reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may te spirale to super sprawa! Byłam świadkiem i naprawdę działa! Koleżanka kupiła w biedronce i jest mega zadowolona.:tak:

Paulina dobrze, że już w domu. No prezent super :-)

reklama
asik, to prawda z tych zapachem, sprawdza się :)
Paulina, dobrze że już w domciu
23may, faktycznie może ta matka użyła zbyt ostrych słów... ale z drugiej strony denerwują mnie osoby które komentują takie matki.

u nas jakoś smutno... ciąg dalszy :/
jedziemy popołudniu do rodzinki, Oli pewnie się wygania na świeżym powietrzu :)

Kurde, wczoraj nie dokonczylam tego posta myslalam ze mi zezarlo a on sie dodal :wsciekla: z Niki wszystko w porzadku, mamy zastrzyki 2x dziennie do poniedzialku. Kupilismy dzis fotelik, maxi cosi priori, cena nawet przystepna, Nikola zadowolona. Cieplo nawet u nas ale Niki w dresie bo nie chce jej przewiac i poszli na krotki spacerek z A.. Na 19 na pogotowie zrobic zastrzyk.

Kurde, wczoraj nie dokonczylam tego posta myslalam ze mi zezarlo a on sie dodal :wsciekla: z Niki wszystko w porzadku, mamy zastrzyki 2x dziennie do poniedzialku. Kupilismy dzis fotelik, maxi cosi priori, cena nawet przystepna, Nikola zadowolona. Cieplo nawet u nas ale Niki w dresie bo nie chce jej przewiac i poszli na krotki spacerek z A.. Na 19 na pogotowie zrobic zastrzyk.

już zmieniacie fotelik? ja jeszcze nie myślałam o nowym. Moja mała waży niecałe 10kg

Zrobiłam dzisiaj desery gotowe Tiramisu w pucharku z biedronki i średnio smakują :-p krem taki mdły.

Dziewczyny co można kupić Teściowej na imieniny?

23may współczuje kataru, też nienawidzę ciągać nosem. Co za kobieta...?
Wampi ja też przed@ wcinam ile się da i mam mega ochotę na słodkie
Mariolcia też nie lubię oceniać innych ale wydaje mi się, że przesadziła mówiąc do dzieci, że im WPIERD*LI. Jak ona nie potrafi pohamować się przy ludziach to ciekawe co dzieje się w domu?
Paulina super, że jesteście już w domku. To się A. postarał z prezentem.
Jagoda my też już jakiś czas temu zmieniliśmy fotelik bo był za mały a Damian też waży 10kg

Łobuziak mały wpadł wczoraj do basenu:szok: oczywiście widziałam, że się na niego gramoli ale nie zdążyłam podbiec i go złapać ( szybki jest skubaniec) więc zaliczył nurka.. zaczął płakać bo woda była dopiero co wymieniona więc lodowata bo tak to on kocha wodę

Ostatnia edycja:
JAGODA na pazdziernikowkach dzieci jezdza juz od dawna w nowych fotelikach :) zadko kiedy zdarza sie zeby jeszcze jezdzily w nosidelkach. Pozatym fotelik mamy do 10kg, Nikola ma 10.8kg a jeszcze dodatkowo nie mam ochoty spedzic 8h jadac nad morze przy akompaniamencie placzu :)
ASIK biedny Damianek :( ucaluj go.

Nikola dobrze, mamy zastrzyki domiesniowe, zostaly jeszcze dwa - dzis wieczorem i jutro rano. I jutro trzeba sie wybrac na przeglad Nikoli.

U nas wszystko ok .. cały czas na dworze w zasadzie .. w piątek widziałam sie z P. Natalia go tylko obserwowała , powiedział do niej ''cześć'' i ''papa'' ... Tyle było dał jej czekoladę i buty od babci :-D:-D za 3 lata może by były dobre , dałam siostrze dla dzieci bo szkoda żeby tyle to leżało .. ;P

Ja też wczoraj kupiłam fotelik ale używany ;-) ten 9-18kilo . taka histeria w tym nosidełku , bo ona leżeć nie będzie . To niech ma nowy i będzie dumna siedzieć i obserwować ..

Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z was zrezygnowała z mleka modyfikowanego i dawała grysik ??

Sorrka że tak o sobie , ale mam ferajnę w domu od wczoraj i mi się już zabijają .. ;)

Buzioooole .. ;)

Milena mój kuba w ogóle nie pije od ponad miesiaca mleka modyfikowanego bo nie chce i daje mu kaszki na zwykłym mleku.

Niunio spi u nas gorąco ja kurde ćwiczyłam z chodakowską skalpel przez 6 dni zrobiłam 1 dzień przerwy i już wczoraj znowu mi się nie chciało i już 2 dni przerwy jak dzisiaj nie wróce to chyba dam sobie spokój.

PAPITKA ja to wogole sie zebrac nie moge.
MILENA Natalka go juz pewnie zabardzo nie pamieta

Ja gotuje obiadek, ziemniaczki filet z kurczaka i fasolka szpragowa z bulka tarta i maselkiem mniam. A. robi rosol. Nikola spi ;)

reklama
Witajcie,
U nas leniwa niedziela wstalam o 9.30 bo Ł wychodzil do pracy a Bartek szalal od 6.30. Teraz tez pospalam z nim od 12 do 14.20;-)za godz Ł konczy, zrobie obiad i tyle ze mnie;-)
Paulina, zdrowka dla Niki:tak:tez dostalam laptopa tyle ze od ex, z okazji zaczecia studiow.
Milena, Natalka go nie poznala a i on sue nie wysilil na spotkaniu...Bartek nadal pije mm.
Fikusek witaj;-)
Asik, biedny Damian oby zapamietal ze tak nie mozna:-(
23may, brak slow, az strach pomyslec jak ta kobieta zachowuje sie w domu skoro publicznie az tak puszczaja jej nerwy:dry:

Do góry