reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej wam wszystkim... co tam u was słychać?.... u nas leci... mam do was takie pytanie?:D kiedy wasze dzieci zaczeły ząbkować?

Nisiula Moja zaczęła się ślinić około 3 miesiąca .. a pierwsze ząbki na pół roczku wyszły , obecnie mamy 4 zęby .. ale już chyba idą dwójki bo od 4dni marudna strasznie .

Milena: moja też się zaczeła slinic pod koniec 2 miesiaca a teraz wszystko co ma pod reka biedze do buzi a rece to całe wpycha,

23may, wszystkiego naj dla Julii, wczoraj mnie nie bylo wiec dzis pisze:tak:
Nisiula, Bartek mial 1ego zabka w wieku 4 miesiecy,obecnie ma 16 i powoli wychodza 5ki,wszystkie zeby wyszly bezbolesnie jedynie sie slinil.

Nisiula Wicia dostała ząbka gdzieś między 5 mies. a pół roku ;) ale śliniła się od kiedy skończyła 3 mies ;)

K. przyjechał. chcę sobie dzisiaj obejrzeć Bejbi Blues. oglądałyście.?

wie ktoś, gdzie się zgubiła Paulinka.? na fejsie też Jej nie widać..

wampi, w końcu mamy neta u siebie i mogę częściej być na forum :)
u nas wszystko w porządku, Oliwierek to już niezły łobuziak, wszędzie go pełno.

reklama
ja zajrzałam tylko na chwilę bo urwanie głowy dziś mam

Wampi wszystkiego najlepszego, duuużo zdrówka i szczęścia dla synusia z okazji 3 urodzinek:-):-):-)

jak mi się uda to zajrzę wieczorem i poczytam

Ostatnia edycja:
Do góry