reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek ok dzieki za rade :p

jagoda poniewaz moj pediatra stwierdzil ze ma alergie i przepisal ten bebilon po nim miala zaparcia to przepisla nutramigen a po nim bylo jeszcze gorzej chociaz one bylo tak tluste ze calymi nocami mi spala ale w koncu stwierdzilam ze przejde na melko ktore od poczatku dawalam i wszystko minelo zaparcia itp :) tylko to ze w nocy budzi sie na jedzenie ale wole to niz mialaby mi kupki nie robic

reklama
Hej dziewczyny! coś mi się z netem dzieje i niekiedy nie mamy połączenia...
nie wiem czy zdążę wam wszystkim odpisać, w poniedziałek siądę i poczytam bo ledwo z jednej wsi przyjechaliśmy to dzisiaj na drugą jedziemy ale tylko na grila i jutro wracamy :)

edit, robiłam test, jedna kreska :)

miłego weekendu :)

Ostatnia edycja:
Heej;)

Mam zamiar ja dalej karmic cycem, a mleka z proszku to nie chce tknac tylko poczuje to pluje dalej niz widzi;)
Nocki ciezkie bo sie czesto budzi no ale co zrobic.. robie jej rano kaszke I lyzeczka daje to zjada, do tego wode z odrobina cukru I popije , jabluszko wcina;) damy rade;)

Brat dzis juz pojechal. U nas jest tak zimno ze bryy- Jesien idzie;);/

Maja juz spi wykapana, T gra a ja nudze sie;)

Agnis83- witaj I gratulacje;)

Gdzie reszta Mam????? :)

Hej! Potrzebuje pomocy i porady!
Wczoraj wieczorem zrobiłam test. Wyszla jedna kreska i odłożyłam test na półke.
Dzisiaj gdy sprzatalm pokoj spojrzałam na test i moim oczom ukazala sie druga kreska.. Była bardzo jasna, i teraz trochę sie stresuje.. Od 4 dni, boli mnie podbrzusze.. Okres spoznia mi sie 3 tygodnie..
To dziwny bol, niby jak na okres.. ale jednak jakos inny. 2 dni temu mialam ostra rewolucje zoladka, ale stwierdzilam ze to zatrucie pokarmowe.. Rozmawialm ze znajoma i ona powiedziala ze tez tak miala gdy zaszla w ciaze!

DZIEWCZYNY POMOCY!!!! NIE WIEM CO MAM ROBIĆ!!!
icon_sad.gif
icon_sad.gif

przepraszam za spam, ale chyba juz wariuje..

Agnis witaj gratuluje:)

Patrycjaaa
tak tez mogło być że za wcześnie spojrzałaś na test a że już Ci się sporo spóźnia to jest duże prawdopodobieństwo najbardziej wiarygodny jest lekarz ginekolog zrobi badanie ginekologiczne i zleci badanie z krwi betaHCG które jest bardzo miarodajne i widać bardzo młodą ciążę możesz też na własną rękę takie badanie zrobić kosztuje ono około 30zł.

kasiek88kasiek dziekuje za szybka odpowiedz. Jakie jest prawdopodobienstwo, że test mogl sobie ta kreseczke dorysowac? Wiem, moze zle napisane, ale chyba rozumiesz o co chodzi.. czy to prawda, ze przez temperature test mogl sie zmienic? Boje sie, za dwie godziny wyjezdzam, czuje sie fatalnie.. czuje mdlosci, poce sie, jestem nie do zycia..
ale jezeli @ nie przyjdzie to bedzie male wielkie szczescie ;)

Patrycja test myli sie tylko w jedna strone - moze nie pokazac ciazy podczas gdy ciaza jest. Sa przypadki, ale znikome, ze pokazuje ciaze podczas brania duzej ilosci niektorych lekow. Zrob drugi test, jak bedzie pozytywny to lekarz i beta hcg :p Powodzenia

reklama
Alice00 nie biore zadnych lekow, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ;) tyle, ze wyszla jedna kreseczka dalsze pole bylo puste a tutaj nazajutrz taka niespodzianka.. :) a do ginekologa dopiero za tydzien bede mogla isc.. rano zrobie test z porannego moczu.. to bedziee najdluzszy tydzien w moim zyciu. trzymajcie kciuki za jutro! DZIĘKUJE :*

Do góry