reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mariolcia , asik ale ja nie ćwicze ja tylko oglądam w necie i czekam aż zaczną działać hahaha.

Kubuś śpi a ja myśle co tu na obiad zrobić. A przeszedł na dietę wysoko białkową i dupa. co tu kombinować.

Pochmurno dzisiaj znowu i znowu kubulek będzie chciał do piaskownicy a piach zimny wczoraj tak mnie zmusił ze go w końcu posadziłam w tym piachu ale zaczął za chwile dygotać bo zimny był i mokry.:-D i migiem wylazł z tamtąt. Dzieci jak sie same nie przekonają to nie ma zmiłuj.

reklama
asik, zdrówka dla Oliwci.
ćwiczenia są fajne na youtube, prowadzi Mel B, ale dorównać do jej tempa to o matkooooo....
kolejne fajne układy to Fitness Corner, jest aż 25 odcinków też na youtube... dla tych co nie lubią tradycyjnych ćwiczeń tylko fitness połączony z układem :)
ostatnio miesięcznik Vita wydają z płytami z ćwiczeniami Jillian Micheals (trenerka gwiazd).
Gratuluję ciąży przyjaciółki :))
Liza, no właśnie dzieci, Oliwier też porozbijany już... jest za szybki i nie patrzy gdzie leci...
Papitka, aha tak trenujesz :D
co A. je na takiej diecie ?
ja zastanawiam się czy nie zwiększyć sobie ilość białka, a zmniejszyć węglowodany.

w ogóle ta pogoda jest do... Oliwier taki marudny jest... dobrze że obiad mam z wczoraj :)
teraz oglądamy koziołka matołka i się relaksujemy pod kocykiem... na dwór nie ma po co iść, mokro, place zabaw mokre zabłocone... myślałam żeby z nim pojechać do marketu bo mają tam świetny placyk dla dzieci z miękkich elementów... no ale jak on mi tak marudzi...

cosmoewu polacz te wiadomosci bo moderatorka wpadnie i cie ochrzani, jezeli nie minela 1h od napisania posta edytujemy wiadomosc swoja i dopisujemy :p

A tak to witam napisz cos wiecej o sobie? ile masz lat?

Mariolcia no Twoj to jeszcze maluch to glupiutki jest ;-) zobaczysz bedzie starszy to moze wyrosnie z tego :tak:

cosmoewu witaj . Napisz cos wiecej ;D

Mariolcia on teraz żywi się samimi jogurtami maślankami oczywiście wszystko naturalne bez cukru ze zmniejszoną ilością tłuszczu i serkami wiejskimi. Chuda wędlina chleb jak już to wielozbożowy kurczak warzywa itp.

Ostatnia edycja:
witam nowe mamy.
Wicia nie chce mi spać, K. pojechał komuś coś robić przy kompie, czy przy czymś.. Wkurza mnie dzisiaj jego wujek, nie mogłam wstać w nocy i bardzo późno rano (w sumie w południe) wstałam i drze się na mnie, że najlepiej wstać jak jego żona i mama K. już wszystko zrobiły i jak mi nie wstyd itd., ale jak wczoraj robiłam czereśnie do słoików, myłam 3 razy gary i myłam podłogę to stał nade mną i marudził, że wszystko źle.. w sumie to co ja się dziwię - brat ojca K. przecież. Wicia ogląda na moim telefonie filmiki jak była malutka i mówi "dzidzia". Wczoraj była koleżanka kuzynki K. z córką 11 mies., się dotykały najpierw palcami, później stały i "dzidzia", "dzidzia" itd., później Wicia chciała Ją przytulać, ale Ona nie chciała. Anastazja. Dzisiaj może przyjedzie taki mały Wojtuś z kwietnia 2012.. znowu będzie przed Wicią uciekać ;) wszystkie dzieci się Jej boją, bo Ona wszystkie przytula i całuje ;)

jednak jedziemy do lekarza, wizytę mamy na 16:20. Oliwia ledwo co mówi.. i nie wiemod czego ją tak rozłożyło?

Liza
i jak Hanula, głowa nadal boli?
Cosmoewu witaj :) masz już dzidzię czy dopiero się spodziewasz?
Papitka hehe to daj znać jak zaczną działać ;-)
Mariolcia może troszkę poprawiłby mu się humorek jakby się pobawił na tym placu?
Domi mała 'przytulaczka' z twojej córy;-)

asik u Hani pojawil sie katar i ma temperature 38,3 :/ jak do pn nie przejdzie to lekarza zaliczymy... narazie walcze sama poki malo co ją wzielo... :tak: i wam zdrowka zycze!

Hej. Jestem tu nowa :) Witam wszystkie Mamy :))
Witaj .. powiedz coś więcej o sobie ... Liza dobrze mówi ;))
- '' d) Używamy edycji- jeśli od poprzedniego posta nie minęło 60 minut i nikt w tym czasie nie napisał należy z edytować post jeśli chcemy cos dopisać ''

Zdrówka dla dzieciaków . :happy2:
nudno , nudno , nudno , pogoda brzydka wyszłam dziś tylko do sklepu z 23may ;))) i potem do znajomej , bo nie da się iść na spacer - non stop pada deszcz :dry: P. miał być no i był jak zwykle :no::no::no: a cała jego rodzinka mi pisze , a to że mają buciki , ubranka , i ciekawy pomysł na prezent na roczek hahaha o ile zaproszenie dostaną ... :-D:-D:-D:-D Dziadkowie się znaleźli bo myślą że % na stole będzie ... Tak samo jak na chrzcie przyszli z kartką zjedli , zobaczyli że tylko wino to wypili i poszli .. ;))

dobranoc kochane .

reklama
co tu tak cicho.? :szok:
moje dziecko dzisiaj dorwało się do pustej puszki po piwie, jak już o alko. rozmawiamy ;P poszłam do brata mamy K. posiedzieć, bo sam na ogrodzie siedział (młody facet, z 30 ma jakoś chyba, nie pytałam..) i pił któreś z tych piw z lemoniadą, bo on wypije raz na ruski rok, dał mi też jedno, wypił swoje, odstawił puszkę i Mała się dorwała, udaje, że pije i mówi "mniam mniam" :-p oby nie poszła po dziadku z piciem..
poszła już spać, bo w dzień nie spała, a RANO wstała o 13 :szok: miała któraś z was tak, że dziecko nie chciało rano w ogóle wstać.? przespała 14 godzin bez przerwy.. :eek:

Do góry