reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kuba znowu padł wcześniej. Już śpi. Mało je nie wiem co mu juz dawać.

Dominisia moje próbuje pić ze wszystkiego jak widzi ze ktoś pije nawet puszke po piwie przechyla po energetykach itp.

Pierwszy dzień z ewą chodakowską zaliczony zobaczymy jak długo wytzymam hihi. Pogoda do bani cały dzień pochmurno.

Milena nie przejmój sie nimi niech se robią co chcą a ty pokaż że umiesz dać sobie rade bez nich.:-D:tak:

reklama
Uuuuu, ale tu cicho... no tak w końcu weekend jest;-)

Oliwia ma niestety wirusowe zapalenie gardła:-( mogłam się tego spodziewać bo ona jak choruje to tylko na gardło..

A ja dzisiaj byłam w pracy a że dogadałam się z szefową, że mogę przychodzić jak tylko będę miała z kim małego zostawić to poszłam bo K. miał wolne. Wiadomo zawsze parę groszy więcej

Liza oby Hani przeszło do pon. trzymam kciuki

dobranoc

Hani przeszlo na szczescie, dzis nic jej nie jest ;-) takze super, tylko pogoda sie popsula... :p
nic mi sie nie chce ale ide okna pomyje i odkurze i obiad zrobie.... :cool:

faktycznie pustki tutaj :confused:
no ale wakacje to co sie dziwic :tak:

Jeeestem :-D u nas po staremu ;-) A. juz w sobote wraca. W nastepnym tygodniu jedziemy po fotelik, jakies zakupy i za dwa tygodnie jedziem! Pogoda kijowa, ale niech sie teraz wypada a nie za 2 tyg ;-) Niki konczy 9 miesiecy a my rok temu sie zareczylismy. Czas leci.

ASIK, LIZA zdrowka dla dziewczynek ;-)

reklama
ale tu cicho:szok:
Małego siostra zabrała do siebie a ja siedze i sie nudze
A jest w pracy tylko teść w domu i siostra A nie lubie tak siedziec bo nie mam do kogo się odezwać jeszcze z tesciową pogadam ale z teściem o czym?

Do góry