reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie, ostatnio malo sie udzielam bo przez te upaly jestem nie do zycia do tego sporo siedzimy na dworze.Bylam dzis z Bartkiem w UP ale byl tak podly ze posredniczka nie dala rady mi przedstwaic wszytskich ofert a akurat kilka miala do szkol, powiedziala mi o jednej:wściekła/y:nie wiem co w niego wstapilo az na koniec pani odala ze byla pewna, ze jej siostrzeniec jest podly ale przy Bartku to aniol...ostatnio taki jest chyba przez upaly ciagle marudzi bo normalnie moge z nim praktycznie wszytsko zalatwic
Paulina, ja mialam odwrotnie strasznie balam sie cc, gdy po 7 godz powiedzieli ze raczej trzeba zrobic prawie sie poplakalam ale wiadomo najwazniejsze zdrowie dziecka ale cale szczescie udalo sie w ostatniej chwili sn, za to lezalam z dziewczyna po cc kilka godz przede mna urodzila ja po 4 godz sie wykapalam malym sie znajmowalam a ona 3 dni ledwo sie ruszala.
Aski, Bartek ma 2 lata i mowi niewiele wiecej, mowi mama, tata, baba, kaka(na dwor), am, nie i chyba tyle
23may o wierceniu sie nie wypowiem, Bartek gdy nad ranem przychodzi do nas ja czasami az wstaje bo nie da sie spac

Ostatnia edycja:
reklama
Asik z mowa dzieci to roznie bywa, moje starszaki majac 1,5 roku juz mowili zdaniami praktycznie , a Miki teraz jakies polr oku temu zaczol nawijac ;-) takze to nie regula, ale jak na roczek to chyba normalnie twoj łobuz mowi, nie ma co teraz duzo wymagac od dziecka zalapie szybko potem chce sie by chwile cisza byla :-D hahaha
Anula wspolczuje takiego urwisa :p moj najmlodszy ostatnio tez urwisowaty i wyjacy... :eek:
Milenaa co u Ciebie?
Herbata zyjesz? jak sobie radzisz z córami? :-)

U nas wciaz upaly :p ale ponoc ma po poludniu popadac :p ciekawe... przydaloby sie... :baffled:

u mnie dzisiaj rano było brzydko, teraz dopiero słońce wyszło.
asik Wicia mówi mama, tata, baba, buła, papa, tak, nie, mniam mniam, koko, kaka, kicia, dzidzia, buju.. o czymś zapomniałam, ale nie wiem o czym.. a mój brat w kwietniu skończył 3 lata i dopiero kilka tygodni przed urodzinami zaczął mówić, a nawet teraz nie wszyscy go rozumieją..

K. prawdopodobnie dostanie na wakacje pracę w zawodzie, o ile pół informatyka można nazwać, że ma zawód, jutro idzie zanieść cv i od razu ma rozmowę.

Alee zimno się zrobiło:no: i kropi trochę. W 100% wolę upały...
Damian jeszcze śpi ale pewnie zaraz się obudzi to pójdziemy na zakupy.

Anulawspółczuje urwisa, chociaż Damian jak ma gorszy dzień to też pokazuje różki
Liza i co popadało wczoraj?bo ja z chęcią przegonię ten deszczyk do Ciebie;-)
Dominisia powodzenia dla K. &&&&&
Kasiek jak Dominika?

Asik no upaly sobie poszly i przygnalas do mnie zimno :p nie pada ale jest pochmurno i chlodno :dry: wole cos posredniego jakies 25 stopni na sloncu :p a nie tak zimno ale coz, ponoc to chwilowe :-)
Dominisia no oby praca wypalila.

U nas burza. A. na lunchu bedzie dzwonil do pensjonatu zapytac o nocleg. Jesli wypali to niech teraz leje a od 24 smazy ;-)

MILENKA bardzo fajny pensjonat ale 185zl za pokoj to ja nie dam:cool:
DOMINISIA kciuki za prace ;-)

Mamy dwie dolne jedynki!

Edit
W nocy z 29/30 wyjezdzamy. 23may, milena machac mi bo z tego co pamietam bedziemy jechac z krk wylotowka na Olk ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas dzisiaj pochmurno w nocy była burza kuba śpi a ja się zastanawiam co znobić do szamki na obiad zastanawiam się nad kluskami leniwymi ale nie chce mi sie iść do sklepu po ser A po pracy z nocki śpi więc nawet nie usłyszy jak mały sie by obudził wiec nici z zakupów.

Paulina no to super, oby wyjazd wypalil i gratuluja zabkow :))) pamietam jak u nas z mikim bylo niedawno a tu juz 3 lata skonczyl :dry: czas pedzi... ;-)
Papitka ja wczoraj zrobilam juz golabki takze tylko ziemniaki mi zostalo obrac bo juz tez posprzatalam ;-)

u nas zaczyna popadywac... :p zimno jest na dworze, wyszlam na balkon pranie rozwiesic i brrrrrrrrrrrrrrr....

reklama
Ja mam 20 lat a synek dwa latka.Jestem samotną mamą
Witaj ... ;-)

Chyba się wybiorę sama z Julka w sierpniu do Zakopanego na weekend,
Jedziemy razem :-):-)

ile płacicie za tatuaże ?
Ja nie płace . Szwagra siostra robi , tatuaże kolczyki itd .

Milenaa co u Ciebie?
A Dziękuje wszystko dobrze :tak:P. ma ''dziś przyjść'' już z 10 razy mi mówił że przyjdzie a go nie było , więc dziś też nie przyjdzie . A my sobie radzimy ..

MILENKA bardzo fajny pensjonat ale 185zl za pokoj to ja nie dam:cool:
Mamy dwie dolne jedynki!

Edit
W nocy z 29/30 wyjezdzamy. 23may, milena machac mi bo z tego co pamietam bedziemy jechac z krk wylotowka na Olk ;-)
Mi wtedy mama płaciła haha:-D Gratuluje ząbków . będe machać .. ;))

nam będzie wychodził 6ty ząbek ... ( górna lewa dwójka )

Dziewczyny powiedzcie mi .. Biore anty 2gie op. W tamtym miesiącu miałam obfitą @ 5 dni .. teraz mam przerwe i dziś powinien być @ ...brzuch boli ale jest tak skąpa że nie nazwała bym tego @ . miałą tak któraś ?? Normalnie wkładka starczyła by mi spokojnie na cały dzień... Idę sprzątać .. ;/ a tak mi się nie chce.

Do góry