reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula dla mnie CC nie byla taka straszna jak SN, no ale jak szlam na sale operacyjna to trzeslam sie jak galareta, a jak wchodzilam na stol to walnelam glowa o lampy nad nim.

Spalam dzisiaj z Nikola 3 godziny popoludniu, ona juz padla o 19:40 i mi tez sie juz oczy kleja :D

reklama
Dominisia- Niestety ale wiele rzeczy wychodzi dopiero po czasie.. Ale jest jeszcze nadzieja, w końcu plec meska dojrzewa emocjonalnie pozniej od nas :p

A my dzisiaj zaliczylismy zakupy, spacer oraz gosci.Znajoma przyszla z coreczka 10 miesieczna i jest taka urocza :) Te jej wielkie oczy i dlugie rzesiska! Ale kawal babeczki z niej tez jest bo juz 11 kg ma. Moj niunius zasnal dopiero po 8 wiec i tak nie jest zle. Ja sie tym czasem tez klade, dobranoc dziewczyny :)

Pokłóciłam się z K.. Standardowy temat - oświadczyny. Oświadczy mi się za rok, albo za dwa, albo może za pięć.. ewentualnie dziesięć. Wrrr.. powiedziałam mu, że dobrze, że jak chciał się ze mną przespać też się tak długo zastanawiał. i zanim zrobił Małą.. a wyszło to, bo dostałam na 18 od jego mamy pierścionek, który ona dostała na swoją 18. nawet miło, ale zapytałam K., kiedy w końcu od niego dostanę, chociaż taki z gumy do żucia.. albo z automatu za 2 zł.. no i się zaczęło. stanęło na tym, że żadnego seksu nie ma do odwołania. nie wiem, jak mu wytłumaczyć, że to jest dla mnie ważne.. a może to ja wydziwiam i to faktycznie nie jest czas.? chociaż mi się wydaje, że on się tak z tym ociąga, bo nie jest pewny, czy faktycznie chce ze mną być. jak mu to mówię, to mówi, że kawałek metalu i tak mi nie da pewności, czy nie zostanę sama :wściekła/y: nie mam już na niego siły..

Hello :)

Dominisia ja tez cisnelam o pierscionek, oswiadczyl sie, a teraz szczerze to mi ten pierscionek nie potrzebny :-D Bo i tak o slubie cisza. Jeszcze kiedys cos zagadal, ale jak ja zaczynam to stwierdzil ze jest jeszcze za mlody na slub i jest jeszcze czas. A. ma 25 lat, ale jest czas :-D:-D:-D:-D

Wczoraj cieszylam sie ze Niki usnela o 19:40, a tu o 21:20 pobudka!! i do 23:47 zabawaaaa pelna para

Witajcie!
Bartek wstal przed 6 ale za to przespal noc, wlasnie zasypia;-)
Dominisia, nie rozumiem dlaczego Ci tak zalezy?ja nie chcialabym wymuszonych zareczyn, co tego, ze da pierscionek?jesli zrobi to tylko po to zeby miec spokoj?to musi wyjsc od niego. Poza tym niedawno pisalas ze nie wiesz czy mu zalezy wiec tym bardiej powinnas poczekac zeby byc pewna tego czy on faktycznie chce z Toba byc. Poczekaj spokojnie, poza tym zareczyny mozna zerwac wiec to tez zadna pewnosc:tak:My jetesmy zareczeni praktycznie 2,5 roku ale o slubie jeszcze nie myslimy:-p

witam.
oj znów dawno mnie nie było.
no ale przez ten czas od 3 do 23 z trzydniowa przerwą byliśmy w szpitalu. pierwszy tydzień z zapaleniem płuc, a po przerwie wróciliśmy z zapaleniem oskrzeli. Bartek ma zdiagnozowany refluks i stąd te jego infekcje płucne. bo u niego to wszystko co zwraca idzie do płuc. ale mamy leki więc póki co jest poprawa. tak poza tym to więcej nowości nie mamy. u góry juz wkrótce będą sżły ząbki bo najpierw dziąsła były napuchnięte a teraz już czerwone sa, u dołu ząbki już się świecą. obiadku juz jemy, póki co sama mu mięska nie gotuję, ale wkrótce już chyba i mięsko wprowadzimy bo widac ze same warzywka to mało.

starsze w szkole a Bartek kima od jakichś dwóch godzin. ja posprzątałam, mięsko się rozmraża na obiadek. dzisiaj spaghetti ide na łatwiznę.

Magda Gratuluję. no to nie tak źle z tymi nockami.

dominisia na zareczyny nie ma co naciskać, chłopak pewnie uważa że jak już si zaręczy to zaraz ślub będzie potrzebny. jak będzie gotowy to prędzej czy później to nastąpi a tak to jeszcze gorzej się chłopak stresuje. niestety oni potrzebują więcej czasu.

no właśnie ja nie chce go zmuszać, żeby stwierdził, że zrobi to dla świętego spokoju, tylko wytłumaczyć mu dlaczego mi zależy, żeby on mi powiedział, dlaczego on tak bardzo nie chce i, żebyśmy razem doszli do jakiś wniosków..

reklama
EWI zdrowia dla Bartusia!!!
Dominisia moj tez sie wymigiwal od pierscionka i zrobil niespodzianke ;-) moze juz cos planuje dlatego tak cie 'olewa' nie odpowiadajac czemu? :)

Musze poprzymierzac sukienki. W niedziele mamy komunie, jak pomysle ile pasuje mi wlozyc do koperty.. Dobrze ze A. przyjezdza to on da bo pewnie bedzie mial jakiegos lewego pieniazka hahaha

Do góry