reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O matkooo na 4 pietrze:p Ja cie podziwiam Milena ze ty w ciazy mialas siłe sie gramolic po tych schodach hehe;) Ja jakbym tyle schodow miala to chyba bym juz od razu teraz urodziła:p

Dziś tez juz byłam na miescie, rano pochmurno, teraz slonce wyszlo T dzwonil i pytal czy na spacer idziemy:p Pewnie ze idziemy:p U nas tak gorąco nie jest jak u Was, ale mi z brzucholem dluzsza bluza starczyla za pupe i cieplo mi bylo..
Ja to teraz tyle km narobie ze hoho:p Mam jakies takie dziwne uczucie w krzyżu i do tego śluzuje sie okrutnie masakraaa.. Do tego w ogole jesc mi sie nie chce..;/ dzis zjadlam tylko rano zapiekanke i teraz troche winogronu.. a tak to nie mam ochoty, ale za to pić pić i pić.. ;)

Co do foszków naszych Panów to cóż.. ja focham zawsze rzucam gdy: mam racje i gdy jej nie mam:D haha
On zawsze mówi ze nie ma zamiaru pierwszy przepraszac a i tak zawsze pierwszy zaczyna gadac, albo sie tulic, jaa tam nie ustepuje:p On sie smieje ze Maja pewnie bedzie taka foszkowa jak Ja i on bedzie miał w pozniejszym czasie z nas ubaw jak bedziemy sie fochaly na siebie hehe:D

Korzystajcie dziewczynki z pogody póki tak rozpieszcza:D bo jeszcze w tamtym tyg śnieg był u co niektorych hehe:D;D

reklama
hejkaPaulina hehe no faceci tak maja ;) ja mając trójke dzieci tez nie moge narzekac, choc ja juz wybrałam z kim chce byc ;-) a jak to bedzie - zycie pokaze - teraz to patrze sie nie tylko na siebie ale i na dzieci, bo oni tez musza zaakceptowacmoj wybór :tak: (w moim przypadku juz to zrobily ;-) )Milena u nas tez cieplutko :-) jak po spacerku?Magda a Ty jeszcze tutaj? :-DMy dzis dwa razy na dworku tak samo, ale pilnuje daniela by nie biegal... w niedziele na zabieg juz jedziemy i musi byc zdrowy a szkoda by siedzial w taka pogode w domku... :tak:

Liza na spacerku dobrze , Natka lubi nowy wózek jeździ grzecznie tylko '' Daduje , mamuje , babuje '' i robi ludziom PAPA ... :-D:-D A na 2gi spacer nie poszłyśmy , bo Natalia mi się uśpiła .. ;-)

Magda No schody straszne . w ciąży w lato coś okropnego .. Ale po terminie zaczęłam biegać po nich tam i z powrotem .P mówił ze głupia jestem . A ja szłam do warzywniaka po jabłko , wróciłam siadłam i mówie że ide po czekolade hehehe .
Mnie w dzień przed porodem smaki wzięły .
Ja 29go byłam u gin potem w sklepie ( aptece dokładnie ) , siadłam na forum , i wysępiłam Pawła żeby mi kanapki zrobił z szynką , serkiem i jajkiem na twardo . Zjadłam jedną , zabrałam się za drugą i SKURCZ . Powiedziałam ze mnie boli i ma sobie to zjeść :-D:-D Pamiętam to jak by było wczoraj ..

Wszystkie piwnice u nas w bloku zalało :shocked2: dobrze że wózek wnoszę na górę .

ale ta moja Mała dzisiaj marudna ;P czapkę zakłada i chce na dwór iść. mam w domu (.!) małe kaczuszki. Małej się podobają. w sumie to w domowym pomieszczeniu gospodarczym, no ale w domu - wejście jest jedno. idę Ją chyba przebierać już bo tu krzyczy na mnie. nie "mama", tylko "mamo".. ;)

moja julka potrafi cały dzien chodzic w kurtce po domu ;p

bedziemy miec małego kotka .. pchlarz go moze nie zje hah dzis julka zatykała nos i chodzila za nim ze jest 'FUJ'
ale mnie katar wzial..
Mała wykąpana i lezy , jak jej powiem w lazience 'swim' to sie kladzie i udaje ze płynie a jak powiem 'płyn' to nie reaguje ;]

Milena wspołczuje zalanej piwnicy ;/
Liza super ze ci sie układa i znalazłas sobie kogos ;]
magda 'spadaj' na porodówke hahah

Liza facet to facet. Oni chyba mozgow nie posiadaja :-) Szczescia Ci zycze na nowej drodze zycia z nowa polowka :)
Milena ja bym tak nie dala rady dzien w dzien. Siedzialam na polu prawie 3 godziny i czekalam na mame zeby pomogla mi wtargac wozek :-D

A mnie suszy tak jak magde.. Caly sok pomaranczowy w pol godziny oproznilam.. I zaczelam multiwitamine :D
Luna padla mi na lozku. Tak padla ze nawet nie czuje ze ja kanapki wcinam i nie reaguje haha, a normalnie to jest w stanie wskoczyc na mnie zeby jedzenie dorwac. Jakby glodzona byla

Meble przyjechaly i co z tego jak jutro bedzie trzeba ustawic je w mieszkaniu. Siostra zabrala wiktorie na spacer i tak ja wymeczyla ze bidulka jak tylko wrocila zasnela nawet nie zdazylam jej rozebrac i przebrac. Ach ta siostra:// Jutro tez ja zabiera abysmy mogli poukladac te meble. Jestem zmeczona nic mi sie nie chce ide spac do jutro dziewczynki:):)

Witam :)U nas dzis zachmurzone niebo do tego chlopaki pokasluja i katar...:no: takze dzis i tak w domu siedzą.... :no: Ale cóz...Magda jak tam? ;-)Ide sniadanie szykowac sobie, Milego dnia!

reklama
Ale wczoraj byłam padnięta po podróży, nic mi się nie chciało.

a dziś cieplutko:-) już o 7:30 jak prowadziłam Oliwkę do p-la to szłam w cieniutkiej bluzeczce

A. mnie znowu wkurzyl, wredota jedna. Czy wszyscy faceci mysla ze jak kobieta ma dziecko to juz zaden mezczyzna na nia nie spojrzy?

Niedawno poznałam kolegę mojego K. i później w pracy powiedział mu, że 'niezła laska za mnie i gdyby nie byli kumplami to by się za mnie wziął' hehe. A K. wielce obrażony... i dobrze niech nie myśli, że jak mam 2 dzieci to już nikt na mnie nie spojrzy;-)
Milena współczuje zalanej piwnicy:-(
Dominisia może ktoś na nią krzyknął i dlatego nie chodzi
23may zazdroszczę, że będziecie mieć kociaka. My nie możemy bo nasza 'bestia' zjadłaby go na śniadanie:-p
Liza zdrówka dla chłopaków

Ostatnia edycja:
Do góry