reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja używam Pampers Active Baby, próbowałam Pampers Sleep & Play, Dada Premium, Fitti czy jakoś tak, ale wszystkie poza pierwszymi wydają mi się za sztywne. te Fitti (by Biedronka) jeszcze by uszły, ale są na plastry a nie na rzepy, więc jak źle przykleję to pozamiatane.. dzisiaj Wicia nie przeciekła, pieluchę zakładał K. :szok:

od kiedy kąpię Wicię w Emolium skóra Jej się trochę poprawiła.. dzisiaj bardzo ciepło, więc Wić cały dzien z K. na dworze ;)
Paulinka też mamy żurek ;)
co zrobić, żeby dni mi leciały wolniej.? ja tak nie chcę tej 18.. boję się, że nie dam rady ogarnąć wszystkiego.. :-:)-(

reklama
ja z pampersow to chyba wiekszosc przetestowalam juz ;] jak dla mnie te fitti biedronkowe najgorsze ;/
z rossmana Babydream te pakowane po 40 szt sa w miare, albo Happy lub Dada ;]

Dominisia dasz sobie rade po 18. Wystapisz o wyzszy zasilek, mama napewno tez ci pomoze :) A u nas brzydko, a zapowiadali po 30stopni w dlugi weekend. Dzis sluchalam radia to prowadzacy stwierdzil ze synoptycy dobrze mowili ze bedzie w dlugi week 30 stopni, dzis 10, jutro 10 i pojutrze 10 :-D
Wampi jak znajdzie sie dobre promocje to pampers nie duzo drozszy o dady, a smialabym powiedziec ze nawet to samo cenowo :)

Wampi a wg mniej dada a pampers to zupelnie inna bajka. Kiedys kupilam w dadzie Bartek po 1,5 godz mial mokry tylek a w pampersie po calej nocy mimo ze pampers pelny pupa sucha.

Anula a Twój Bartek próboje juz na nocik sikac?
Julka chodzi i mówi siii jak juz zrobi w pampersa ;/

Mam nadzieje ze jutro bedzie cieplej wrrrr...
a tak po za tym zrobilam dzis deserek- serek mascarpone ze śmietanka 30% i do tego polewa truskawkowa mmmniam!

cześć laski;-) pamiętacie mnie jeszcze?

Wybaczcie, że nie odpisuję ale od mojego ostatniego posta nazbierało się aż 20 stron:szok: więc nie jestem w stanie tego nadrobić.

Damiana ostatnio wysypało ale dałam mu wapno i po 2 dniach po wysypce śladu nie było.
Ja niestety nadal do końca się nie wykurowałam, mam napady duszącego kaszlu jeszcze:-(

Udanej majówki ;-)

reklama
23may, Bartek na widok nocnika ucieka, gdy go sadzam placze wiec dalam spokoj. Z jedzeniem u nas ciezko bo je doslownie kilka potraw, nic innego nie zje bedzie chodzil glodny a i tak krzyczy nie i zaciska usta.Moja kolezanka ma corke 2 dni starsza od Twojej i juz wola ale wiadomo kazde dziecko inne:tak:

Do góry