reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina które babsko.? mama, czy jej terapeutka.?
w przyszłym tygodniu idę do pani z opieki, może pomoże mi wypełnić te wnioski co wiem, że mogę i może podpowie mi co jeszcze mogę zrobić..

reklama
Dominisia trzymam kciuki oby ci się udało i życzę jak najlepiej:-)
kasiek, sukienka super :) byłaś w w Lublinie i nawet na kawkę nie wpadłaś :tak:

nie wiem co komu miałam jeszcze odpisać :)
robię obiadek i na zakupki polecę bo jutro zamknięte wszystko...

hej no ja tez mam taka nadzieje ze problemy odejda ... :) a pogoda taka zdradliwa upal ale jak zawieje to zimno strasznie :/ Dominisia a skaladalas o pomoc w MOPSie? wiem ze to upokarzajace bo sama korzystam niestety ostatnio np dostalam 400 mimo to ze moj dochod na ten miesiac to 2177 bo becikowe i rodzinne ale dostalam a z tego co pamietam to masz wpisane ze mala ma ojca fikcyjnego wiec mozesz dostac o wiele wieksza kase niz np ja bo jestem samotna matka sprobuj zawsze cos pieniedzy dostaniesz i juz bedzie lzej a pozniej sie ulozy zobaczysz :) ja nie mieszkam z mama ale pomaga mi to cale szczescie bo zaplacila mi odstepne za pol roku i na obiadki czasami chodze ale musisz byc silna dla malej i wierze ze dasz rade tylko musisz tego bardzo chciec :) szukaj kasy gdzie tylko sie da i nie miej zadnych skrupolow :)

dzieki dziewczyny za mile slowa :)

Dzięki Dziewczyny ;)

myślałam do moich ozdób dodać obrazki haftem krzyżykowym w jakiś ładnych ramkach, tylko się boję, że wydam pieniądze i znowu nic z tego nie będzie.. bo tamto niby ruszyłam stronę na fejsie, jest niby 30 lajków, ale zainteresowania nie widać.. muszę myśleć co jeszcze do tego mogę dodać, żeby ktoś się czymś zainteresował..

reklama
Dominisia, ja kiedyś robiłam bombki i pisanki na styropianie ozdabiane wstążkami, cekinami, aplikacjami... na święta można nieźle zarobić :) może spróbuj biżuterię ? :-)

Do góry