Mariolciaa
Fanka BB :)
Paulina, ja wiem ze on jest głodny w nocy, ale nie da sobie nic dać, tylko cycuś... a ja tak dużo pokarmu już nie mam.
pochwal się jak jakąś wybierzesz suknię.
kasiek, zdrówka życzę
wampi on tak tego cyca w nocy potrzebuje, bo już 3 razy był na noc u mojej mamy lub u teściowej, to się im tak nie budził, może z raz czy dwa... napił się wody i spał dalej. Już nawet myślałam żeby o 4 nad ranem tego cyca już nie dawać, tylko delikatnie go obudzić, żeby śniadanko zjadł... ale tak dzień w dzień o 4 pobudka )
asik, gratuluję etatu dla K. i życzę zdrówka
Papitka, ja się po nocy uczę dasz radę
Ja się dzisiaj czuję okropnie, z rana myślałam ze boli mnie głowa, bo taka pogoda jest, ale później każdy mięsień czułam jak mnie boli, każda kość..., mierzę temp. a tu 38,5 dodatkowo jest mi tak zimno...
mam nadzieję ze małego nie zarażę.... bo to by był już jakiś pech...
pochwal się jak jakąś wybierzesz suknię.
kasiek, zdrówka życzę
wampi on tak tego cyca w nocy potrzebuje, bo już 3 razy był na noc u mojej mamy lub u teściowej, to się im tak nie budził, może z raz czy dwa... napił się wody i spał dalej. Już nawet myślałam żeby o 4 nad ranem tego cyca już nie dawać, tylko delikatnie go obudzić, żeby śniadanko zjadł... ale tak dzień w dzień o 4 pobudka )
asik, gratuluję etatu dla K. i życzę zdrówka
Papitka, ja się po nocy uczę dasz radę
Ja się dzisiaj czuję okropnie, z rana myślałam ze boli mnie głowa, bo taka pogoda jest, ale później każdy mięsień czułam jak mnie boli, każda kość..., mierzę temp. a tu 38,5 dodatkowo jest mi tak zimno...
mam nadzieję ze małego nie zarażę.... bo to by był już jakiś pech...