reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza dlaczego nie idziecie na wesele?
Milena w końcu jakieś zainteresowanie dzieckiem ze strony P.
Renata współczuje @

U nas jedno wielkie marudzenie i ciągły płacz:no: jak mu szybko nie wyjdą te czwórki to chyba w wariatkowie wyląduję

reklama
hej

milena masakra z takim ojcem, przypomnial sobie ze ma corke wreszcie? oby... no i oby placil na czas a jak nie to coz zakladaj o alimanty i tyle ;)
asik niewiemy czy idziemy na wesele bo to jest 400km od nas :) w moich rodzinnych stronach zalezy od tego jaka wyplate dostanie moj Ł. wrzesien i te wydatki a jednak trzeba miec i na podroz i na wesele... zobaczymy
wspolczuje bolesnego zabkowania :/

U nas pogoda sie popsula ale wole takie cos niz te upaly :p

Hejka. Ale lao u nas dziś. Prawie jezioro na podworku mialam.

My za rok mamy dwa wesela. Jedno w sierpniu.. a drugie prawdopodobnie w .... sierpniu. Mam nadzieje ze te drugie, mojego kuzyna to ..on zdecyduje sie na inny miesiąc. Bo bedzie ytrzeba od maja odkladac na ksiązki, wyprawki i te dwa wesela.

nadal mnie wszystko boli, nadal humor mam taki ze o wszystko sie dre. Ł kilka razy ochrzan dziś juz dostal. Dwa sluszne.. a reszta .. tez sluszne ;)

do tego tv mi zanika.. !!! zaraz sie we mnie zagotuje!!!!

Hejka wreszcie się pojawiłam.... widze ze to nie tylko ja mam wesele.... bo tu widze ze pare osób też ma... ja mam w tym roku pod koniec sierpnia a dokładnie 31... mialam nie isc wgl na to wesele ale to jest sasiad wiec pojde.....gadałam z kochanym tatusiem mojej córci ma przyjechać w czwartek do nas jestem ciekawa czy sie zjawi.... bo juz pól roku przyjeżdża i nie może dojechać.... chce pogadać z nim o ustaleniu ojcostwa zeby sie przyznał do klaudi a po drugie o kasie .... a jak nie to robie ta jak Milena..... ileż można czekać...... wpłacił raz 150 zł ale nawalił ze szok 150 złto na miesiac na pampresy starczy... ale oni tego nie wiedzą jakie to są wydatki....

Liza to daleko macie to wesele. My mieliśmy ok 15km a jak wszystko zliczyć to kasy poszło, że hoho
Renata gdybym miała 2 wesela jednego miesiąca na jedno bym nie poszła... ze względów finansowych
Nisiula witaj :) dawno Cię nie było.. Widzę, że nadal nie masz lekko z ojcem Klaudii, obyście się dogadali.

Kurczę ale ten czas szybko leci.. za miesiąc mija 10 lat jak jesteśmy razem z K. I jak my tyle wytrzymaliśmy ze sobą:-p? Zastanawiam się co zrobić z tej okazji. Macie może jakiś oryginalny pomysł?

Hej ja w tamtym roku miałam 6 wesel: jedną komunie w maju, wesele w maju, dwa wesela w czerwcu, jedno wesele w lipcu i dwa wesela w sierpniu:p Mogę poprosić jeszcze raz o ankiete?? Mogę poprosić jeszcze raz o ankiete?? To do pracy magistersiej bardzo potrzebne Ankieta - Sery dojrzewające

Hejoo.. U nas wszystko ok jutro jedziemy do KRK spotkac sie z kolezanka i do pradziadka pokazac mu Nikole. A w piatek jedziemy na calutki weekend na blokowisko.. tak mi sie chce ze normalnie dramat. Rodzice ida na wesele i zostaje z naszym glupkowatym psem. Sasiad bedzie przychodzil zeby ja wyprowadzic, i przynajmniej ja bede mogla wyjsc. 29 albo 31 leeeeceee!! :D Jutro wieczorkiem tata mi chyba bilet zarezerwuje :) z A. mam kose i to konkretna, bo mnie wkurzyl. Ja siedze sobie w domu z dzieckiem bo innego wyboru nie mam, napisal ze jest z moim tata i kolega na lawce i sobie piwko pija, no to ja ok, po czym dzwonie do niego a tam muzyczka i impreza, niestety przypadkiem telefon odebral wiec sobie posluchalam. Burak jeden..

Liza 400km o jednak sporo, ja bym chyba zrezygnowala
Nisiula powodzenia z tata Klaudii. To on jej jeszcze nie widzial?? Na twoim miejscu to juz dawno w sadzie bym byla

ASIK24 No dawno mnie nie było... No myśle że się dogadamy chciałabym...
PAULINA12 Heh nie dziękuje.... oby sie udało wszystko.... wiesz co widział jak byłam z nią na badanaich tam w jego stronach to przyjechał bo miał blisko.... a tak to coś ty.... wiesz co chce się dogadać miedzy soba.... nie chce się włóczyć po sadach ale cóż jak bedzie taka sytuacja dalej to ide i pie****e wszystko z góry na doł. dziecko ma pół roku a on ja widział raz.... i to jest ojciec....

Hej porannie.

Asik mowilam do Ł ze jesli idziemy to na dwa. Niema wybierania, bo jedno to slub Ł siostry rodzonej a drugie mojego brata ciotecznego. I raz ze wybierając, poszlibysmy do Ł siostry, a odmowilibysmy dla mego brata,a dwa.. na wesela z mojej strony Ł jakos nie lubi chodzić. niewiem czemu, ale zawsze coś sie dzieje ze w koncu nie idziemy. wiec teraz, moj malzonek wie, ze ja nie podaruje. Nadgodziny niech wezmie.. bo faktycznie sierpien to pod wzgledem finansowym straszny miesiąc.

ksiązki juz dla F kupilam. 350 zł za same podreczniki. Wyprawka mala bedzie bo sporo rzeczy zostalo mu z ubieglego roku.

reklama
Do góry