reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Alice, Wampi sam stwierdził, że szkoda mu kasy i wgl. może w lato zrobi jak zarobi coś.. jego mama go namawia, żeby jednak robił :wściekła/y: pierwszy synuś kończy 18..

Wiciucha śpi prawie 2 godziny, aż cud.. oj. za szybko pochwaliłam, bo wstała ;P nie produkujcie tak dużo, bo nie wyrabiam ;P

reklama
Dominisia a jego mamusia nie wie ze synus ma roczne dziecko? któremu za kase która ma wydac na 18 moglby cos kupic?

No produkcja na forum ruszyła, aż czytac sie chce ;)
Ja po zakoczneniu i piwku ;]
Julka spi juz 3h. Jutro musze zostac z kuzynka.. haha One z Julka mi dom rozniosa ale cóz..

Hej;-)
My dzis zarejestrowalismy malutka dostalismy certyfikat urodzenia;-)
Tak sie balam ze bedzie plakac ale cycolinka byla grzeczna bo wczoraj kazalam dla T kupic monia.. Bo ona ma silny odruch ssania i ciagle przy cycu by siedziala. A tak jak zaczela sie denerwowac to monia dostala chwilke possala i zasypiala;-) na spokojnie bedzie mozna wyjsc na spacer;-)
Mnie szwy ciagna jak chodze musze isc wolniej noz moj T ktory jak sie rozpedzil to myslalam ze nogi zgubie;-)
Kupilam sobie chociaz spodnoe i sweterek, bo spodni to prawie nie mam;-)
Dzis przychodza znajomi na grilla z okazjii narodzin malej pewnie sie napija ostro:p

Kurcze tydzien temu o tej porze mialam skurczyki i badanko po ktorym poszlam na porodowke;-) tak patrze na mala i sie ciesze ze mam to juz za soba;)

Dzis w nocy sie zastanawialam czy ktos mi dziecka nie podmienil:p budzila sie jadla i od razu zasypiala jak ja odkladalam.. Kurde az dziwne;-)
Teraz tez spioszka i ja ide sie obok niej polozyc bo cos mnie spanko muli;-)

Aa Paula- mieszkalas w Zg to praktycznie moje okolice mozna tak powiedzoec:p a w ktora strone teraz od Zg mieszkasz?

Papitka- niech synek wraca jak najszybciej do zdrowia
magda0109- oj teraz to jestem bardzo daleko:) mam tylko godzinkę i jestem nad morzem :)
alice00- ja ostatnio jak byłam na zakupach w markecie i zobaczyłam lecha w puszce to miałam mega chęć , ledwo co się powstrzymałam :) no i dzisiaj z tego powodu że jest tak gorąco też mam ochotę na takie zimne piwko z lodówki :|niby w ciąży jedno , dwa nie zaszkodzi ale nie chce ryzykować:) zresztą już kiedyś wypiłam chyba tylko 2 łyki a później wyrzuty sumienia gryzły mnie cały wieczór

Paula a nasz zwiazek to ciagle rozjazdy juz sie przyzwyczailam. Po pol roku spotykania sie A. pojechal do Niemiec, przyjezdzal raz na trzy miesiace i to na tydzien, jedynie w wakacje byl na 3 miesiace w PL. Potem w grudniu zjechal na stale, w styczniu zaciazylismy a w marcu sie dowiedzielismy. Moj tata przyjechal w lipcu na urlop i tak 31 lipca A. polecial z nim do Szwecji. Ale chociaz tyle ze jest raz na miesiac/poltorej, ostatnio nawet czesciej. Czasami mam chwile masakry psychicznej ale daje rade. Jakby byl w PL to bylo by nam ciezko zyc za 2000zl wyplaty, z czego minimum 300zl na dojazdy i kredyt prawie 500zl (ktory juz na szczescie splacilismy)
Magda munio do podstawa :D T. dzisiaj sie pewnie fest nagrzmoci, moj to usnol jak opijali.
Papitka zdrowka dla Kubunia :) dobrze ze juz coraz lepiej
23may napilabym sie zimnego reedsika.

Paulina12 - racja, ciężko jest wyżyć i utrzymać przy tym malucha... Mało czasu spędza z Wami no ale jak trzeba to trzeba. Ja znowu chce żeby D. już po porodzie był przy nas , może uda mu się znaleźć jakąś pracę i kłopot będzie z głowy . Fakt kokosów nie zarobi ale będziemy we trójkę , teraz tego najbardziej potrzebuje . Taki związek na odległość jest troszkę bez sensu , w sumie każde z osobna żyje swoim życiem . Jak nie dostanie kontraktu na stale w tej Holandii to nie ma mowy że Go puszczę samego na kolejne 4 czy 5 miesięcy

Moze i bezsensu, ale stesknienie za soba tez jest dobre. Wiele par tak zyje i jest dobrze. Moj A. ten rok napewno tam jeszcze bedzie, i nastepny pewnie tez. Sa kryzysy, ale wole to niz klepac biede. Jak skoncze szkole i znajde prace to wtedy pewnie wroci. Narazie motywacja jest kupno auta i odlozenie kasy. A no i mamy kredyt hipoteczny, a raczej moi rodzice ale placimy na polowe, na nastepne 25lat. Czyli -650zl miesiecznie z domowego budżetu od nastepnego roku :)

Edit chyba ze tesciowie sprzedadza wkoncu dzialke A. no wtedy bedziemy milionerami hhahahhaha:-D nie no zartuje z tymi milionerami :)

reklama
Do góry