reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
WAMPI u nas tak samo upal. 9.30 a juz w sloncu sie nie da byc.
23MAY to jak moja Niki;-)

Upalny dzien dzis ale to lepiej niz deszcz. A. wraca za dwa tygodnie. Ale ten czas leci, dopiero co balam sie leciec samolotem a juz miesiac minal.

Hehe nie pozostaje mi nic innego jak szykować kasę na wesele... otóż Damian zaliczył dziś swój pierwszy pocałunek z dziewczyną:tak:;-) komicznie to wyglądało jak z córką sąsiadki ( młodsza o 4 dni) stali koło siebie i gadali po swojemu i nagle ustka w dziubki i CMOK:-D:-D:-D Szkoda tylko, że nie uwieczniłam tego na fotce ale kto to wiedział...

U nas trochę pochmurnie ale też ciepło, Oliwia czeka aż woda w basenie się nagrzeje. Trochę boję się jej pozwolić kąpać aby się teraz nie przeziębiła...

23may takiemu to już zawsze można coś dać do jedzenia ale i tak uważam, że dziewczyna przegięła
Paulina
to chyba już zaczynasz odliczać dni;-)

Witam popoludniowo ;-) moje dziecie dzis nie dobre. Bardzo nie dobre. Pogoda piekna ale cos sie chmurzy. Sasiad chyba se disco robi a ja nawet wlasnych mysli nie slysze. Rok mlodszy odemnie. Wczoraj biedny tak sie czail pod domem z petem ze masakra. Myslal chyba ze nikt go nie widzi a ja lezakowalam pod drzewkiem z piwkiem i czailam hahaha.

ASIK oj tak, juz odliczam i szukam fajnego noclegu w Zakopanem ;-)

Dzwoniłam dzisiaj do IMiD i najprawdopodobniej Oliwia nie będzie miała teraz operacji tylko po nowym roku bo odwołują z powodu braku kasy:wściekła/y::no::wściekła/y: mam jeszcze w pon. dzwonić i gadać z lekarzem który ustawia grafik ale po prostu szlag mnie trafia:wściekła/y: najpierw każą zrobić badania a później odwołują toż to nawet święty straciłby cierpliwość

Paulina nie za dobrze Ci, na leżaczku z piwkiem?;-)

a co tu tak cicho................?

ASIK bo tak to tylko w PL jest. Wiecznie na nic nie ma kasy :mad: lezakowalam bo mi sie Niki uspila na dwie godziny to odpoczywalam :-D a cicho to tu faktycznie jest. Pazdziernikowki mi sie rozkrecily za to tutaj cisza :(

Paulina czerwcówki to tak skrobią ze nigdy nie mogę sie w temat wpisać od samego początku tam produkcja jak w drukarni :-D
U nas upały. Kuba śpi ostatnio mi zasypia przed połódniem a potem na ok pół h po południu koło 16. Te upały pewnie dzałają. Pofarbowałam włosy wczoraj wieczorem mam takie lekko czerwone bo czerwonym kolorem robiłam. Kupiłam tą farbe garniera oil czy jakos tak co niedawno wyszła 15 zł i nawet ładnie wyszło. :-D:tak: Nie odpisze wszystkim bo nie bardzo chce mi się nadrabiac sorcia. Miłego dzionka życzę papa:*

Hej;))
Matkoo jakie u nas upaly sa;/ Nawet nie wychodze z Mają na dwór, bo sie meczy bidula.. Wczoraj na podworku to spala golutka bez pampa nawet, taka zadowolonaaaa;)
Nic mi sie nie chce, nawet obiadu robic;/

Asik- kurde co za sluzba zdrowia;/
Papitka- te upaly tak mecza dzieciaki..;/
Paulina- ja odliczam dni do wyjazdu do PL:)))

Ide polezakuje obok malej sobie;)
Milego dzionka;)

reklama
Wróciłam... żyje :-)
sesja masakryczna ale I rok zaliczony !! :)
jeszcze tylko 13 lipca egzamin z genetyki, ale to już bez stresu.
wyszedł cynk jakie będą pytania na teście :)))

sory że do was w ogóle nie zaglądałam ale niestety bez poprawek się nie obyło i nie miałam kiedy...
przeczytałam 10 stron tutaj i nie wiem co komu odpisać bo dyskusja była na jeden temat, dobrze że wszystko się dobrze skończyło... ja nie biorę tabletek bo mi zdrowia szkoda... wolę cuda wyczyniać niż się hormonami szprycować...
fajnie że zakończenia u waszych dzieciaczków się udały, pamiętam swoje a już niedługo będę chodziła na przedstawienia do swojego :))
asik, współczuje ....:no:

Do góry