femme fatal
Mama Ninki :)
FIRANKA no ale tak wiesz mało fajnie urodzić się w święto zmarłych halloween może być fajne imprezy zawsze są i jest w sumie wesołe ale ten 1 i 2 listopad mnie przeraża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FIRANKA ja tak pare razy mówiłam ale ludzie to chyba mają znieczulice....bo udawali że nie słyszeli dopiero jak prawie leciałam to jakaś młoda dziwczyna się mną zainteresowała a że wysiadała na tej stacji co ja to odprowdziła mnie do pracyJa Was podziwiam jak jak szłam do sklepu i źle się czułam ti potrafiłam powiedzieć ludzią: "Przepraszam bardzo,jestem w ciąży i bardzo źle się czuję,czy mógłby mnie ktoś z państwa przepuścić?" zawsze skutkowało