reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
olenka tk sie z S smiejesz ale on ma racje poprostu maluszek schodzi juz pokol na dol uklada sie do porodu :) Ja juz tak mialam ok miesiaca przed rozwiazaniem....

feeme kazda z was chce juz sie rozwoic ciekawe ktora bedzie pierwsza Ty czy olenka :)

feeme zobaczymy czy poslucha Mamy czy jeszcze przed urodzeniem oaze sie lobuzara :) HiHi Ktora nie sliucha mamay :) Zycze by urodzila sie 24 :)
A to sobie dzidzie zrobilas... pewne tak specjalnie na urodznki

oliwka sliczniutkie masz te 2 gwiazdki :******

Nicusia też mi z miesiąc wcześniej już była ułożona do porodu:tak:
No Nina też już główką do dołu leży :-)

W ogóle zauważyłam że jak za długo stoję ... nie chodzę tylko stoję 5-10 min to mi się słabo robi :-/ to normalne ?;-/

OLIWKA - ja tam jestem fanką Twoich maluchów :-p niesamowite są :-)

IWONA - hehe nie nie to wpadka była i to w najmniej oczekiwanym momencie :-p bo jak się dowiedziałam o ciąży to nawet z Kubą nie byłam bo się wcześniej rozstaliśmy :-p a termin wcale mi się nie podoba bo boje się tego święta zmarłych ... :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
FEMMKA moze tak być pod koniec ciaży bo dzidzia jak chodzisz uciska na tetnice itd i dlatego moze ci sie robic słabo ja miałam podobnie ....jak jechałam pociagiem i stałam bo oczywiście nikt mi nie ustąpił to mi tak się robiło że prawie zemdlałam aż jakaś bablka ze mną wyszła z pociągu i odprowadziła mnie na praktyki bo ja jak wychodziłam z pociągu to nic nie widziałam o włos i bym padła.

IWONECZKA dzieki ,nom a jakie niegrzeczne czasem te gwiazdeczki ,a w szczególności oliwcia robi się baba od cholery!!!!

OLIWKA - no dokładnie czasami to aż mi się czarno przed oczami robi i cała się zimnym potem zalewam :-/ takie dreszcze mam ... ale tak patrząc na siebie to nie jestem spuchnięta ani nic nie mam problemów z nogami dlatego tak się zastanawiałam czy wszystko ok

reklama
Femka nie masz co się bać moja koleżanka ze sql urodziła się 1 listopada i wyobraź sobie,że 18-chę zrobiła 1 listopada...zwała na maksa była...oczywiście uprzedziła sąsiadów o tym,ale i tak impreza była jak z sodomy i gomory:-) po prostu pełna rozpusta:-D

Do góry