reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wszystkiego dobrego Mamuśki!!

Dostałam od dzieciaczków kubek z ich zdjęciem i napisem 'Kochamy Cię Mamo' :happy2::happy2::happy2: no wzruszyłam się;-)

Jutro jadę z Oliwką do lekarza bo ucho ją boli:-( dałam jej wacik nasączony olejkiem kamforowym, mam nadzieję, że choć trochę załagodzi ból. I też jutro jest dzień mamy w przedszkolu i jak nie będzie mocno ją bolało to pójdziemy tylko na samo przedstawienie bo bardzo jej na tym zależy

A Damian to już nie chodzi, tylko biega;-)

Mariolcia
witaj :)
Liza i jak się dziś Hania czuje?
Magda zdróweczka dla Majeczki :)

K. był w piątek na tej rozmowie o pracę i po prostu się uśmiałam... Wyobraźcie sobie, że gościu zaproponował mu zarobki jako kierowcy mniejsze niż najniższa krajowa:szok::szok::szok: jutro ma kolejną rozmowę...

reklama
Hej dziewczyny :) wracam. Okupywalam dzialke, a tam z internetem ciezko :)

Dominisia dziekuje za pamiec:)
23may spoznione zyczenia urodzinowe dla JULKI wszystkiego naj naj kochane!!! :**
wampi wszystkiego najlepszego dla CYPKA :) dobrze ze urodiznki sie udaly
Milena do czego jeszcze miesiac? Zdradz nam to, no chyba ze nie doczytalam :D
Nisiula witaaj spowrtem
Asik &&&&& mocno zacisniete!!!!!
Madziu zdrowka na corci, mam nadzieje ze szybko przejdzie. Moja mama tez tak okrywala malutka, ale juz to sie skonczylo :D

A. zjezdza w czwartek wieczorem, w piatek na zakupy jedziemy. W sobote wesele, niedziela, poprawiny. A we wtorek lece z nimi :szok::szok::szok::szok::szok::szok: :szok:boje sie jak fiks. Masakra, a taka madra bylam :D Jeszcze jakiegos goscia wladowali A. na mieszkanie od nastepnego piatku. Mam nadzieje ze nie jakis psychopata i mam nadzieje ze pracuje od rana do wieczora bo ja nie mam ochoty z jakims czubem siedziec. Bo A. przed moim przylotem go nawet nie zobaczy..

Jestem juz na biezaco, do czwartku, wiec bede sie wdrązala :D BUZIACZKI

Paulina opuścisz nas znowu, czy będziesz pisać od A.?

jak mi się nic nie chce.. Wicia jest bardzo śpiąca i nie mogę Jej uśpić. teraz rozmawia z K. przez telefon, bo pojechał.. dzisiaj z K. poradziliśmy sobie z trójką dzieciaków, w wieku od 6 miesięcy do 3 lat :szok:

Dominisia do czwartku jestem z wami, moze w piatek uda mi sie cos naskrobac. A takto odezwe sie we wtorek pewnie i juz normalnie bede pisac :) w Szwecji maja neta, na dzialce slaby zasieg ;/

Nic nie mogę wyprodukować. Próbuję, zabieram się, kładę farbę, schnie 3 razy dłużej niż na opakowaniu napisali, więc idę spać, na 2 gi dzień poprawiam kolejną warstwę i tak w kółko. mam nadzieję, że jutro coś więcej dam radę zrobić.

przetrawiłam Bejbi Blues.. i chyba nie obejrzę więcej tego filmu, nie chcę o nim myśleć, nie chce pamiętać, że go oglądałam. przez to jak ja sobie zinterpretowałam ten film mam tak.. trochę brzydko mówiąc.. zrytą banie.. film jest mocno przejaskrawiony jak na mnie, ale chyba jestem w stanie zrozumieć uczucia tej dziewczyny, to, co nią kieruje.. jak ktoś jest bardzo wrażliwy to niech lepiej nie ogląda. nie płakałam, bo był K., a po tym jak ostatnio płakałam na horrorze "mama" powiedział, że jeszcze raz i nic więcej nie będzie ze mną oglądać, bo nie wie jak się w takiej sytuacji zachować..

ale ja Wam truje.. idę chyba spać.

Dzień dobry:-)
ale mamy pogodę ;/
tak jak pisałam wczoraj cały dzień u rodzinki, Oliwier tak ganiał ze nawet na drzemkę nie chciał iść i wczoraj w ogóle nie spał.
zabieram się za obiad bo w weekend dwa kolokwia mam...:no:
jak zwykle, tyle wolnego a ja dopiero przed zjazdem się uczę

hejka

Sorrka wczoraj mielismy komunie i nawet nie mialam czasu zajrzec :p a potem nawet sily :sorry:

asik Hania wczoraj sie czula niby lepiej ale komunia ja wymeczyla, i wieczorem padla jak mucha, a dzis wstala zadowolona ze do szkoly idzie, no i poszli oboje :-) zobaczymy jak bedzie jak ich odbiore o 13:30.
wampi no to niexle ci wczoraj w nocy mlocy pospal :-D masakra... taka przerwa w nocy :nerd:

Wczoraj do 14 bylo super, a potem... zaczelo sie chmurzyc i jak lunelo kolo 16.... :szok: zimno sie zrobilo, a to w namiocie bylo, wiec do 17 posiedzielismy i do domu, bo dzieciaki juz marudzily ze chca wracac :p brat troche marudzil z ejuz ale co ja poradze? mam trzymac dzieci przywiazac do stolu bo musze siedziec? :p no bez przesady :sorry: jeszcze ze Hania dwa dnie narzekala na brzuch, Miki tydzien wczesniej mial zap.oskrzeli... :no: cóz- dzieci :p

Wampi, spoznione sto lat dla Cypka;-)co do nocy u nas prawie kazda tak wyglada...wstajemy na zmiane bo wykonczyc sie mozna:sorry:

reklama
Ja też mam nieprzespane noce, Oliwier potrafi budzić się nawet 8 razy...:no:
najczęściej rano takie przerywniki ma, próbowałam mu bardziej syte kolacje dawać i nic...
nawet mleka z butelki nie chce, tylko cyca, a ja już tak dużo pokarmu nie mam, i wiem że on jest głodny..

zastanawiam się poważnie nad odstawieniem już, na pewno więcej będzie jadł, i może w nocy nie będzie się tak budził...
z drugiej strony szkoda mi go trochę, bo on tak lubi się wtulić we mnie...

ale mam dylemat...:laugh2:

macie dobry przepis na bańki mydlane??
bo mi jakieś ciężkie wychodzą i od razu pękają, robię z pł. do mycia naczyń...

Do góry