reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam sie z rana....:-)

widze pierwsza jestem, kurde mucha mi spać nie daje.... a nie mialam jej czym zabić to musialam wstać:wściekła/y:
madzik przepraszam ze zpomnialam o tobie...... to sie wiecej nie powtorzy hehe:-):-):-)

dobry dobry co tam z ranka ...widze pustki......

U mnie noc taka średnia ,młody obudził się o 2 i zasnął dopiero o 4 ,a ja o 5.10 pobutka bo musiałam danielowi żarcie zrobić do pracy !!! ech normalnie te noce mnie podłamują....wczoraj myślałam że może coś ten tego ale ja usnełam jak oliwke usypiałam , bo z nią trzeba leżeć jak idzie spać.

IWONEECZKA dobry ten twoj mały....kasanowa z niego robi się od małego!!!!

KASIA właśnie taka kupa jest prawidłowa u niemowlaka ,nie masz kochana o co się marwić u mnie bartek walił w pieluchę po każdym karnieniu!!!!

POLNA no to fajnie że już bedziesz miała tę operacje za sobą ....noi w końcu skończy się te pobieranie krwi!!!!

CZEŚĆ OLEŃKA ja to bym te muchę to gazeta zdzieliła albo nym nakryła się na głowe kołdra i poszła spać!!!!

oliwka nakrylam sie koldra ....ale jakos ne moglam juz zasnac.....;-)

czy moze mi ktoras powiedziec czy to normalne w moim okresie ciązy, ze kuje mnie na dole brzucha z prawej strony??? dodam ze tylko w nocy:-(

moim zdaniem to normalne.....ja tak miałam to lekarz powiedział że macica się rozciąga ....a mnie poza tym od połowy ciąży kuło pod prawym żebrem to lekarz powiedział że dzieciak tak się ułożył i że jest nacisk stąd ten ból

Yo,yo dawno mnie tu nie było...wszystko przez pracę i przez to,że mam wymieniane okna w pokoju...jak któraś chce to u mnie w domu jest nawet niezły robotnik -> kieruję te słowa do Niewyżytej - jeśli nas podczytuje :-)

A i ja wstałam :-) jakoś zasnąć nie mogę słońce mi świeci :-/ :-p

POLNA - hehe ta piguła to niezła :-p dobrze że wyszła :-p ... no i oby termin jak najszybciej żebyś już miała z głowy :-)

OLENKA - nie ma chyba nic gorszego niż mucha z rana :-p ja chyba dzięki kotkowi nie mam tego problemu ... robaków brak :-p wszystkie odstrasza :-p A masz takie uczucie jak by Ci się okres zbliżał ?

OLIWKA - nowe zdjęcia widzę ;-) dzieciaczki jak zwykle bomba :-)

FIRANKA - a no właśnie zastanawiałam się co z Tobą ;-)

reklama
Do góry