reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny . Jak nie zalana piwnica to przewody elektryczne w łazience , na szczęście brat zrobił ;-) No ale wc ledwo po remoncie i trzeba robić znowu bo kuł w ścianie :confused:
Paulina Chyba nie słyyyyyszałaś beeeeeeeeeeeeeeknięcia Natalii .. o matko jak stary chłop ;P Magda powinnaś brać do pionu , możesz poklepać plecki , jak nie beknie trudno , moja chyba też nie zawsze odbijała , teraz to juz siedzi to beka meeega :shocked2: Jak czasem gdzieś w sklepie się jej odbije to ludzie się patrzą jak bym to ja zrobiła czy coś ..
Wampi Ty to kobieto maszyna do produkcji dzieciaków ;D taśmowo :-D:-D Hubabuba Ja rodziłam 6godz 10min ( od 1go skurczu ) ale też zwlekali z pęcherzem

Moja mama rodziła prawie dwie doby :eek: 41godz . tyle że bliźniaki . Jeszcze jak opowiadała to urodziła pierwsze , i kazali jej przeć jak nie miała skurczy . Parła całą noc ( mimo braku skurczów ) i się okazało że dziecko ( 2gie ) próbowało się obrócić główką w dół , kazali przestać przeć kolejna godzina , siostra sie obróciła i wyszła przy pierwszym parciu

A temat teściów ... sorry ja się nie wypowiadam ;PP

reklama
Dominisia nie mozesz tak myslec, chociaz przyznam sie ze ja czasami tez mam takie mysli :) Ale wydaje mi sie ze nie mialby focha o to ze do niego nie przyjechalas jakby byl z Toba tylko dla Wici. Stawiam na nowoczesne :)
Milena moja tez juz siedzi, dopoki nie przypomni sobie ze nikt jej nie asekuruje :-D Jak sie zajmie zabawa to siedzi sporo juz. A te bekniecia to masakra :D wlasnie najgorsze na zakupach hahaah

Niki padla, pies mi sie dzis do wanny wpakowala. Taka juz jest wielka ze nie musiala rozbiegu robic, tylko podskoczyla i w wannie u mnie :eek: musialam uciec z wanny a ta sie pluskala

julka dzis 23 miesiace skonczyla ;D
ale ten czas leci :-)patrze teraz pogode na nast tydzien i ma byc 30 st :szok: ciekawe czy się sprawdzi

magda moja Julka nie zawsze odbijała ;) kladlam ja na boku i zazwyczaj odbijalo jej sie po jakims czasie ;] a co do spacerów to wyszlysmy po tygodniu na polko ;)
asik- zdrowia :-)
dominisia napewno nie jest z toba tylko dla Wiktorii ;)

musze sobie kupic jutro jakas spodnice na zakonczenie roku ;) SKÓRZANA SPÓDNICA skóra kolory tu S 36 paczka 5zł! (3130542895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co sadzicie o czyms takim?

23may powiem Ci, że jak przeczytałam "skórzana" to niechętnie wchodziłam, ale jak zobaczyłam, to nawet fajna ;)
23may, Paulina wiem, że ileś już razy chciał mnie zostawić, ale nie mógł. w sumie on ma tylko mnie i Małą.

Robię serduszko z różyczką właśnie.. Schnie mi farba.. mam problem z postarzaniem, bo jak pisałam skończył mi się spękacz 2składnikowy, a 1składnikowym dużo trudniej.. najwyżej obejdzie się bez..

Witam przy rozpuszczalnej :-)

Wampi ona kocha wode. I tu plus bo przynajmniej nie bedzie uciekala jak bedzie trzeba ja wykapac jak bedzie miala ze 40kg. I minus to taki ze nie rozlozymy basenu na lato bo by go rozniosla :-(
Dominisia kocha cie :)

EDIT
Ale cisza.. :) w piatek ide do fryzjera, zapisalam sie juz, tyle ze nie pamietam czy mam na 18 czy 19 :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej,-)
To i my sie witamy ale bez kawki bo ja nie pije wcale;-)
Dzis mialysmy naprawde ladna nocke az bylam w szoku. Mala 2 razy sie budzila tylko na cyca;-) a teraz sobie lezy i sie rozglada;-)

Czekamy na polozna bo ma nas odwiedzic a ok 12 wyjdziemy na podworeczko bo dzis znowu tak ladnie jest;-)
Pozniej wrzuce jej fotki bo teraz pisze z tel a tu nie wiem jak sie to robi;-)

Moj maly zazwyczaj budzi sie w nocy dwa tazy na karmienie. Jak go nakarmie o 20 to sie budzi miedzy 12 -2 pozniej jakos miedzy 4-5. Ale dzis sie obudzil jeszcze 6 ale to dlatego ze on ma jakies problemy z brzuszkiem I czesto cierpi jak chce sobie kupke zrobic albo piernac:-(. Ale wzielam go do naszego lozka, chwile sie powiercil I postekal. Tatus poszedl do pracy a my zasnelismy I wstalismy o 9. Dawno niespalam do 9 bo zazwyczaj jak wstanie po 7 to karmienie, zabawa itd I dopiero przed 10 idzie na drzemke ale wtedy to juz sie nie klade bo wiadomo obowiazki itd.
A apropo szkoly to ja bylam w collegu ale zrezygnowalam bo nie chcialam chodzic z brzuchem. A po za tym pracowalam I wolalam pracowac zeby pozniej dostac kase jakas jak pojde na macierzynskie.

A Gabrys nie zawsze odbije. Zazwyczaj w nocy bo wtedy spokojnie je. A ulewac to lubi, nawet po dwoch odbiciach. I gdziesz przeczytalam ze niby po piersi nie musi zawsze ale za to po butelce tak.
Pewnie dlatego ze z butli wiecej powietrza polknie.

Ostatnia edycja:
My wlasnie sie relaksimy na sloneczku;)) tak grzeje;)) Mala.nie spi tylko lezy i sie rozglada;-)
Byla polozna wszystko ok. Pobrala krewke z pietki. Na temat odbijania to mam tak dlugo trzymac i masowac plecki az odbije jak to nir pomoze to polozyc pomasowac brzuszek i znowu. Po wyjsxiu poloznej nosilam do oporu i wreszcie odbila a pozniej ulala sobie;-))

Jeju rozplyne sie na tym sloncu.. Jak superr;-)

Ale sie wkurzylam :wściekła/y::wściekła/y: Kiedys opowiadalam wam o koledze A. ktory sie smial z nas ze wpadlismy a sam to samo zrobil. No i otoz mamy wesele 1 czerwca i tamto, juz malzenstwo, jest proszone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurde, nie przepadam za ta dziewczyna, wsumie to nie wiem po co oni ida jak ona przeciez "nie moze tanczyc". Wyczuwam weselna awanture miedzy mna a nia. Ale to mnie zmotywowalo i zapisalam sie na fryzure i ,uwaga uwaga, !!!!!!!!!makijaz!!!!!!!!! W maju lece po nowe sukienki i buty, a co trzeba wygladac :-D:-D:-D gdyby oni nie szli to pewnie bym tylko buty zakupila

reklama
Hej dziewczyny ;)
U nas dzis ladnie ale wietrznie. Julka juz nie ma sladów na policzkach czyli pewnie uczulenie ma na cos;)
Byłysmy na spacerze w lesie dzis, Julka szukala niedzwiedzia:-D
kupilam sobie jednak sukienke czarna i baletki aa i obroże dla Naszego 'pchlarza'

Paulina nie denerwuj sie az tak ;} przeciez nie musicie kolo siebie siedziec ani gadac ze soba na tym weselu

Do góry