reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena moj ex tez tak mowil ze dzieci odwiedzi i nie bylo go od paździenrika, tyle ze teraz juz mamy lepszy kontakt i chyba wiele zrozumial.... ;-) mam nadzieje ze twoj tez zajarzy ze dziecko nie jest niczemu winne i taty tez potrzebuje...
Co do @ to ja biore tez tabletki ale juz spory czas i mam bardzo skąpe @ :p tak jak u ciebie, wiec bym sie raczej tym nie przejmowala, bo to tylko krwawienie z odstawienia wiec moze bym słabsze ;-)
Magdueldzia witaj miło :-)

U mnie dzis popaduje co chwile :p no ale chociaz nie ma tych upalów ;)

reklama
Moje młodsze dziecię w końcu zasnęło... wytrzymać dzisiaj z nim nie można:no: marudzi, płacze i ogólnie wszystko na nie. Już sama nie wiem czy to od pogody( wali w drzwi i krzyczy dada) czy zębów (spuchnięte dziąsła w miejscu dolnych 4). Albo trochę tego i tego...

Paulina udanego wyjazdu i gratki ząbków
Liza co ja widzę, nowy suwaczek..? super;-)
Milena @ pewnie się 'rozkręci' jutro

Kuba śpi już dzisiaj drugi raz ;/ Zrobiłam pomidorową i kluski leniwe. wstanie to ugotuje i będzie miał ciepłe coś. mój A poszedł na siłownie a ja tylko oglądam filmiki z ćwiczeniami ciekawe kiedy zaczną działać hahaha.:-D

A mi akurat @ wypada na urlop. I chyba sprobuje opoznic @ i nie bede miala tego tygodnia przerwy. W instrukcji yasminelle pisze ze mozna.

ASIK moja tez dzis zla. Ale juz spi ;-)

Czesc, w pracy byłam dzis zamiast jutro, w sumie nie jest źle myslalam ze bedzie gorzej ;] tylko 3 dni w tygodniu ale zawsze to cos ;p
Julka kolano rozbiła jak była z babcia i odrazu musiala mama jej do mnie wybrac numer zeby mi powiedziala ze ma ZIAZIU, jak tylko weszlam to bandaz miala w rece i kazala sobie robic opatrunek haha

Paulina bedziemy Ci z Milena machac ;D
Milena to jedziemy razem ;D

Paulina, udanego wyjazdu :)
Liza, pasujecie do siebie, fajnie że się wszystko ułożyło:tak:
asik, jak ząbki idą to aby szybko wyszły
Papitka, ej ja też na filmikach ćwiczę... bo nie mam czasu gdzieś na fitness chodzić.... może teraz na wakacje skoczę na zumbę

Oliwia obudziła się w o 1:30 w nocy i płakała, że gardło ją boli:no: i miała straszny kaszel. Na razie jeszcze śpi, poczekam aż się obudzi i zobaczę jak się czuje ale najprawdopodobniej będziemy jechać do lekarza...
Damian nie śpi już od 7 ale zjadł mleczko i grzecznie się bawi w łóżeczku:tak:

Papitka
a te ćwiczenia to masz na płytce czy w tv 'lecą'?
Liza ale teraz z tą fotką bardziej rzuca się w oczy;-) fajnie razem wyglądacie
Paulina ja kiedyś też nie zrobiłam przerwy między tabsami bo akurat @ wypadała jak jechaliśmy nad morze. Raz na jakiś czas można tak zrobić..
23may fajnie, że jesteś zadowolona z pracy. A i daj w kolanko buziaka od forumowej ciotki
Mariolcia u nas też są zajęcia zumby ale jakoś nigdy nie mam czasu by się wybrać
..
A i zapomniałabym... będę mamą chrzestną:tak: ale do tego jeszcze daleko bo moja przyjaciółka ( Damiana chrzestna) jest dopiero w 6 tc:happy2: hehe cieszę się jakbym to ja była w ciąży.. No i w końcu mam motywację aby wziąć ślub kościelny bo bez tego ksiądz nie wypisze zaświadczenia ( mieliśmy brać zaraz po chrzcinach Damiana we wrześniu ale nie poszliśmy hehe)

miłego dzionka

Paulina ja tez sobie opóźnialam @ :tak: ;-)

Dzieki dziewczyny ;-)
Kurde u nas pochmuro i paa co chwile :p jak nie upaly to zimnica... :sorry2:
Hania cos narzeka ze glowa ja boli :/ Daniel wczoraj tak wariowal ze przewrócil sie i ukruszyl zęba :szok: :nerd: bede u dentysty to musze wspomniec o tym ale nie widze by cos powaznego bylo :dry: dzieciiiiiii......

reklama
Do góry