reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina, zdrówka dla Nikoli ;)
Dominisia, mi się zdarza zamawiać paczki ubranek i zazwyczaj przychodzą bardzo ładne ;)

U Nas wszystko ok, pogoda w końcu ;)
Julka coraz wiecej słow mówi, mam nadzieje ze juz niedługo będzie rozgadana :-D
Mam opłacic cyfrówke do 23 lipca, a juz co chwile mi wyskakuje że termin płatnosci mija za 5 dni ... no masakra

Ja już w domku :-)
Wypad był super :tak: Odpoczęliśmy z mężem :-) Turcja na swój sposób piękna. Raczej tam gdzie są hotele i turyści.

Dominisia123 Jeżeli wszystko Ci się akurat przyda to bierz :-) ja osobiście wolę np. kupić licytując kilka rzeczy od jednego sprzedawcy. Kupywałam już kilka razy od jednej Pani co ona ściąga ubranka z Wielkiej Brytanii.

Paulina12 Życzę dużo zdrówka dla córci! Trzymajcie się! Zapalenie płuc? Tak nagle? A córka wcześniej Ci nie kasłała? Nie było żadnych oznak?
Mój syn dwa lata temu miał zapalenie płuc. Na początku był kaszel kilka dni i gorączka, pojechaliśmy do lekarza dostał antybiotyk, ale nie pomógł bo już zaczęły się duszności i następnego dnia wylądował w szpitalu. Co leżąc w szpitalu złapał Rotawirusa i tak siedzieliśmy 10 dni :-(

Fikusek1988 ja uwielbiam ogórki małosolne:-) :tak:
Mój mężulek na kolację zrobił duszone grzyby :-)

Ostatnia edycja:
Jagoda grzybki tez lubie:)

Alan spi a ja ogladam glupoty na tlc:) ale pewbie niebawem i ja padne:)

Dzis byl pozar w fabryce obok mojego domu :o cale niebo czarne. Ale nikomu nic sie nie stalo

JAGODA pluca jeszcze nie sa zaatakowane. To zapalenie tuz obok pluc. Nikoli nic sie nie dzialo oprocz tego ze byla od 3 dni marudna ale zwalalam to na gorne jedynki
23MAY dziekuje ;-)
FIKUSEK lepiej, dostala znow antybiotyk dozylnie

A ja zerwalam opierdziel za to ze zostawilam Nikole sama SPIACA w lozeczku na 5 sek zeby poprosic o goraca wode. Teraz boje sie isc wysikac.

Alee dziś gorąco, już o 7 było 22 st.:szok: a co to będzie później? Jutro jadę kupić Oliwce kieckę na wesele. Ja mam 2 i nie wiem w której iść, obie mi się podobają. Poza tym siedzimy większość dnia na dworku i się nudzimy

Fikusiek
witaj :) jestem Aśka i też mam 25 latek. Córa w sierpniu kończy 7 lat a synuś ma 13m-cy
Paulina dobrze, że z Niki coraz lepiej;-)
Dominisia jak ci się podobają to bierz
Jagoda super, że urlop udany;-)
23may
niech zgadnę, cyfrowy polsat? Moja mama ma i też długo przed terminem wyskakują jej takie przypomnienia. Fajnie, że Julka coraz więcej gada.

Helol:)

Paulina jaki opierdziel? Od kogo? Dobrze ze z Nikola lepiej.

Asik milo poznac;)

U mnie dzis tez goraco ale sie ciesze bo ostatnio chlodno bylo.
Zaraz lece robic sniadanko bo juz syn sobie zazyczyl parowki z ketchupem ale bez chlebka:D
Ja wypije kawke i pootuje produkty na salatke:)

reklama
Ja wstałam, dzieci też :-)

Mąż już pierwszy dzień po urlopie dwutygodniowym :tak:

My już po śniadanku, słońce ładnie daje z rana :-)

Widzisz Wampi a nas nie odesłali tylko przyjęli pomimo, że panował też Rota i mój będąc w szpitalu trzeciego dnia miał wymioty a w nocy miał około 20 stolców! Strasznie ciężko przeszedł tego rota. Po nocy był strasznie odwodniony. Niestety to w szpitalu najwięcej zarazków.

Asik24
widzisz bo jakbyś miała jedną to byś nie miała takiego dylematu :-):-p

Paulina12 a kiedy macie wyjazd?

Do góry