reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam .
Ja jakoś bez weny do piisania ;/ Pogoda ładna więc na dworze siedzimy , dziś byłam z chrześniakiem na spacerze . Remont mam w WC i jakoś ciężko usiąść i coś naskrobać .
Paulina nie ma co zwracać na ;kizie; uwagi ;P

reklama
Paulina12 -a może płyn lub jakiś inny kosmetyk uczula. Moja Olka nie może stosować mleczka NiveaBaby bo zaraz jest cała sucha. Poza tym Ola jest atopikiem i ogólnie ma bardzo wrażliwą skórę. Jest też uczulona na białko jaja kurzego i jak zje jajo to właśnie pojawiają się jej takie czerwone szorstkie plamy.

A ja dzisiaj dumna z Małej bo zasnęła pierwszy raz bez lulania tylko przy bajeczce jak jej mamuśka czytała:):) Czytanie to jednak dużo przyjemniejsze jest niż kołysanie na kolanach i nucenie ciągle tej samej melodii ;p

ja nie wiem tam co to u Małej jest, ale czasem wygląda jak dziecko z reklamy latopic, które jest po prawej jak piszę posta.. i to na całym ciałku.. i na 100% Ją to swędzi, bo się drapie.. jutro może mi powie coś więcej ta cała nasza pani doktor.. w ogóle w Połczynie wybór lekarzy jest taki, że szkoda gadać.. :/ mam nadzieję, że nic poważniejszego Wici nie jest.. myślę, żeby zacząć na stałe kąpać Ją w emolientach.. bo teraz to tak czasami, jak bardzo ma mocne te plamy.. niby trochę pomaga. myślałam też, w sumie K. mi zasugerował, bo gdzieś z grubsza poczytał, czy Wić nie jest atopowa, ale Ci super specjaliści - lekarze tutaj mi nic nie powiedzą, jak im nie zapłacę :/ nie wiem nic. idę spać. moja siostra zachowuje się jak świnia. beka, puszcza bąki i się rozpycha, tak, że zrzuca różne rzeczy.. prawie dorosła dziewczyna a się zachowuje jakby miała coś z głową. szkoda gadać.

Hejka dziewczyny :)

Zalatana jestem ostatnio. Z Filipem musze smigac na zajecia 2 x w tygodniu, do tego walcze z podworkiem. od kilku lat nikt o nie nie dbal.Teraz zeby je doprowadzić do dosyc byle jakiego stanu to sie trzeba naciągac, nawycinac ;/no ale kalorie spalam :)

Dominisia, Paulina dermatolog przyjmuje bez skierowania. U nas przynajmniej tak jest. Idziesz z dzieckiem, rejestrujesz sie i czekasz w kolejeczce. Co do plam, kiedyś i moi chlopcy takie mieli. potem byl jakis czas spokoj.. a teraz F znowu coś ma ( z tym ze on azs ma stwierdzone ), i u O sie robi jakas brzydka skora na twarzy. Smaruje ich codziennie Dexerylem. no nic innego nam nie pomagalo jak to. nawilza porządnie. A jak zrobi sie juz parch taki okropny to tylko triderm.

PAulina olej cizie na weselu. nie patrz w jej strone i dobrze sie baw.

Magda sliczną masz corcie. Taki okruszek.. 8 lat temu Filut moj taki malenki byl.. z tego samego dnia nawet jest co Majeczka :)

Hejka.My juz po zabiegu Daniela, i jak narazie jest ok. W pn kontrola pooperacyjna i oby gtak dalej.Na dworku super, zaraz wypuszcze mikolaja to sie pobawi na sloneczko bo Daniel niestety nie moze wychodzic przez tydzien conajmniej... a tak to sprzatam kwiatki ogarniam i czas zlatuje ze az w szoku jestem ze za pare dni juz mamy maj :tak:Do tego ten post zawsze zlany taki wychodzi mi niewiem czemu :dry:Pozdrawiam Was!

Hejka :D

Renata witaj!! Dawno cie nie bylo!!!!!! ;-) u nas na NFZ tez bez skierowania bo mamy w przychodni, idziesz i sie zapisujesz ale na wizyte czeka sie miesiac/dwa. Dlatego ide prywatnie bo wtedy mam z dnia na dzien wizyte. Chociaz i tak na poniedzialek sie zapiszemy
Milena cizia nie kizia :-D:-D Mi wczoraj lazienke zalalo, bo sie odplyw zatkal.
Liza && za to zeby juz wszystko z synkiem bylo ok :)
Dominisia ile siostra ma lat? Ja kapie Niki w oilatum
Japaneczka nic nowego z kosmetykow nie ma.

hej dziewczyny ;))
Moja mała ma katar ;./ własnie spac poszla.. pogoda super po poludniu pojdziemy sie przejsc ;]
zamowilam dzis przez neta pampersy bo na promocji sa Happy
jutro zakonczenie roku.. kiedy to zlecialo. musze jechac złozyc papiery dalej do szkoly ;]

reklama
Do góry