reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas taki upał, że z chęcią nad jeziorko bym pojechała:tak: może w weekend się wybierzemy chociaż też raczej nie bo idziemy na urodziny do koleżanki

Cayoka myślę, że nie masz czym się martwić;-) ale jak chcesz to zadzwoń do gina
Ewi to pierwszy ale na pewno nie ostatni siniak u Bartusia
23may oby już u was nie padało...
Papitka gratulacje dla Kubulka:-) Damian uwielbia truskawki i czereśnie
Dominisia a nie boisz się, że mama nagle zmieni zdanie i nie będzie ci dawać pieniędzy na mieszkanie???

kurcze, Damian śpi już od 13:szok: ale zaczyna się powoli kręcić, więc niedługo powinien wstać

reklama
Witam.
papitka Gratuluję chodzenia.
Domionisia Fajnei że znalazłaś mieszkanie. szczerze mowiąc nie rozu miem twojej mamy. najpierw nie chce coe w domu, traktuje jak służąca a teraz za mieszkanie będzie płacić. dziwna:sorry:, jakby miała rozdwojenie jaźni.

skoro mnie tu nie chce, to zrobi wszystko, żeby mnie nie było ;P ale (podobno) ostateczna decyzja należy do mnie.
asik a tak patrzę na suwaczki i Damianek zaraz ma rok.. gdzie to leci..

brat K. nie odbiera ode mnie telefonu. dziwne. chciałam zapytać, czy pomoże mi z meblami..

Dominisia bedziesz miala spokoj :) postaraj sie w urzedzie miasta o dotacje, zeby ci miasto miesiac w miesiac dokladalo do czynszu. Kolezanka mojej mamy jest niby samotna matka i dostaje 400zl na mieszkanie :)

A u nas chyba nici z wakacji. A. chce kupic auto bo sie okazja trafila. 30tys PLN. Az mi sie slabo robi, a do tego jeszcze przerejestrowanie. Napewno nam na wakacje nie wystarczy jak kupi. Prawdopodobnie w tym tygodniu pojedzie ogladac. Szczerze to mam nadzieje ze nie kupi bo chce polezec sobie nad woda i sie poopalac :D

Hej . na wstępie bo zapomnę Papitka Gratulacje dla twojego przystojniaka ..

Tak czytam o tym krzesełku od Dominisi .. Dziewczyny ma może któraś z was fotelik samochodowy taki na Natalie .. ;P ??

babcia A. ktora go wsumie wychowala jest w szpitalu. Wymiotowala krwia. Czekaja na wyniki badan. Szwagiera kazala nic narazie A. nie mowic ale ja wiem swoje. To tak jak ja bym nie wiedziala ze z moja mama cos nie tak. Zadzwonilam, A. taki wesoly odebral ale jak konczylismy to slyszalam po glosie ze prawie plakal.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Papitka, truskawki z makaronem, ale mi chęci narobiłaś :tak:
no i dzisiaj po truskawki idę :)
Paulina, trzymam kciuki oby nic poważnego, daj znać jak coś będziesz wiedziała.

dzień dobry, pospaliśmy dzisiaj do 9 :szok::-D
zaraz lecimy na dwór bo cieplutko jest, później zupkę wstawię i sos :)
po za tym Oli wczoraj zasnął o 21 i obudził się dopiero o 5...:tak: dostał cyca i spał dalej :)

Babcia A. miala morfologie i wszystko ok. Dostala kroplowke i skierowanie na gastroskopie.

Dominisia mi ten tydzien tez szybko leci.. Mam nadzieje ze zleci tak samo szybko do 20.07 :)

Mialysmy dzis pierwszy wypadek. Niki chodzi za raczki, i mi sie puscila a nie zdarzylam jej zlapac. Chwila nie uwagi i spotkanie pierwszego stopnia z podloga bylo. Ale chyba wiecej placzu :)

Dzis na obiadek mlode ziemniaczki i fasolka z bulta tarta i maselkiem <3

reklama
Dobrze że z babcią już w porządku :)
my już wróciliśmy ze spacerku, czekam jak Oli pójdzie spać i biorę się za gotowanie.
Paulina, co jest 20.07 ?

Do góry