reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ja sie chcialam zapytac dzisiaj robilam test ciazowy na ktorym wyszla wyrazna kreska C a ta druga T wyszla mniej wyraznie czy to znaczy ze jestem w ciazy ??!! prosze o szybka odp.. co mam zrobic teraz ?

reklama
Kajtek, mi też tak wyszło na teście i jak widać byłam w ciąży ;) a co masz zrobić.. no idź do gina, żeby ostatecznie potwierdził/zaprzeczył..

wampi
to Ty miałaś po porodzie tak jak ja ;) chociaż mi trochę pękło, bo Wicia wychodziła z rączką przy główce i miałam 5 szwów to nic mi to nie zrobiło ;P położne w szpitale się na mnie darły, że dziecko noszę ;P

jadę tam. K. odwołał urodziny.

kajtek na poczatku ciazy ta druga kreska faktycznie jest malo wyrazna, u mnie tez byla ledwo zauwazalna, ale jednak byla :p

Dominisia i bardzo dobrze ze odwolal. Ktos mu w koncu przemowil do rozumu czy sam do tego doszedl?

Szykuje sie na zakonczenie szkoly.. Oj, co to bedzie :-D

Hejka! Pogoda cud miod a ja padam na twarz. Taaaakaa nie wyspana. Dzis ide do fryzjera!! Na 18 :D

Dominisia opieprz go od forumowej kolezanki!!!
Kajtek u mnie tez tak bylo :)
Alice powodzenia :)

Hej dziewczyny.
Wlasnie o malo co zawalu nie dostalam! Siedze sobie sama u siebie w sypialni i nagle slysze ze ktos w lazience spuszcza wode. Juz nie wiedzialam czy jakims dziwnym cudem samo to sie zrobilo, czy ktos mi obcy do domu wszedl. Ide niepewnie sprawdzic co jest grane, serce w gardle a tu moja mama wyskakuje. Ale mi stracha narobila... W pracy powinna przeciez byc :p
Ja tez tak srednio wyspana, ale przy dzieciatku to tak juz jest.

Wlasnie poszukuje fotelika dla mojej niuni. Podoba mi sie maxi cosi priori, cena w miare przystepna, firma tez znana i dobra. Polecacie jakies foteliki ??

kajtek2009- wydaje mi się że to ciąża:) możesz powtórzyć test albo odrazu udać się do ginekologa
Dzień dobry dziewczyny :)
Uff jak parno od samego rana :| 22 stopnie w cieniu i na dodatek chyba będzie burza ...
Jeszcze do tego brzuch mi się strasznie napina i twardnieje co jakiś czas :/ niezbyt przyjemne

Paulina12- za jakiś czas napewno dodam, teraz nie mam możliwości ponieważ mam remont w domu i na 2 miesiące zostałam wykurzona prawie że do lasu można powiedzieć:) dom w środku a dookoła stawy i drzewa:) jak wrócę z tych "wczasów" to uzupełnie profil:) w telefonie niestety nie mam takiej opcji

reklama
Paula31 to fajne miejsce do mieszkania. Wolala bym mieszkac w takim miejscu niz w miescie. Moze kiedys sie dorobie i zamieszkam na obrzeżach miasta :tak:

Babcia weźmie wnusia na spacerek to bede miala chwile dla siebie. Tzn chwile zeby posprzatac na spokojnie :-p

Do góry