reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Dziewczyny.
Naszczescie u nas problemow z 18-stkami niema bo ja obchodzilam ja dwa lata temmu a moj facet to juz swojej pewnie nie pamieta haha.
Ja to w ciazy wypilam sobie lampke szampana w sylwestra i pozniej rano mialam wyrzuty sumienia ze dzidzi moze zaszkodzilam.. A piwko karmi to jakos na poczatku ciazy wypilam bo taka ogromna mialam na nie ochote!!

Magda- moj to sie ciagle zachłyśnie bo mi mleko tryska strasznie ;/

Dzisiaj rano poszlam z moja mama do banku bo chcialam sobie i dziecku zalozyc konto oszczędnościowe wiec maly zostal z tata. Oczywiscie go nakarmilam przed wyjsciem wiec wiedzialam ze nie bedzie glodny. Po jakies po godz dzwoni S. i mowi ze maly czaly czas placze, ze probowal juz wszystkiego i nie moze go uspokoic. I dal mu troche sztucznego mleka i jak wrocilam do domu to Gabrys nie plakal a S mowi ze maly byl glodny i to dlatego. Ja patrze a on nawet 30 ml nie zjadl haha xD No ale to byl pierwszy raz jak sam na sam zostali razem wiec musza znalesc wspolny jezyk. Pozniej przez to wszystko Gabrys byl bardzo marudny i zarazem spiacy. A z tego zmeczenia mial problem z usnieciem ale w koncu udalo mi sie opanowac ta sytuacje. Niedlugo pewnie obudzi sie na jedzonko i dobrze bo juz mam piersi nabrzmiale.

A teraz czekam na kfc bo juz nie pamietam keidy jadalam i mam nadzieje ze troche ostre Gabrysiowi nie wpłynie zle na brzuszek.

Uff to sie rozpisalam. Milego popoludnia ! :)

reklama
Dominisia To fajnie, spedzisz troche czasu ze znajomymi :)

Matko boska, podchodze do lozeczka a Gabrys nie wiem jak to zrobil ale zakryl sie CAŁY kocykiem. :szok:

Hubabuba Moja do dziś przykrywa twarz kocem czy pieluchą:happy:
Dominisia No to super . wyjdziecie gdzieś razem , odpoczniesz .

Hej wam , czytam ale jakoś weny brak na pisanie :eek: Pamiętacie mnie jeszcze :-D:-D:-D U nas dziś tak duszno , ale tak pokropiło że nawet nie poczułam , byłam z Natką na mieście już miałam uciekać do domu jakby miało się rozpadać , a tu nic z tego ...Może by się przydało trochę tego deszczu .. ;-) Natalia w sklepie przyuważyła samochód , no i chyba będzie woleć autka od lalek , ale jak 3ch kuzynów ma to co się dziwić :p jechała w wózku i 'wrrr' babcia stwierdziła że jedzie hehehe drzwi sobie otwierała , koła oglądała ;)
Dziś rano myślałam ze @ nadeszła , przy sisi cos wyleciało i nic dalej , pewnie dała mi znaki że mam się przygotować bo przyjdzie za dwa dni :eek:

a ja czekam na pizze ;d
byłysmy na placu zabaw, Julka szalała jak .. z kolega byla , niby róznica tylko 4 miesiace ale widac po nich bardzo, Julka sama po zjezdzali lata wchodzi wszedzie ;]

Hello :) My dzis caly dzien na wsi bylysmy, pies sie wyszalal i spokoj od niej.

Liza mieszkamy w bloku i z nami mieszka, a z mama spi w lozku :-D. Jak sie przeprowadzimy to tez pewnie w domu bedzie, jakos nie mam serca zamknac jej w kojcu :D
dominisia super, wkoncu sie rozerwiesz :)
Milena ja tez sie samochodami bawilam, mialam gdzies laleczki :)
madzia mi tez tak dziwnie jak musze siedziec w domu z Małą. Moze kup sobie monitor oddechu?? Wtedy nie bedziesz bala sie jej zostawic. My mamy

a ja kochalam lalki, do dzis kocham, jak widze jakas ładna w sklepie to musze kupic , przynajmniej mam wymówke ze dla Julki :-D z miłą chęcią nie raz pobawie się z mała lalkami, chociaz ona lubi i autka i lalki ;)

aa dominisia udanej imprezy, i oby Wam pogoda dopislala bo u Nas sie chłodno zrobilo ;/

23may u nas tez sie chlodno na polku zrobilo, no ale dominisia kawal drogi od nas :-)

Spadam do spania. Wytyrana cos dzis jestem. Luna rozlozyla mi sie na lozku ledwo ja zsunelam zeby sie polozyc, bydle wielkie :-D Taka padnieta wiec moge sie do niej przytulic bo inaczej sie nie da :-D:-D

edit
zapomnialam dodac ze z A. nadal kosa :confused2: W czwartek przylatuja i pojade po niego na lotnisko, kupie mu milke caramel na zgode :-D

wróciłam, Mała mnie wzywała. nikt nie pasował, tylko wołała "mamoooo". moje malutkie. zmarzłam. idę się z Wicią położyć, bo padam. K. wróci pewnie znowu będzie spać na podłodze :-D bo jak wraca jak my już śpimy to mówi, że nie chce nas budzić :-)

reklama
Do góry