reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kurczę, nie mam jak pisać bo Damian próbuje dobrać się do laptopa;-) łobuziak mały.
Za godz. muszę jechać po Oliwkę bo u koleżanki jest

Dominisia powodzenia
Liza tak to już jest jak się z kimś mieszka, zawsze jakieś zgrzyty...
Paulina a może ta dziewczyna jest taka upierdliwa bo widzi, że ciebie tym denerwuje?

i zapomniałam co jeszcze miałam pisać...

cześć Dziewczyny :) nie piszę nic bo mam taki zawał nauki do szkoły, że szkoda gadać.. ale podczytuję Was.
Ale mam mały problem, może któraś z Was miała.. otóż, jestem w 12 tygodniu ciąży, i dziś zauważyłam na wkładce traki biały galaretowaty śluz, miał taki kształt kulki.. nie wiem czy mam się martwić.. wizytę u swojego lekarza mam dopiero w czwartek za tydzień..

Ostatnia edycja:
Herbata Nie jeszcze nei siedzi, co prawda chwilę sam posiedzi ale daleko mku jeszcze do pełnego długiego siedzenia, ja go poganiać nie będę sadzam go kiedy widze że ma chęć żeby inaczej popatrzeć na swiat. za to opanował technikę przemieszczania się po podłodze przez przewracanie, obracanie wokół własnej osi i odpychanie do tyłu. co dzisiaj niestety przypłacił nieżłym siniakiem na czole przez moją głupotę.

asik a no tak wlasnie bywa... :p cud ze wytrzymalam z nimi tyle lat.... ale moje malzenstwo poprzednie tez tym pewnie przyplacilo :p teraz tego chce uniknac :tak:
Ewi, milena, tak to juz jest jak dzieci staja sie mobilne :-) ;-) pierwsze guzy :p ehhhh
Cyoka mysle z enie masz sie czego martwic... jakby bylo gorzej to zadzwon do gina i sie zapytaj najwyzej ;-) bedziesz spokojniejsza

jestem dziewczyny, czytam na bierzaco.
Załapałam sie do prowadzenie sklepu interntowego ( ciotki sklep) ale zawsze to cos ;]
za tydzien na wesele idziemy, nie wiem w czym isc wogole...Ja tez musze do fryzjera sie wybrac jakos w tym tygodniu..
Pogoda u Nas masakra.. wczoraj grad, stukło wszystko co na podwórku było.wieś dalej jest zamknieta bo woda droge wyrwala...

Dominisia super ze uklada sie z mieszkaniem ;) wkoncu odpoczniesz od awantur. Jak sie wyprowadzisz to mozesz sie kontaktowac z nami jakos przez sms, zebysmy wiedzialy co u Ciebie ;)

O wlasnie Dominisia tak jak mowi 23may trzeba sie numerami wymienic :))
23may jak dobrze ze u mnie na wsi spokojnie.. Jak czytam co sie dzieje nad Proszowicami to az mnie ciarki przechodza.. Okolice Krzeszowic tez nie ciekawe
Asik kurcze, trudno sie tym nie denerwowac ;/ A. sie ze mnie smial ze jestem przewrazliwiona i zabardzo zazdrosnica. I mowil zeby to zlewac ale ja nie potrafie poprostu.

reklama
Hej ale jestem zaganiana sesja praca magisterska teraz byliśmy na weselu do tego miałąm 3 egzaminy i jeździłąm w tą i spowrotem w sobote jak wracałam z mężem to nam babka w duope wjechała i się na ślub spóźniliśmy;/ Masakra ale wesele zajebiste tylko noga spóchnięta bo kumpel mi stanął już dzisiaj lepiej...
Czytam Was cały czas ale nie mam czasu wejść;/

Dominisia
widze że zaczyna Ci się układać ale powiedz skąd Ty kase weźmiesz na mieszkanie i życie przecież nie zarabiasz i K tez nie i co z Wiktorom pójdziesz do pracy i z kim ją zostawisz ??

Do góry