reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Paulina zdrowka!!!
Fikusek o witaj, dawno cie nie bylo :) co tam slychac jak Alan? :)

U nas dzis cieplo sie zrobilo,a nawet goraco... mialam brac kocyk i z dzieciakami na taka łake isc tam kazde imrezy sa robione i sobie tak polzec w sloneczku:) ale nie chce mi sie targac tych wszystkich dupereli :D hehe ale chyba wezme wózek i zobaczymy... ;)

reklama
Wampi bo ja uwielbiam pichcic:D a tylek rosnie;)

Eliza heja;) poszlabym sobie na taka polanke ale u mbie chyba nie ma:(

Salatka jiz zrobiona w lodowce lezy:) jutro bedzie gotowa do jedzenia:)

Ja też wolę wcinać niż pichcić. Mój M dobrze czuje się w kuchni :-)

Dziewczyny mój Kuba od września idzie do przedszkola i tak pomyślałam, że kupię mu już parę rzeczy, a mianowicie zacznę od plecaka i worka :-) Szukam ładnego plecaka ale nie aż tak drogiego. Znalazłam ładne plecaczki ale po 130 to chyba za dużo jak dla mnie. Znowu też chyba nie chcę badziewia za 15zł :dry: Chciałam zapytać Mam jakie plecaki sprawdzają się w przedszkolu? Takie malutkie, czy większe? Dodam, że u Nas w przedszkolu śniadanie dziecko bierze z domu.

Jagoda wystarczy maly plecaczek:)
U nas jedzenia nie trzeba brac i w przedszkolu wszystko panie trzymaja wiec dzieccko nie musi nic nosic:) Ale jak u Was trzeba tylko sniadanko i noc wiecej to ja bym kupila maly;)

Asik salatje robilam z ziemniakami pimidorem ogorkiem jajkiem cebula. Wszystko uklada sie warstwami. Soli sie i pieprzy a na koniec zalewasz odrobina oleju:) ne wiem czy ona ma jakas nazwe;)

Siedzimy z mlodym na dworze u nas zra komary..

Bry

Fikusek ale smaka robisz ;) my w niedziele bedziemy robic ogorki w musztardzie ;-) Mmmmm :tak:

My wczoraj na dzialce bylismy i tez zjadly nas komary... :dry: :crazy::confused2:

reklama
Liza mi w misztardzie jeszcze zostaly z zeszlego roku:) pyszne sa:) ale moje ulubione to z chilli:) juz 10 sloikow zrobilam:)

Macie cos sprawdzonego na te komary bi my doslownie mamy wszysztko zgryzione!

Do góry