reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale mam prania masakra..

Mariolcia 8 razy??? A ja narzekam na trzy pobudki..
Anula a myslalam ze u was juz lepiej

Pije trzecia kawe, mam juz dosc :D przegladam suknie slubne.. pieknosci..

reklama
Mariolcia witam:)

Paulina
oj suknie ślubne.... Eh a to już 3 lata dalej swoją uwielbiam:)

Witam jeśli jest więcej nowych mam:)
Sorry nie nadrobię ale czytam cały czas...|

A wiec my po laryngologu i po badaniach okazało się że Domi ma dwie bakterie w nosie pneumokoka i pałeczkę grypy a przez to ostre zapalenie zatok... Zaje.... po prostu no nic na razie ma na 2 tygodnie antybiotyk potem znowu wymaz co tam zostało i lekarka powiedziała ze po tym wszystkim najlepsze było by senatorium nad morzem albo żebyśmy pojechali tam na wakacje jodem pooddychac więc mamy wakacje nad może i musimy się zmobilizować... Ale znalazłam u rodziców w mieście jest na basenie tężnia gdzie można oddychać jodem więc jak będziemy tam jeździć to przy okazji będziemy chodzić. Tyle u nas...

Hej

Mariolcia :szok: jak ty dajesz rade? u mnie to jak byli mali to conajmniej 2 razy sie budzili, a tak to cala noc przesypialy, widomo chuba ze choroba wziela to czesciej :tak:
Kasiek zdrówka dla malej!

A u nas wciaz paaaaaaaaaaaaaaaaada..... Juz mam dosc takiej pogody i zimnicy :angry::no::wściekła/y::baffled:

Oliwia ma ropne zapalenie ucha środkowego:-:)-:)-( dostała antybiotyk i krople do uszu i w pon. do kontroli. A już się cieszyłam, że mamy spokój z uszami a tu znowu...:no:

ale mam też dobrą wiadomość... nie chciałam zapeszać, wczoraj K. miał kolejną rozmowę o pracę i się udało:happy::happy::happy: fakt zarobki trochę mniejsze niż w obecnej pracy ale tylko 8 godz dziennie i można powiedzieć, że na miejscu.

Mariolcia wstajesz 8razy w nocy?:szok: Kobieto jak ty dajesz radę? Współczuje.. Moje szybko zaczęły przesypiać nocki, chyba, że chore to się budziły
Anula tobie również współczuje nocek a już myślałam, że jest jakaś poprawa
Wampi moje dzieciaki też zaczęły przesypiać nocki jak miały 2-3mc. Nie ma co, aniołki po prostu;-)
Liza u nas też pogoda do d*py, pada i zimno aż się z domu nie chce wychodzić:no:

dobra, spadam na zakupy i robię szybko jakiś obiad bo po południu do miasta jadę

Hej laski :)

Milena pamietam ze mowilas ze tez szukacie dobrego fotelika. Bylam ostatnio w Factory (zaraz przyn drodze wylotowej z Krk do Olkusza :D) i tam jest Smyk Megastore. Ładny (co dla mnie tez wazne :-D) i dobry fotelik to tak od 300zl. Spacerowki-parasolki tak samo. Wydaje mi sie ze to dobra cena, a napewno nizsza od tych co sa w normalnych krakowskich smykach i entliczkach :)
Asik zdrowka dla cory!!!
Liza u nas tez.. Az sie z lozka wstawac nie chce..

Wysylam dzis moja labradorke na sterylizacje :D zal mi jej, ale jak sobie pomysle jak Bera miala cieczke i ledwo sobie radzilismy to co z takim bydlakiem.. Zaraz by byly jakies kundelki zmajstrowane :D

Liza tak, tak :) wkoncu cos sie ruszylo. Chociaz jeszcze nic nie mamy zarezerwowane no ale data juz na 70% wybrana :D A. mi powiedzial ze w przyszlym roku napewno nie bo wtedy prawka jeszcze nie bede miala, a jak to on stwierdzil "przynajmniej z polowy domu bede wychodzil odciety przy proszeniu, a kto autem bedzie jechal??" haha :D wiec padlo na 01.08.2015 :) jeszcze mamy nadzieje ze tesciowie wkoncu dzialke sprzedadza a wtedy kase z tego dostaniemy to mozna cos bardziej "exclusive" hahahah :D

Hej
U nas pogoda tez do d**y ;//
Ja mam dzis od ran nerwa pomieszanego z jakims dolem ehhh;//

Chce juz jechac do Pl.. A to jeszcze 1,5 msc;/ i tylko 2tyg bedziemy a T mi nie pozwala zostac dluzej.. W sumie bedziemy szukac mieszkania takze musze tez byc.. Myslalam ze uda sie mi poleciec z mala do Pl na koniec czerwca no ale dopiero 5 .06 mamy spotkanie w ambasadzie w sprawie paszportu i bedzie on pewnie do odebrania akurat przed wyjazdem takze dupka;/

Mi zab juz lepiej jutro dentysta no ale nic nie zrobi bo dalej gula.z ropa nad tym zebem jest.
Mala dalej katarek ma..

Dzis tesciowie wylatuja, jade tez na lotnisko zeby sprawdzci czy oby napewno przejdzoe przez bramki przy odprawie :D jedynie to mnie dzis cieszy :D

Milego dzionka;)

hej. Pogoda okropna wieje pada nie da się wyjść.
Nie mam kiedy usiaść i popisać co dopiero poczytać. Kuba nauczył się sam podnosić przy mablach. tak to zawsze wystawiał łapke i czekał aż mu się rękę poda. chodzi za jedna rączke jak sie zapomni to sam leci ale to żadko. Wszystko wymusza nie ma nikogo więcej tylko mama i kropka a jak nie hce iść tam gdzie on to piszczy. ;/
Mam zamiar zacząć szkołe policealną technik administracji potem półroczny kurs rachunkowości. Ale sie boje bo kuba nie daje chwili spokoju. Chyba ze śpi. ;D
2 czerwca skonczy roczek tak to szybko zleciało że nie wiem a to juz w niedziele tą:szok:.

reklama
Do góry