reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja dopiero w poniedziałek wpadnę, bo dzisiaj jeszcze na zakupy lecimy, jak wyrobię się ze sprzątaniem...:-p
jutro jedziemy do teściowej i do mojej mamy. ciekawe co ja dostanę ?:-D:-D:-D
a właśnie :)

bo133-d.jpg
WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO JUTRZEJSZEGO ŚWIĘTA.:-)

Załączniki

• bo133-d.jpg
    bo133-d.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 15
reklama
Wampi wszystkiego najlepszego dla Cypka :)

Liza zdrowia dla Hani.
U nas do 16 non stop lalo. potem jak przestało to ja pielić.. w blocie. matko i corko. ale kiedyś trzeba to zrobić.

mam dosc juz tych ogrodków, warzyw, kwiatków. na chwile.. bo jak mi zmeczenie przejdzie to znowu sie bede tym zachwycac.

jutro jedziem do kolzanki cory na urodziny, potem do mojej mamy na chwile.. do tesciowej Ł zadzwoni. a ja dostane.. lAurki i babeczki ktore sama upieklam :D o ile chlopcy zaraz ich nie pochlonął :)

Wami wszystkiego najlepszego dla synka:)
u nas dzisiaj było spokojnie... mała mi dała w nocy popalić , chciała sie bawić i nie spała od 2 do 4 ale póxniej sie uśpiła i wstała o 7...... No to juutro nasze święto :*

Tylko jeden jest dzień taki, tej wiosny...
Dzień ciepły, słoneczny, czuły i radosny...
Bo przecież tylko jedną Mamę- mamy...
I właśnie Ją najbardziej kochamy :)

OD NASZYCH DZIECIAKÓW

hej dziewczyny :) pisze z tel więc za błędy Przepraszam jak coś:) u nas nic nowego. Julka ostatno gryzie ciagle. Aaa i ciagle sie rozbiera,co ja ubiore to za chwile juz goła.. Dominisia myslałam ze z K juz lepiej.. Aaa no i wesołego dnia matki ;))

Hej.
U mnie z zebem lepiej opuchlizna zeszla troxhe boli no ale daje rade.
Kurde mala ma katarek sie tak meczy i krzyczy jak jej probuje odciagac. W nocy co pol godz sie budzilam i jak spala to jej delikatnie sciagalam. Co polecacie na katar dla takiego malenstwa? Musiala spac na poduszce bo na plasko to nie mogla oddychac;/
Wyszlo okrywanie babcine;/ bylismy wczoraj w parku malutka ciepla na dworku cieplutko slonko grzalo raczki miala wystawione a ta ja pod sama brode zakrywala, mala sie denerwowala i sie rozkopywala i katar gotowy..;/

U nas ladna pogoda ma byc cieplutko, wezme pozniej mala na sloneczko troszke wystawie.

Milego dzionka i udanego dnia Mamuski;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry