reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczyny słonkiem!

Ja zaraz jadę do mamy rowerem z Kubą. Nie widziałyśmy się już ponad dwa tygodnie, bo najpierw my wyjechaliśmy na wakacje, potem jak my wróciliśmy to rodzice następnego dnia pojechali do Kołobrzegu. Jadę poplotkować troszkę z mamą :-) odkąd nie mieszkam z rodzicami poprawiły się moje relacje z nimi :-)

Fikusek1988 zrobię tą sałatkę jutro :tak:

Dziewczyny wy już robicie ogórki? Hm ja planuję w sierpniu dopiero :sorry:
Ja też robiłam w tamtym roku ogórki z chilli i nic nie zostało :-) Niech podzieli się któraś przepisem na ogórki z musztardą :-) skoro tak chwalicie :-)

U nas tez tak dużo komarów nie ma, a mieszkamy na wsi i przy lesie.

reklama
a u mnie komarów pełno, K. znalazł jakiś przepis na pułapkę na komary z drożdży, ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Wicia jest bardzo marudna dzisiaj..

Jagoda na watku mlodych mam z przepisami podawalam napewno wiec warto poszukac ;-)

edit. o nie znalazlam, zaraz tam dodam jak cos :)

Ostatnia edycja:
Cześć wam, poczytałam co u was słychać... wybaczycie mi że nie odpiszę ?
aby zdrówka dla Nikoli życzę :)
trochę dziwny okres u nas jest, coś się złego dzieje w rodzinie... nie potrafię wam po ludzku, racjonalnie tego wyjaśnić.

ogólnie to u nas też ciepełko, na dworze siedzimy :)
jutro R. urodziny, ale tylko ciacho kupiliśmy na poczęstowanie i dzisiaj robię skromny mini tort :)

Jagoda musze teraz ogrorki robic bo rosna mi jak szalone:)

Zaraz lece robic obiadek;)

ok, dziękuję za przepis :-)

ogórki na pewno zrobię! :tak::-)

Mój M na noc w pracy. Dzieci śpią :-) a ja chrupię ciacha :-):-p i popijam herbatkę oraz przelotem oglądam rodzinka.pl :-)

wiecie co, od jakiegoś czasu strasznie mnie nosi na słodycze :zawstydzona/y: nawet bardziej niż w ciąży jak nie ciasto to inne łakocie. Dzisiaj M wysłałam do sklepu po Wafelki Familijne, bo akurat na nie miałam ochotę :-):zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Jagoda mnie tak samo! Nawet placki nauczyalam sie piec bo az tak slpdkiego mi sie chce:D

My juz po kolacji:)i wymyci:) Alan obejrzy sobie jeszcze bajke i idzie spac:D

HELLO LASKI!!! Wrocilam. Potwierdzam lacznosc z siecia. My juz w domku, ale antybiotyk domiesniowo do poniedzialku. A wczoraj wzial mnie na zakupy z okazji urodzin i totalnie mnie zaskoczyl. Wzial mnie do media markt i kazal wybrac laptopa a ja :szok: no to wybralam :

Witajcie
Na komary sprawdza się olejek waniliowy ( taki do ciasta) podobno, bo jeszcze nie próbowaliśmy. Hehe posmaruję dzieciaki i będą pachnieć jak ciacha;-)

Ogórki robiłam ale z chilli ale muszę poszukać przepisu i zrobię w musztardzie skoro tak chwalicie

Byłam dzisiaj kupić Oliśce kieckę, ładną wybrała. Jak dam radę to jutro wstawię fotkę

Paulina jak Niki?

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Ja jestem wierną fanką ogórków małosolnych, kocham wprost ;)
Katar mnie łapie, siąkam nosem od godziny.. chyba od klimatyzacji w sklepie ;/
Byłam dziś z Mała w markecie na zakupach, po sklepie chodziła jakaś babka z 2 dzieci ( ok. 3-5 lat) i nagle te dzieci zaczeły się kłucic o cos, jedno placze, drugie krzyczy a matka podchodzi do nich i na cały sklep sie wydziera 'ZOBACZYCIE JAK WAM WPIER... W DOMU' żenada.... ludzie patrza na nią a ta jakby nic się uśmiecha. Odnosnie komarów to kupiłam dziś jakies spiralki, które się pali, coś a'la kadzidełka, ale zobaczymy czy coś dadzą.

Paulina, fajny prezent ;] Jak Nikola?
asik, fotki wstaw koniecznie ;)

a co do słodkosci, nie mogłam się powstrzymać od ptysi w sklepie , Julka pomogła mi oczywiście jest, łasuch mały :-)
kurdee... NIENAWIDZĘ MIEĆ KATARUUU!

Do góry