reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak nie tylko jego dziecko, ale to Ty jestes z Nią na codzień kiedy On się uczy, Ty musisz myslec jak utrzymac mała a nie on...:angry:

Paulina12 własnie Reedsa piłam haha ;D

Byłysmy z Julka na spacerze własnie, katar ma ale pogoda jest ładna wiec nic jej nie bedzie ;]
szkoła skonczona- od dzis jestem bezrobotna haha

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, jak karmię Małą to myślicie, że mogę wypić Warkę, albo Lecha cytrynowe.? to ma 2 coś %..

23may
- to byś musiała widzieć aferę jak powiedziałam, że K. musi szukać pracy na wakacje ;P lepiej, żebym ja poszła, a on będzie w domu siedzieć i grać cały dzień ;P

no właśnie stanęło na tym, że jutro robimy ognisko (każdy przynosi swoje, więc kasy nie wydajemy - chrzestna Małej walnęła focha :baffled:) o 18.. a ja tak za alkoholem nie przepadam, żeby jakiś toast, coś. więc myślałam, że to.. najwyżej Jej nie dam w nocy, ale nie wiem, bo czasem się przyssa, że ja nawet nie wiem kiedy ;P

reklama
córka brata ojca K., czyli w sumie K. najbliższa kuzynka. i mieszkają razem. ani ja jej nie lubię, ani ona mnie. pusta jest. ale oni wszyscy są alkoholowi mocno. K. dzisiaj 2 razy wysyłali po -dzieścia piw :/

Do góry