reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ognisko jak ognisko. ;P dużo picia, dużo jedzenia, głośna muzyka. przypałętali się jacyś faceci, co wyglądali jakby dopiero z kryminału wyszli ( i pewnie tak właśnie było - powiedział K.), więc brat K. zabrał mnie do domu, bo w sumie też miał iść.. podobno później przyszedł mój trochębyły (bo nie do końca zaczęliśmy być razem jak skończyliśmy, bo był upierdliwy), więc dobrze, że poszłam, bo jakaś kosa mogłaby być, a po co.. K. ma dzisiaj taki śmieszny, przechlany głos :-D no i od dzisiaj mam pełnoletniego chłopaka ;P teraz 6.05 ja mam 18 ;P

23may gratki dla Juleczki ;)

Dominisia to super ze sie udalo :) a K. mieszka daleko od ciebie??

Ja 08.07 mam 17, nic nie szykuje tez. A. wtedy nie bedzie, chyba 19.07 na urlop trzytygodniowy przyjezdza.

Hej.
ja na szybko bo brzuch mi nie daje spokoju .;//
Mój P już po urodzinach ( styczeń ) a ja dopiero , a może to i dobrze ( 04.12 ) - 19 ;D

Mojej mamuśce sie nudziło i zasadziła sobie pietruszke itd w doniczce wystawiła za okno , już jej coś zaczynało wyrastać i gołębie sobie gniazdo robią hahahahha :-D a że wiecznie karmi ptaki stwierdziła że będzie mieć młode ;D :-p

Dominisia Fajnie że ognisko się udało :)
23may gratki dla Julki. Boja to DADUJE na cały sklep zawsze ;PP

Hej!
U nas pada a w piatek okna umylam, ja to mam wyczucie;-)Bartek spi i mam chwilke
Widze o porodach bylo ja rodzilam 7 godz 10 min, dalo sie przezyc ale wiecej dzieci nie planuje
Paulina a ja balam sie ze bede miala cc, caly czas martwilam ze cos sie stanie i beda musieli zrobic i juz mnie przygotowywali do cc ale sie udalo sn:tak:
23may gdzie dalej wybierasz sie do szkoly?ja konczac lo nie wiedzialam co dalej i poszlam na studia, zdecydowalam sie w ostatniej chwili, wydaje sie jakby to bylo wczoraj a juz 5 lat od matury za kilka dni minie:szok:ja w lutym skonczylam 24
Dominisia Twoj K chyba nie dorosl do roli ojca...zostaje czekac moze kiedys sie zmieni.

reklama
Hej.
U nas bez zmian jakos leci.. Ja dzis caly dzien sama z mala;/ siostra rano pojechala na carboot T w pracy a o 15 pojechali do centrum na Big Bena. Bylysmy na spacerku ale tylko 20minut bo u nas wieje dzis bardzo chociaz rano ladnie cieplutko bylo.
Ja sobie porobilam pranko poprasowalam. Cycus spi juz od dluzszego czasu i zaraz pewnie wstanie ;-)
Nocki u nas nie sa tragiczne. Budzi sie co 2godz zje i idzie spac dalej. Ale.za to jak sie obudzi ok 3 to ze 2 godz spac nie chce. Dzis zasnela o 5 i mysle sobie ze zaraz budzik do pracy dla T bedzie dzwonil to juz nie bede spac. Zadzwonil budzik wylaczylam powiedzialam mu ze budzik dzwonil i poszlam spac hehe. O 6 wspollokator napisal mu esa ze ma wstawac;p
Kark mnie cos boli.. Dzis jak T mi go nie rozmasuje to bedzie spal obok lozka tak jak mowila jego mamunia;p
Spac mi sie chce ale nie klade sie juz bo zaraz mala wstaje to sie juz nie oplaca;)

Oho juz sie obudzil cycolek;-) Milego wieczorku;-)

Do góry