Jagoda.
Zaangażowana w BB
A mi lekarz powiedział, że mleko modyfikowane dziecko powinno jeść do trzeciego roku życia. Mleko modyfikowane ma dużo żelaza, witamin, wapń które jest potrzebne dziecku a mleko krowie nie ma. Zresztą zwykłe mleko dla malucha jest za ciężkie, obciąża nerki. U nas Kuba jadł 2,5 roku. Młoda też będzie tyle jadła. Mojej koleżanki córka jadła mleko w proszku w niebieskiej torebce i dziewczynka w wieku trzech lat ma próchnice, wszystkie zęby czarne. Dziewczynka nie je dużo słodyczy, być może to wina nieprawidłowego mleka i dla tego zęby są słabe.
Milenaa Możesz dać córci nie raz, ale ja bym tego jako stały posiłek nie wprowadziła.
Ja też będę kupywć używany fotelik. Dzisiaj przeglądałam maxi cosi używany i można kupić ładny, niezniszczony.
Ja to trochę biegałam na początku wiosny, a teraz przerzuciłam się na rower, aby mieć ładne, zbite nogi i pośladki jak kamienie
Milenaa Możesz dać córci nie raz, ale ja bym tego jako stały posiłek nie wprowadziła.
Ja też będę kupywć używany fotelik. Dzisiaj przeglądałam maxi cosi używany i można kupić ładny, niezniszczony.
Ja to trochę biegałam na początku wiosny, a teraz przerzuciłam się na rower, aby mieć ładne, zbite nogi i pośladki jak kamienie