reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi no tak kawal drogi mamy do siebie niestety.
23may to jest kuzyn A. i kolega wsumie wiec watpie ze nie bedziemy siedziec przy tym samym stoliku. Jego towarzystwo bym przebolala, ale ta cizia dziala mi na nerwy samym wygladem.

reklama
Paulina to Ty taka bojowa jak ja jesteś ;)

dzisiaj moja siostra łaskawie za 10 zł zajęła się Małą, żebym mogła posprzątać w spokoju.
Wicia ma czerwone, szorstkie i suche plamy na całym ciałku juz jakiś czas. jutro idę do lekarza.

Dominisia bojowa to fakt :D i zabardzo nerwowa. Niki ma cos podobnego, suche, szorstkie i czerwone plamy na brzuszku i raczkach. Myslalam ze to od jedzenia, juz kiedys miala ale jej przeszlo. Od dwoch tygodni znowu sie pojawily i sie utrzymuja, a nasilaja podczas kapieli. Jesli jej to nie zejdzie do konca tygodnia to w poniedzialek ide do dermatologa z nia bo nasza pediatra na szczepieniu stwierdzila ze to od jedzenia.

Ile placisz za prywatna wizyte? Ja rok temu w czerwcu, jak w ciazy chodzilam to mnie uczulila trawa jak kosilam (co dla mnie wybawienie bo do konca sezonu nie musialam kosic :sorry::sorry:) i musialam isc prywatnie to 70zl placilam. Teraz to pewnie wiecej ;/

Witajcie:tak:
Bartek wlasnie zasnal, Ł mecz oglada a ja mam czas dla siebie;-)u nas bez zmian cieplutko jest wiec sporo na dworze siedzimy
Paulina, jesli alergia, nie lepiej isc do alergologa?

reklama
Do góry