Dominisia123
mama Wici <3
ja mam kilka znajomych z dziećmi w wieku Małej, ale nie bardzo mam ochotę się z nimi zadawać, a jedyna taka w miarę dziewczyna jest w Gnieźnie.. w sumie mój brat jest z Małej rocznika, ale Ona luty, a On listopad.. byłyśmy na placu zabaw, Wicia wyściskała i wycałowała dzieci jeden chłopiec trochę starszy od Niej rzucał we wszystkie dzieci piachem, a jego mamusia piła z koleżanką kawę z termosu później przyszła kuzynka K. z chłopakiem, koleżanką i taką małą koleżanki siostrą (Nikolą zresztą) to Mała się pobawiła, popuszczałam im bańki mydlane to dzieci sobie łapały Mała się pobujała i poszła spać dopiero jak wracaliśmy do domu kupiłam Jej nowe leginsy w panterkę ;P
Dziewczyny, co myślicie o bluzkach z prześwitującym materiałem na plecach.? bo kupiłam taką i K. mówi, że wyglądam jakbym stała na drodze na Koszalin ale z przodu bardzo mi się podoba, więc najwyżej będę na nią nosić koszulę jeansową.. Wicia sobie śpi, a bracia K. bawią się Jej piłką jak dzieci xD jeden z braci K. z dwóch, którzy byli ze mną na placu próbował zjechać ze zjeżdżalni, a że jest bardzo gruby (12 lat, 160 cm i prawie 100 kg ) zaklinował się xDD
Dziewczyny, co myślicie o bluzkach z prześwitującym materiałem na plecach.? bo kupiłam taką i K. mówi, że wyglądam jakbym stała na drodze na Koszalin ale z przodu bardzo mi się podoba, więc najwyżej będę na nią nosić koszulę jeansową.. Wicia sobie śpi, a bracia K. bawią się Jej piłką jak dzieci xD jeden z braci K. z dwóch, którzy byli ze mną na placu próbował zjechać ze zjeżdżalni, a że jest bardzo gruby (12 lat, 160 cm i prawie 100 kg ) zaklinował się xDD