzenie bo starszny niejadek się z niej zrobil, będzie jadła tylko kilka ulubionych potraw i nic po za tym ...
Ja nadal pracuje 3 dni w tygodniu, zawsze to coś ;}

Przede wszystkim to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI:-D i udanego wypoczynku nad morzem. Asik, złóż jej życzenia od forumowej ciotki ;)

Milena, mieliscie wpasc do mnie na grilaaaa, ja czekam i co ? a P.to niech sp...
Kasiek, moja Julka tak samo jak jest z babcia lub dziadkiem to wogole mnie nie słucha bo mysli ze wszystko jej wolno ;/
Patrycja, daj znać jak po wizycie ;)
Dominisia, super że Ci się wszystko powoli układa, z K. wszystko wporzadku?

Mam nadzieje że jako tako Was nadrobiłam ;)

kasiek88kasiek jestesmy w Sarbinowie, ogolnie nie jest zle.. :) mysle ze gratulowacto dopiero we wtorek albo w poniedzialek jak mi sie uda prywatnie umowic :)

Mariolciaa jeszcze cisza, czeekam na wizyte. teraz odpoczywam nad morzem ;D a na brak snu polecaam gorace mleko z miodem. ja spie jak niemowlak ;)

asik24 dopiero za tydzien ;D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAŁEJ ;)

23may no jasne że dam !!! :D

@ nadaaal brak! oby sie udało !!! :D

Patrycja to wiesz na razie tak po cichutku ale myślę że to ciąża:)
Ja byłam w Ostrowie między Karwią a Jastrzebią Góra i pogode miałam cudną;)

reklama
Hej laski. U nas leci, 31 sierpnia jade do A. na tydzien/poltorej. Czekamy na rozprawe, wyrabiamy paszport Nikoli i wypaaaad z PL prawdopodobnie na dluzej.

Milena niech P. to sie w cztery litery pocaluje:wściekła/y:
Patrycja cichutkie gratki
Asik chwilo spokoj od cory hehe, wszystkiego naj naj!!!
23may powodzonka w szkole !!

Do góry