reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas po staremu. P. nie odwiedził dalej Natt ... Ostatnio Natalia marudna , płaczliwa przed wczoraj poszła spać z płaczem o 23 :szok: wczoraj nie lepiej bo o 22 ;/ Ale dzis już śpi normalnie . :tak:
Paulina byłam w rowach 2 lata temu całkiem fajnie , jakieś tam jezioro nie daleko jest... ;) :-D:-D

Natalia ruchliwa , wszystko z półek leci :shocked2:
Jutro idę na tatuaż ; )))

reklama
MILENKA jaki tatuaz robisz? Ja w Rowach bylam w 2006 i 2007 roku ;-) A. stwierdzil ze on tylko popatrzyl na noclegi a ja mam wybrac a on zadzwoni. Masakra.
DOMI mezczyzni tylko twardych niestety udaja. Potem sie rozklejaja.
MAGDA podziwiam ze jedziecie z Maja autem. Ja mam nadzieje ze nad morze zmiescimy sie w 8h.

Bylam na usg 3d. Zaplanowana cesarka, bo wybiega prawie 2 tygodnie do przodu waga, juz jest prawie 2kg. Do tego moje skrzywienie kregoslupa.

I zaszly pewne zmiany, jak to natura ma w zwyczaju :-) z dziewczynki powstal chlopiec, o, taki cwaniak :-D

usg 3d 8 lipiec.jpg

Wklejam zdjecie tutaj bo w galerii na dzien dzisiejszy mam raczej malo do wstawiania ;-)

Załączniki

• usg 3d 8 lipiec.jpg
    usg 3d 8 lipiec.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 30
U nas wszystko ok ;)
Julka mnie dzis wyciagla do sklepu po JAJKO niespodzianke, i musialam z nią iść dość spory kawałek, bo chciala na nogach .
w piątek juz na cały dzien do pracy.. Mielismy jechac na weekend z Julka gdzieś ale jakos mi sie odechciewa ;/

Paulina ja byłam w zeszłym roku nad morzem z Julka w Ostrowie. tyle ze my samolotem, bo stwierdzili wszycy ze dzieci nie wysiedzą w samochodzie i bedzie sie za dlugo jechac.

Alice, i boisz się CC?

Magda, w sumie pewnie podróz Wam minie spokojnie bo Maja jeszcze malutka ;}

EDIT
Paulina wszystkiego najlepszego! ;))

Paulina, raczej tak dzienni studenci w tamtym roku mieli taki sam test co zaoczni, w tym roku może też tak będzie... wiem jeszcze coś więcej ale boję się trochę to na forum pisać...
co się z tymi facetami dzieje :no:
Dominika, dobrze że już po pogrzebie, zawsze to lżej...
magda, szerokiej drogi :))
Alice, słodki szkrabek :)

Jestem już po ciężkim weekendzie, trochę poimprezowaliśmy w sobotę a w niedziele odpoczynek nad jeziorkiem, w poniedziałek wracaliśmy cały dzień do normalnego życia.. więc dopiero dziś na laptopa weszłam, Oliwier wstał bardzo wcześnie a teraz sobie dosypia... super :))
za 2 tyg. kolejna imprezka, R. urodziny... w piątek chyba wyskoczymy do klubu, a w sobotę grill :)
czyli te kilogramy co zgubiłam, to teraz nadrabiam :))

Niestety odwołali Oliwii operacje:-( Terminy dopiero na grudzień 2014/styczeń 2015. Wybrałam styczeń, żeby później nie było, że znowu odwołają. Szkoda bo gdyby nie te przeciwciała to bylibyśmy już po. Poza tym boję się, że Oliśka sobie nie poradzi po długiej przerwie w szkole

Papitka ja nie farbuję włosów w ogóle bo podoba mi się mój naturalny kolor
Paulina my też się zastanawiamy nad wypadem nad morze skoro operacja odwołana. Urodzinki wczoraj miałaś? Wszystkiego najlepszego
Dominisia współczuję, trzymajcie się dzielnie
Cayoka gratuluję. Co do infekcji ja bym poszła do szpitala, przyjąć powinni
Mariolcia to zaszaleliście;-)
23may do pracy idziesz? sorki jeśli pisałaś bo może nie doczytałam
Alice boisz się CC? Koleżanka też miała mieć córeczkę, pojechała na porodówkę i chłopaka urodziła
Milenka jaki tatuaż robisz?
Magda oby Majuchna dobrze podróż zniosła

U nas gorąco... w niedzielę pojechaliśmy nad jezioro a wczoraj władowałam się razem z dzieciakami do basenu hehe

23MAY wyjedziemy okolo polnocy, przy dobrych wiatrach na 8 rano powinnismy tam byc. Wiec mloda wszystko przespi ;-) w 2008 roku jechalam do Chorwacji z rodzicami i znajomymi ktorzy mieli 11 miesieczna core. Wyjechalismy o 18 dotarlismy na 15 dnia nastepnego. I 21h w aucie nawet dobrze poszlo ;-)
ASIK dziekuje ;-) przesuniecie o poltorej roku, takie cos tylko w PL...
ALICE nie boj sie cc. Ja tak sie balam sn ze 1500PLN placilam za cesarke "na zadanie"

EDIT
MILENKA a nie napisalabys mi gdzie mialas nocleg? Ja za pierwszym razem mialam kwatere na uboczu, ale za drugim razem mieszkalismy w fajnym pensjonaciku w centrum i za cholere go znalezc nie moge

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
znowu ja :-) dziękuję Dziewczyny za odpowiedź na moje poprzednie pytanie, okazało się to całkiem normalne :tak: podczytuję Was od czasu do czasu, ale szczerze, nie mam nawet kiedy napisać.. mam strasznie dużo na głowie.. koniec roku, próbuję sobie załatwić nauczanie indywidualne w klasie maturalnej, jest taka opcja i wychowawczyni mówiła, że byłoby to dla mnie lepsze, nawet z tego względu, że nauczyciele poświęcą mi więcej czasu na wytłumaczenie materiału. Wiec staram się wszystkimi siłami załatwić co mogę.
A z takich bardziej ciążowych to byłam na wizycie w 13 tygodniu, Dzidziuś śliczny, machał łapkami, nóżkami, ssał sobie kciuk, no cudo, a najważniejsze wszystko okej :-) poza tym, że musiałam przejść 4krotne pobieranie krwi, żeby zrobić wszystkie badania. Następna wizyta 18.07.
A z tych bardziej prywatnych spraw to zaręczyliśmy się z Ł. :tak:
I jeszcze pytanie do Was. Wydaje mi się, że mam nawrót infekcji, wydaje się, że to grzybica.. Nigdy z tym problemu nie miałam, a odkąd jestem w ciąży co chwile coś mnie łapie.. I moje pytanie takie, wizytę u swojej ginekolog mam 18.07, czyli za 2 tygodnie, nie mam możliwości pojechać wcześniej, czy przyjmą mnie w szpitalu, sprawdzą i przepiszą coś, by się nie pogorszyło.. ? bo nie chcę iść na marne..

Gratuluje zaręczyn ;D
Nie martw się ja cała ciążę co miesiąc miałam przepisywany lek bo ciągle miałam infekcje i jeszcze doszła nadżerka.

alice zdażają sie i takie cuda :tak:

Kubulek śpi dzisiaj jest okropny wylał cały serek na ręcznik a jak mu zabrałam to darł sie że szok nie zwracałam uwagi tylko poszłam sobie do kuchni i po chwili się uspokoił i od nowa coś kombinował ze trzy razy płakał aż sie położył koło mnie przytulił jakby wiedział ze źle robi i zasnał.

Jak ja bym chciała gdzieś jechać ;/ :-(

Moja koleżanka zaciagneła chłopaka to sklepu i kazała sobie kupic pierścionek bo do zaręczyn sie nie garnął:-D A dzidzia półtora roku ma. Ja nie licze na zaręczyny bo nie wiem dlaczego... w naszych planach nie ma ślubu i tyle wiec po co zaręczyny.

Do góry