reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ech siemka babeczki te stałe i witam nową mamusikę:-D

Ja dobiero co wróciłam do domu a przez weekend byłam u mamy bo daniel z moim ojcem się zmuwili na wódeczke i tak jak pojechałam w sobote tak wróciłam wczoraj wieczorem........a dziś byłam dzieciakom po pieluchy i po buty a i byłam u bartka chrzesnego i tak zleciał mi dzień!!!!!

A tu widze temat się kręci na temat nauki ....to i ja sie wypowiem .Histori nie nawidze zawsze miałam 2 najwyżej 3 a uczyłam się zaparcie ale nic mi do głowy nie wchodziło :baffled: ech no a za to matematyke lubie biologie polski a angielski to w liceum miałam zaawansowany ale dużo rzeczy zapomniałam bo poprostu sie teraz nie ćwiczy ,niestety:zawstydzona/y:

A ja gdzieś od marca -kwietnia wyruszam do pracy :-):-):-):-):-)
rozmawiałam z mamom i powiedziała że mi pomoże ,po drugie z danielem bedziemy mijać się zmianami a zawsze jtoś te 2 h zostanie z dziecmi!!W tym roku nie daliśmy rady podnieść tej góry bo ciężko z jednej pensju a tak to jak zarobie z 1200 na początek to 700 będzie na rate za kredyt t reszta na coś do domu a z daniela pensji 2800-3500 będziemy żyć bo tak to my nigdy z tego pokoju się nie wyprowadzimy.

KASIU chwila bólu a takie cudo na świeciem ,śliczny jest kacperek ucałuj go od ciotki mocno

reklama
My po wizycie u ginka, wszysciutko dobrze, i za tydzien znowu do kontroli. Zamowilam sobie w aptece podklady poporodowe, jutro maja byc, i kupilam emulsje do kapieli dla bobaska.
roxa witamy u nas:-)
oliwka_11 oby sie udalo z praca, napewno bedzie Wam lzej
KasiaF87 to dobrze ze milo wspominasz porod, i w koncu masz malenstwo przy sobie
oleńka19 nie zapominaj o mnie, ja tez juz w kolejce do porodu:-)

Mikusia myślałam nad domem ale te koszta działka+budowa przekraczają kilkakrotnie tę kwote co podniesienie góry ,poza tym góra będzie cała dla nas i będziemy mieli osobne wejście i teśc nam ją odpisze!!!a i jeszcze myśle że jak już ruszymy to tak 3-4 mc i się wprowadzimy!!!

Madzik mam nadzieję że wszystko pojdzie po mojej myśli ...nawet myśle ze praca to bedzie dla mnie odpoczynek psychiczny ,noi trochę od dzieciaków odsapne choć za pewne bede sie martwić czy oki z nimi!!!!!

Femme karmić karmie piersią... mam (żebynie zapeszyć) dużo pokarmu... Mały ładnie pije... W drugiej dobie mitroche pogryzł ale już sie goi... I nie oddałabym chwil karmienia za nic nikomu...

Tylko właśnie mam pytanie... Mały robi dośc często kupki i to takie żółte jakby z kaszką... I rzadko robi siusiu...Nie wiem czy to normalne...

Ale dzisiaj spokój :-)
Dzisiaj zwiedzaliśmy trakt porodowy ... myślałam że będzie gorzej :-) ... ale cudnie jakoś też nie jest :-p

OLIWKA - no no dobrze że się u was wszystko kręci :-) oby wszystko poszło po Twojej myśli :-)

KASIA - z tego co ostatnio babeczka w szkole rodzenia mówiła to chyba tak powinno być że po każdym karmieniu żółta papa będzie :-p ale niech doświadczone mamy się wypowiedzą :-)

Przepraszam, że nie odzywałam się tak długo, ale chciałam odpocząć od tego wszystkiego i zrobiłam sobie "urlop" :-))
Co do ślubu to jego rodzice bardzo nalegają i chcą żeby jakoś sformalizować nasz związek. Ale ja już chyba nie chcce...

Dzisiaj byłam na usg :-) ale maluszek tak się ułożył, że nic nie było widać :( ale wszystko jest ok, waży 430 g :-)) była ze mną mama, tak się wzruszyła no widok nie do opisania :-) żałuję, że jego tam nie było, bo może wszystko by się zmieniło gdyby widział maluszka, jak się rusza jak bije jego serduszko :)
no ale dla niego są rzeczy ważniejsze, np to że dzisiaj miał obronę i musiał iść pić z kolegami ;/

polna_N jak Ci cos powiem to padniesz. Powiedzialam mojemu M o Alusi ze glaszczze monitoprek :) I on teraz sie smieje z Filipka i ciagle do niego mowi gdzie Alusia gdzie Alusia :) A Filipek powtarza Alusia Alusia :)

reklama
Iwoneeczka heh dzieci sa niesamowite :-):-D moja Ala wogole jak widzi jakies dzieci na monitorze czy w tv to glaszcze albo caluje a dotego strasznie piszczy :-)

............

Ale sie nameczylam zeby Was przeczytac :sorry2:

Kasia
Kacperek sliczniutki ;-) jeszcze raz Gratuluje :happy2:

A ja chodzilam do LO biologiczno-chemicznego(chcialam na jezykowy ale juz miejsc nie bylo) a mature zdawalam z roz historii :-)
mialam plany isc na archeologie ale ciaza i musialam zrezygnowac !!

No a jutro jade do rzeszowa uzgodnic termin zabiegu :sorry2:
dzis bylam na wskazniku i pigula przekrecila moje nazwisko wiec ja poprawilam a ta mi mowi ze ..nie mam okularow i slabo widze..:szok: Qrcze a to byla akurat ta co zrobila mi tego siniaka :wściekła/y: malo zawalu nie dostalam ale naszczescie przyszla jakas druga pigula i mowi do Niej ze ma tel z domu i poszla :shocked2:
Ulga niesamowita no i siniaka nie mam :-)

Do góry