reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dominisia, a moze chodzi o jego wiek?szczerze ja niue znam chlopaka ktory w wieku 18 lat by sie zareczal...moze patrzy na kolegow ktorzy zapewnie nie sa zareczeni.

ja mam kilka par w znajomych w naszym wieku, którzy już od 16 są zaręczeni.. fakt faktem - ciężko powiedzieć, czy i ile czasu te związki przetrwają. ale oni nie mają dzieci..

Pewnie i tacy sa, ja mam 24 lat a w sumie nawet nie mam znajomych z dziecmi, roznie bywa:-pmnie ojciec w tym wieku wyrzucilby z domu, urodzilam majac ponad 22 a i tak ponad rok byl obrazony. Siostra ma 20 i jesli odpukac wpadlaby, nie mialaby po co w domu sie pokazywac...

to w sumie od różnych czynników zależy.. ja mam nawet znajomą rok młodszą ode mnie, która urodziła 2 tygodnie przede mną.. ale jej mama pozwala na wszystko. ludzie się z niej śmieją, że Kornelka zna bardziej babcie niż mamę.. ona dziecko ma tylko na zdjęciach. jej mama wyniosła się z pokoju od męża, żeby spać z Kornelką w osobnym pokoju po to, żeby Kaśka mogła zapraszać koleżanki na noc. Kaśka się nie uczy normalnie, tylko 1 dzień w tyg. w weekend, więc to nie jest wytłumaczenie. stale chodzi na imprezy, na nocki do koleżanek. wkurza mnie to, bo mnie do niej stale porównują, że ona jest lepsza, ładniejsza, że Korni jest lepsza/ładniejsza od Wici.. ale jak ona ma czas i pieniądze na fryzjera, kosmetyczkę, drogie ciuchy dla siebie i Korni.. szkoda gadać.

reklama
Brak slow... co to za matka. Ja osobiscie nie znam tak mlodych matek, w lo mialam 2 kolezanki urodzily w maturalnej, moj brat ma 17 lat i jego kolezanka z klasy ma pol roczne dziecko ale znam tylko z widzenia i opowiadan. Ewidentnie to wina rodzicow, corce na wszystko pozwalaja a sami zajmuja sie dzieckiem:sorry:

Do góry