reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina, ja z anty ciagle mam przeboje, najpierw bralam novynette pozniej lesinelle(odpowiednik yaz) i po wszystkich zle sie czulam. W poniedzialek ide do nowego gina i moze ten trafi w odpowiednie:tak:

reklama
Hej
Paulina ja mam co do godziny zawsze w czwartek o 11.15:)

Gratuluję ząbków:)
Przyszłam się pochwalić że zdałam POPRAWKĘ!!! I mogę się bronić jak dopisze prace d końca oczywiście:p

Jestem w Lublinie i tylko tak oo odpisze bo siedzimy i malujemy mieszkanie bo jest brudno niesamowicie

KASIEK powodzenia w malowaniu i pisaniu pracy :-D
ANULA ja biora yasminelle, naszczescie nic mi po nich nie jest. Gin mi kazal w kwietniu zrobic uklad krzepniecia a ja do tej pory sie zebrac nie moge

U nas upal. Rok temu zaraz obok mnie wprowadzila sie para, mieszkaja dom dalej. Chlopaczek 21 lat, kobitka 30, 4 letni syn no i teraz drugi synek miesiac starszy od Nikoli. Gadam jej caly czas ze jak bedzie duza to ma sie brac za Michala albo Kube bo oni sa identiko jak tatus :-D a tatus.... Gdybym byla wolna hahaha nie no zartuje, ale dziwne ze w tamtym roku wogole nie zwrocilam na niego uwagi haha :-D

Anula ja pierwszy raz anty biore (vibin) teraz 2gie op. i wszystko ok . i fajne sa bo bez tygodniowej przerwy (7tab. placebo);-)

U nas po staremu , Natalia juz lata po pokoju wszystkie zabawki wyrzuca z koszyka - co tam mama posprząta :tak: Słoneczko świeci , ale zanim się ogarną dziś na dwór to...wyjdę dopiero popołudniu ..

Paulina yasminelle i lesinelle to praktycznie to samo ale na mnie zle dzialaja:sorry2:
Milena o Twoich nie slyszalam. Fajnie, ze zostalas zaproszona zawsze to jakas rozrywka;-)

DAX SUN uczulil moje dziecie. Czerwone plamy na buzi, katar jak woda z nosa i lzawiace oczy. niech to szlag :mad:

MILENA fajne rozwiazanie ze nie ma tej przerwy, jeszcze trudniej zapomniec o tabletce:)

W poniedziałek byliśmy na tym badaniu i teraz czekamy na wyniki, mam nadzieję, że już będzie wszystko ok. A wczoraj byłam z rodzicami na pogrzebie wujka i się tylko wku*wiłam na ojca taką szopkę odstawił:no:

Ja biorę Microgynon 21 i @ dostaje zawsze co do dnia i h ( zresztą już kiedyś pisałam). Na szczęście lekarz nie robi problemu i wypisuje kiedy chcę a i nawet u rodzinnego byłam po receptę i też problemu nie było

Alice hehe za niedługo poród a tu anty, będziesz się tłumaczyć ginowi
23may trzymam kciuki za pożegnanie ze smoczkiem
Paulina gratuluję kolejnych ząbków i współczuję uczulenia
Kasiek gratki
Milena fajnie, że zostałaś zaproszona na wesele, oczywiście baw się dobrze.

Wróciłam. Tak ja Alice pisała - dostałam okres. Test też wyszedł negatywny, więc jest dobrze ;)

Babcia K. nie żyje. Nie będę jakiś czas pisać, musimy się pozbierać, bo to szok. dostała zawału podczas zabiegów (w sanatorium - masaże itd.), zdrowa kobieta na chodzie, 63 lata.. dzień wcześniej u niej byłam.. czuję się jakby to mi babcia umarła. K. na razie jest twardy, ale wiem, że po pogrzebie będzie gorzej.

Ostatnia edycja:
heej dziewczyny ;) Dominika wspolczuje z powodu babci .. asik trzymam kciuki za badania kasiek, gratulacje ;) A u nas.. hm pogoda. Siedze dzis z dzieckiem siostry A., poprosila zeby posiedziec z nim godzine bo ma cos załatwic, przywiozla go o 10 i zadzwonila po 14 ze przeprasza i niedlugo bedzie ;// w dodatku przywiozla mu tylko butelke i mleka na jedna porcje, nie wspominajac o 1 pampersie... Czemu ja nie umiem odmawiac haha w dodatku Julka taka zazdrosna o niego ze masakra ;D co do smoczka to wstala o 5 rano i w placz i CYCUS CYCUS , ale zapomniala jak narazie. Mam nadzieje ze siostra A. niedlugo juz przyjedzie i wezme Jule na spacer

reklama
A ja siedzę na dworze z dzieciakami i już prawię z pół godz. piszę do Was bo ciągle biegam za Damianem bo albo brechta się w misce z wodą dla psów albo kamykiem puka w samochód albo ucieka na drogę bo nauczył się otwierać furtkę ( furtkę mam już z głowy bo założyłam kłódkę taką jak na rower)

Dominisia dobrze, że @dostałaś i uważajcie na przyszłość. Przykro mi z powodu babci K.
Wampi udanych zakupów
23may a czy ona poważna jest, tyle czasu na 1 butli i pampersie? A jaki duży dzieciaczek bo może już spory i wszystko je?

Do góry