G
guest-1673535084
Gość
Dominisia szklaneczka tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hym , jak ja kiedyś zanim zaszłam w ciąże pytałam mamy co by było gdyby , też mówiła że nie miała bym się po co w domu pokazywać . Z początku było ciężko , martwiła się co będzie itd , w ok. 20 tygodniu ciąży jak się dowiedziała że będzie wnuczka już było dużo lepiej tak się ucieszyła , no a później w dzień porodu przyjechała do szpitala ( jako że nie miałam 18lat chciałam żeby przyjechała jakby trzeba było jakiś jej podpis )okazało się że rodzę na rodzinnej , mówiła że posiedzi jakiś czas , i okazało się że z porodówki ode mnie nie mogła wyjść tak czekała na wnuczkę , w efekcie babcia ją kocha jak swoje , jest ucieszona że była przy jej porodzie , i własnie minęło 8 miesięcy a o wyrzuceniu nas z domu nie ma mowy ... ;-) Rodzice dużo mówią a jak zobaczą dzidzie to naglę przechodzi cała złość ;Pmnie ojciec w tym wieku wyrzucilby z domu, urodzilam majac ponad 22 a i tak ponad rok byl obrazony. Siostra ma 20 i jesli odpukac wpadlaby, nie mialaby po co w domu sie pokazywac...