reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina, ja wiem ze on jest głodny w nocy, ale nie da sobie nic dać, tylko cycuś... a ja tak dużo pokarmu już nie mam.
pochwal się jak jakąś wybierzesz suknię. :)
kasiek, zdrówka życzę :)
wampi on tak tego cyca w nocy potrzebuje, bo już 3 razy był na noc u mojej mamy lub u teściowej, to się im tak nie budził, może z raz czy dwa... napił się wody i spał dalej. Już nawet myślałam żeby o 4 nad ranem tego cyca już nie dawać, tylko delikatnie go obudzić, żeby śniadanko zjadł... ale tak dzień w dzień o 4 pobudka :))
asik, gratuluję etatu dla K. i życzę zdrówka :)
Papitka, ja się po nocy uczę :) dasz radę :)

Ja się dzisiaj czuję okropnie, z rana myślałam ze boli mnie głowa, bo taka pogoda jest, ale później każdy mięsień czułam jak mnie boli, każda kość..., mierzę temp. a tu 38,5 :no: dodatkowo jest mi tak zimno...
mam nadzieję ze małego nie zarażę.... bo to by był już jakiś pech...

reklama
Hej Mamuski sorka ze dopiero teraz pisze ale wczesniej nie mialam jak;/ mialam wam wstawic zdjecie Zuzi mojej 284171_494033857318652_1901640271_n.jpg942041_495994323789272_1529953206_n.jpgz.jpg262444_494033473985357_1140561494_n.jpg pierwsze to na spacerku, w domku, 3 jeszcze ze szpitala a te to ubranku przez babcie zrobione :D

Jestem dosyc na bierzaco :D

Madzia wspolczuje bolu zeba a zazdroszcze karmienia piersia mi pokarm zanikl ;/ i tylko miesiac karmilam .... Czas szybko leci wiec tuz tuz i bedziesz w PL :D

Liza czesc my sie chyba nie znamy :)

Mariolcia 8 razy :o łoo matko ze ty dajesz rade podziwiam ja tylko 2-3 razy i to czasami z zamknietymi oczami :D

Andzioszka hej i gratulacje :))

Wampi rowniez zdrowka dla maluszkow :)

Alice mi rowniez sie czas dluzyl i juz chcial miec malutka przy sobie a teraz ponad miesiac ma :D za nim sie obejrzysz to juz bedzie po porodzie :D

Asik zdrowka dla Oliwci :)

A u mnie hmm sama wychowuje dziecko. Dzien przed terminem poszedl siedziec na miesiac i po tym jak wyszedl zaczeli do mnie wydzwaniac jego "koledzy" z wiezienia ;/ i jakis tydzien pozniej ktos z zastrzezonego zadzwonil ze ma 2dni na zrobienie paczki i powysylanie jakis kart do telefonu bo jak nie to wpadna na szkolna i rozpie*** wszystko myslalam ze zabije dupka za to ze podal moj adres gdzie z malym dzieckiem sama mieszkam ;/ ale jak na razie cisz .... malutka zdrowa tylko dzisiaj bylysmy u lekarza od bioderek to mam zakladac jej taka poduche ortopedyczna na USG isc i za miesiac wizyta kontrolna mam nadzieje ze pomoze :) I obiecuje wam ze teraz bede tu zagladac jak mi Zuzienka pozwoli :D

Załączniki

• 284171_494033857318652_1901640271_n.jpg
    284171_494033857318652_1901640271_n.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 942041_495994323789272_1529953206_n.jpg
    942041_495994323789272_1529953206_n.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 35
  • z.jpg
    z.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 262444_494033473985357_1140561494_n.jpg
    262444_494033473985357_1140561494_n.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 35
Alice, zleci ci szybko, zobaczysz, zanim się obejrzysz a już będziesz miała maleństwo przy sobie :)
olciaa, oby problemy się szybko skończyły.
Zuzia prześliczna :) oby pomogła ta poducha...

ja się zabieram za notatki, nie chce mi się pisać, to sobie na laptopie napiszę i wydrukuje :-)
po za tym Oliwier cały talerz krupniku zjadł, a potem razem ze mną udko z kurczaka... aż nie mogę uwierzyć...:szok:
zawsze musiałam się tak natrudzić żeby chociaż trochę zjadł...
[FONT=Times New Roman, serif]azz[/FONT]

dziewczyny wybaczcie ze rzadko pisze, ale zabiegana jestem okrutnie... na mlodsza nie mam co narzekac, spi ciagle, je i duzo sie smieje. jest aktywna moze 6 h na dobe wiec w zasadzie gdybym miala tylko ja to nudy.... ale starsza to istny wulkan energii, ciagle cos chce, ciagle mnie wola... tylko zejde jej z oczu a juz slysze maaaaaaaaamaaaaaaaaaa...eh... ale zrobila wczoraj pierwsze siku do nocnika wiec jestem mega dumna

Ja już w domku, udało mi się pozałatwiać wszystkie sprawy i na kawę do koleżanki zajść:happy:

Paulina
my braliśmy ślub 02.08 2008:biggrin2:
Liza i co udało ci się zdrzemnąć? bo ja jak mam taki zamiar to mały zaraz się budzi...
Magda czyli doczekałaś się wyjazdu teściówki?;-)
Herbata gratki dla córy
Wampi zdrówka dla dzieciaków :)
Alice ja też nie mogłam się doczekać aż urodzę a tu mały zaraz roczek będzie miał:-)
Olcia
Zuzia przesłodka :) szybkiego rozwiązania problemów
Mariolcia zdrówka

Mariolciaaa matko i córko ja Cię dopiero skojarzyłam!!!!!! Świetnie że wróciłaś:)

Olcia malutka prześliczna:) Mam nadzieje że pozbyłaś się razem z ni m problemów o zgrozo!!!

Papitka a dopiero Cię wyganiałyśmy na porodówkę buhahahaha

Herbata no to gratulacje dla małej!!!

A ja dzisiaj byłam z C i teściową w Lublinie i kupiłam sobie sukienkę na wesele trochę przyszalałam ale się zakochałam:)

reklama
olcia sliczna corcia :-)

dominisia co sie dzieje?

kasiek a do kogo idziesz?? pochwal sie kiecka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry