reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

xxhubabubaxx- ojej to naprawdę daleko:) ale chociaż Ci się układa :) Nam może uda się wyprowadzić do Holandii no ale niewiadomo jeszcze :)
pewnie że tak:) już nie mogę się doczekać tego aż Go przytule , nawet tych pobudek w środku nocy:)
dobrze że nie zalałaś sąsiadów :) dopiero by się narobiło

no to uciekam na obiad:) do później:)

reklama
Paula ja jestem rozwódka ale z moim obecnym partnerem dzielilo na sporo km :p i tak smao klutnie o byle glupoty itd. a jak jedno obok drugiego wszystko ok :p potem tez przeszlo nam jakos i sie niby dogadywalismy i na odleglosc a teraz nie trzeba bo jedno obok drugiego :-)
hubabuba oj to daleko wywialo was:-) a ile masz lat przypomniesz bo nie widzialam cie wczesniej? :-)

Ja juz Przywiozlam córe z zerówki, i jemy obiadek :-) cos sie chmurzy, hymmm...

Liza- aha, ale dobrze że układasz sobie życie na nowo :) życzę Wam jak najwięcej szczęścia i wytrwałości:) widzę że córkę masz już dużą:) a jak ma na imię ?

hej. Na początku gratulacje dla magdy. Śliczna córeczka.
Nie wiem czy jakieś mamy doszły więc witam.
Nie mam kiedy pisać bo nie mam kompa do dyspozyczji częstej. Kubulek śpi już ze 2 h. W piątek trafilismy do szpitala z zapaleniem płuc ale tak szybko leki podziałały że stan się poprawił i mogliśmy wyjść we wtorek. Nadal robię kubulkowi inhalacje. Aż biedny nie mógł oddyhać z czwartku na piątek. Ale już jest lepiej. postaram sie poczytywać chociaż was. Miłego popołudnia ;D

Ja mam 20 lat, skonczone w walentynki :D
A u nas dzisiaj ladnie i slonecznie ale za to wietrznie.

Pewnie, lepiej sobie ulozyc zycie od nowa niz sie meczyc czy byc z kims na sile.

Papitkaa zdrowka dla synka!

Liza postaram się ale nie obiecuje.:-D
Co do zgagi to to miałam przez całą ciaże i własnie zimne mleko pomagało dosłownie kilka łyczków.
Też mam alergię ale w ciąży mi nie dokuczała i jakoś mniej po ciąży choruje jak to u alergigów bywa. Ale teraz ciągle kicham i czy mnie swędzą.
hubabuba ja 20 skończę w grudniu.;-)
Wszyscy w domu śpią.
Kuba śpi, mój A śpi A siotra śpi teść śpi po nocy. No normalnie nie mam do kogo buzi otworzyc. Jak uda mi się ogarnąć to dokleje swoje foto do galerii mamusiek.:-D
Ogólnie to i mi spac się chce.

reklama
wampi tak ihalacja bardzo pomaga. Ja mam inhalator swój bo mi był potrzebny. O wypożyczaniu nie ma mowy tak jest ciężko. Na szczęście obeszło się bez antybiotyku tyle że na sterydach.

Zdecydowałam się na wkładke teraz kase zbieram i koniec kropka postanowione. Bo tabletki przy mojej pamięci byłyby jedna na tydzień i dzidzia nr 2.:-D

Do góry