reklama
Dominisia123
mama Wici <3
mi koty zawsze zjadały, ale teraz nie mam. za 2-3 miesiące dostanę kotka ;P
Dominisia123
mama Wici <3
ja psa mam takiego, co wszystkie kociaki adoptuje ;P ale on na dworze mieszka. i kundla takiego, co zjadł mi kota, ale jest na łańcuchu, bo obcych gryzie, tylko w nocy bega..
G
guest-1673535084
Gość
A moja labradorka do wszystkich biegnie, skacze i podgryza. Podobno to normalne i mija z wiekiem. Ale Małej nie tknie bo dostala po mordzie na poczatku.
Dominisia dziwny czlowiek ja to bym nie wziela za chrzestna jak bym jej nie lubiala z chrzestna Niki bylo kiedys jedno dwumiesieczne spiecie, ale jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to pomogla bardzo. A to ze we wlasnym zakresie to bardzo dobrze, przeciez kazdy pewnie wie ze nie pracujecie. // Moj tesc tez bardzo alkoholowy. A. tez sobie lubi wypic ale nie az tak jak tesc bo on jak ma wolne to prawie 24h, ale to nie moj chlop to mi wisi :-)
23may!!! Aaaaaa!! Rozwali mnie zaraz, jeszcze przeczytalam ze pilas w barku mam warke cytrynowa ale ciepla to nie tkne.
Dominisia dziwny czlowiek ja to bym nie wziela za chrzestna jak bym jej nie lubiala z chrzestna Niki bylo kiedys jedno dwumiesieczne spiecie, ale jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to pomogla bardzo. A to ze we wlasnym zakresie to bardzo dobrze, przeciez kazdy pewnie wie ze nie pracujecie. // Moj tesc tez bardzo alkoholowy. A. tez sobie lubi wypic ale nie az tak jak tesc bo on jak ma wolne to prawie 24h, ale to nie moj chlop to mi wisi :-)
23may!!! Aaaaaa!! Rozwali mnie zaraz, jeszcze przeczytalam ze pilas w barku mam warke cytrynowa ale ciepla to nie tkne.
Wampi Filip nauczyl sie jezdzić na 2 kolkach jak mial 6,5 roku.
Dominisia123..dziwne podejscie ma matka twego chlopa.Pomaga finansowo wam troche, czy olala ?? bo wiesz.. skoro on ( twoj K ) sie uczy to jego rodzice powinni jakos wnuczke utrzymywac tez. No ale jak dla niej najwazniejsza jest 18 syna..
I konsekwencje powinien ponosić.. w koncu tez jego dziecko.
Papitka zdrowka dla Kubusia
Piwko w ciązy z F pilam. Kilka razy po lyku. takie ciągoty na nie mialam ze czasami zachowywalam sie jak uzalezniona
z O za to sam widok puszki czy butelki wywolywal u mnie mdlosci ;/
Dominisia123..dziwne podejscie ma matka twego chlopa.Pomaga finansowo wam troche, czy olala ?? bo wiesz.. skoro on ( twoj K ) sie uczy to jego rodzice powinni jakos wnuczke utrzymywac tez. No ale jak dla niej najwazniejsza jest 18 syna..
I konsekwencje powinien ponosić.. w koncu tez jego dziecko.
Papitka zdrowka dla Kubusia
Piwko w ciązy z F pilam. Kilka razy po lyku. takie ciągoty na nie mialam ze czasami zachowywalam sie jak uzalezniona
z O za to sam widok puszki czy butelki wywolywal u mnie mdlosci ;/
Jeju cycolinda wreszcie zasnela.. Matkoo jakis gorszy dzien dzis chyba ma.. Najpierw mi sie zaniosla przy myciu chociaz nawet nie wiem czemu ani sie nie wwystraszyla tylko zaczela tak mocno plakac.. Pozniej przy jedzonku glodomorek mi sie zachlysnal.. Nim skonczy roczek to ja osiwieje chyba;-) teraz wreszcie zasnela zobaczymy na jak dlugo.
Dziwnie mi i smutno troszke bo siedza sobie na grillu a ja w domku z mala.. Ale coz.. Nie zostawie jej samej bo sie boje bo ona nie chce odbijac a ulewa mi i chwila nieuwagi wystarczy tylko..
Mnie boli brzuch;// chyba za duzy maraton dzis naraz walnelam..
Ide spac. Dobranoc.
Dziwnie mi i smutno troszke bo siedza sobie na grillu a ja w domku z mala.. Ale coz.. Nie zostawie jej samej bo sie boje bo ona nie chce odbijac a ulewa mi i chwila nieuwagi wystarczy tylko..
Mnie boli brzuch;// chyba za duzy maraton dzis naraz walnelam..
Ide spac. Dobranoc.
Liza
Fanka BB :)
Bry
Alice ja tam costrszke jak mialam ochote to pilam w ciazy ale nie duzo i zeby nie bylo ze czesto
magda odpoczywaj wiecej ;-)
Dominisia dziwna sprawa heh zgadzam sie z tym co pisza dziewczyny
Paulina a moj Elwis wczorajw nocy cos mu odbilo, wsadzilam kwiatki te Kamy takie i ja wykopal... dobrze ze zobaczylam i nie zdazyl pogryzc a wy swojego gdzie trzymacie?
Ale mi sie nic nie chce , ale zbieram sily i zaczne sprzatac zaraz :-)
Alice ja tam costrszke jak mialam ochote to pilam w ciazy ale nie duzo i zeby nie bylo ze czesto
magda odpoczywaj wiecej ;-)
Dominisia dziwna sprawa heh zgadzam sie z tym co pisza dziewczyny
Paulina a moj Elwis wczorajw nocy cos mu odbilo, wsadzilam kwiatki te Kamy takie i ja wykopal... dobrze ze zobaczylam i nie zdazyl pogryzc a wy swojego gdzie trzymacie?
Ale mi sie nic nie chce , ale zbieram sily i zaczne sprzatac zaraz :-)
reklama
Dominisia123
mama Wici <3
Renata jego rodzice nie pracują, więc na pomoc stąd liczyć nie mogę.
Paulina nie było więcej chętnych.
kupiłam K. na 18 kiełbasę na ognisko xD mówił, że nic nie chce xD brzydko dzisiaj.
Paulina nie było więcej chętnych.
kupiłam K. na 18 kiełbasę na ognisko xD mówił, że nic nie chce xD brzydko dzisiaj.
Ostatnia edycja: