reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Hej
Paulina ja mam co do godziny zawsze w czwartek o 11.15
Gratuluję ząbków
Przyszłam się pochwalić że zdałam POPRAWKĘ!!! I mogę się bronić jak dopisze prace d końca oczywiście
Jestem w Lublinie i tylko tak oo odpisze bo siedzimy i malujemy mieszkanie bo jest brudno niesamowicie
Paulina ja mam co do godziny zawsze w czwartek o 11.15
Gratuluję ząbków
Przyszłam się pochwalić że zdałam POPRAWKĘ!!! I mogę się bronić jak dopisze prace d końca oczywiście
Jestem w Lublinie i tylko tak oo odpisze bo siedzimy i malujemy mieszkanie bo jest brudno niesamowicie
G
guest-1673535084
Gość
KASIEK powodzenia w malowaniu i pisaniu pracy
ANULA ja biora yasminelle, naszczescie nic mi po nich nie jest. Gin mi kazal w kwietniu zrobic uklad krzepniecia a ja do tej pory sie zebrac nie moge
U nas upal. Rok temu zaraz obok mnie wprowadzila sie para, mieszkaja dom dalej. Chlopaczek 21 lat, kobitka 30, 4 letni syn no i teraz drugi synek miesiac starszy od Nikoli. Gadam jej caly czas ze jak bedzie duza to ma sie brac za Michala albo Kube bo oni sa identiko jak tatus a tatus.... Gdybym byla wolna hahaha nie no zartuje, ale dziwne ze w tamtym roku wogole nie zwrocilam na niego uwagi haha
ANULA ja biora yasminelle, naszczescie nic mi po nich nie jest. Gin mi kazal w kwietniu zrobic uklad krzepniecia a ja do tej pory sie zebrac nie moge
U nas upal. Rok temu zaraz obok mnie wprowadzila sie para, mieszkaja dom dalej. Chlopaczek 21 lat, kobitka 30, 4 letni syn no i teraz drugi synek miesiac starszy od Nikoli. Gadam jej caly czas ze jak bedzie duza to ma sie brac za Michala albo Kube bo oni sa identiko jak tatus a tatus.... Gdybym byla wolna hahaha nie no zartuje, ale dziwne ze w tamtym roku wogole nie zwrocilam na niego uwagi haha
Anula ja pierwszy raz anty biore (vibin) teraz 2gie op. i wszystko ok . i fajne sa bo bez tygodniowej przerwy (7tab. placebo);-)
U nas po staremu , Natalia juz lata po pokoju wszystkie zabawki wyrzuca z koszyka - co tam mama posprząta Słoneczko świeci , ale zanim się ogarną dziś na dwór to...wyjdę dopiero popołudniu ..
U nas po staremu , Natalia juz lata po pokoju wszystkie zabawki wyrzuca z koszyka - co tam mama posprząta Słoneczko świeci , ale zanim się ogarną dziś na dwór to...wyjdę dopiero popołudniu ..
G
guest-1673535084
Gość
DAX SUN uczulil moje dziecie. Czerwone plamy na buzi, katar jak woda z nosa i lzawiace oczy. niech to szlag
MILENA fajne rozwiazanie ze nie ma tej przerwy, jeszcze trudniej zapomniec o tabletce
MILENA fajne rozwiazanie ze nie ma tej przerwy, jeszcze trudniej zapomniec o tabletce
W poniedziałek byliśmy na tym badaniu i teraz czekamy na wyniki, mam nadzieję, że już będzie wszystko ok. A wczoraj byłam z rodzicami na pogrzebie wujka i się tylko wku*wiłam na ojca taką szopkę odstawił
Ja biorę Microgynon 21 i @ dostaje zawsze co do dnia i h ( zresztą już kiedyś pisałam). Na szczęście lekarz nie robi problemu i wypisuje kiedy chcę a i nawet u rodzinnego byłam po receptę i też problemu nie było
Alice hehe za niedługo poród a tu anty, będziesz się tłumaczyć ginowi
23may trzymam kciuki za pożegnanie ze smoczkiem
Paulina gratuluję kolejnych ząbków i współczuję uczulenia
Kasiek gratki
Milena fajnie, że zostałaś zaproszona na wesele, oczywiście baw się dobrze.
Ja biorę Microgynon 21 i @ dostaje zawsze co do dnia i h ( zresztą już kiedyś pisałam). Na szczęście lekarz nie robi problemu i wypisuje kiedy chcę a i nawet u rodzinnego byłam po receptę i też problemu nie było
Alice hehe za niedługo poród a tu anty, będziesz się tłumaczyć ginowi
23may trzymam kciuki za pożegnanie ze smoczkiem
Paulina gratuluję kolejnych ząbków i współczuję uczulenia
Kasiek gratki
Milena fajnie, że zostałaś zaproszona na wesele, oczywiście baw się dobrze.
Dominisia123
mama Wici <3
Wróciłam. Tak ja Alice pisała - dostałam okres. Test też wyszedł negatywny, więc jest dobrze
Babcia K. nie żyje. Nie będę jakiś czas pisać, musimy się pozbierać, bo to szok. dostała zawału podczas zabiegów (w sanatorium - masaże itd.), zdrowa kobieta na chodzie, 63 lata.. dzień wcześniej u niej byłam.. czuję się jakby to mi babcia umarła. K. na razie jest twardy, ale wiem, że po pogrzebie będzie gorzej.
Babcia K. nie żyje. Nie będę jakiś czas pisać, musimy się pozbierać, bo to szok. dostała zawału podczas zabiegów (w sanatorium - masaże itd.), zdrowa kobieta na chodzie, 63 lata.. dzień wcześniej u niej byłam.. czuję się jakby to mi babcia umarła. K. na razie jest twardy, ale wiem, że po pogrzebie będzie gorzej.
Ostatnia edycja:
heej dziewczyny Dominika wspolczuje z powodu babci .. asik trzymam kciuki za badania kasiek, gratulacje A u nas.. hm pogoda. Siedze dzis z dzieckiem siostry A., poprosila zeby posiedziec z nim godzine bo ma cos załatwic, przywiozla go o 10 i zadzwonila po 14 ze przeprasza i niedlugo bedzie ;// w dodatku przywiozla mu tylko butelke i mleka na jedna porcje, nie wspominajac o 1 pampersie... Czemu ja nie umiem odmawiac haha w dodatku Julka taka zazdrosna o niego ze masakra ;D co do smoczka to wstala o 5 rano i w placz i CYCUS CYCUS , ale zapomniala jak narazie. Mam nadzieje ze siostra A. niedlugo juz przyjedzie i wezme Jule na spacer
reklama
A ja siedzę na dworze z dzieciakami i już prawię z pół godz. piszę do Was bo ciągle biegam za Damianem bo albo brechta się w misce z wodą dla psów albo kamykiem puka w samochód albo ucieka na drogę bo nauczył się otwierać furtkę ( furtkę mam już z głowy bo założyłam kłódkę taką jak na rower)
Dominisia dobrze, że @dostałaś i uważajcie na przyszłość. Przykro mi z powodu babci K.
Wampi udanych zakupów
23may a czy ona poważna jest, tyle czasu na 1 butli i pampersie? A jaki duży dzieciaczek bo może już spory i wszystko je?
Dominisia dobrze, że @dostałaś i uważajcie na przyszłość. Przykro mi z powodu babci K.
Wampi udanych zakupów
23may a czy ona poważna jest, tyle czasu na 1 butli i pampersie? A jaki duży dzieciaczek bo może już spory i wszystko je?