reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik- bo ja najpierw was przetrzymuje a pozniej sie zjawiam:p pamietam jak Milena tez tu sie nie odzywa my juz z nadzieja ze rodzi a ona nagle jest 2w1;-)
Fajnie ze maly zjadl obiad. Moze mial blokade po tym jak wtedy go tak brzusio bolal.. ;-)

Idziemy na spacerek zaraz. Cos mnie strasznie zemdlilo.. Blee czuje takie uczucie jak z mdlosciami na poczatku ciazy.. Fujjjjj

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Weekend i po weekendzie :tak:
Dzis z rana bylo jeszcze chlodno ale po poludniu zaczelo ciepelko sie robic :tak: ;-)

magda ale ty uparta jestes, mialas rodzic :-D hehe jedno juz pewne - jest blizej jak dalej :-D :-p

Ja dzis sie lekko wkurzylam na ex no ale cóz :p zobaczymy za 4 dni wyrok sie uproawomocni i na dniach do mnie dojdzie. bo sobie w kulki gra i nie przeslal mi tyle kasy co sędzina zasądzila :no: dupek jeden.....:angry: brak mi słów normalnie...

Ide zaraz dzieciaki poloze i kolacje zjem :tak:

Magda byly czasy jak miałam brzuchol :-D:-D Ja to chyba gdyby nie wizyta wtedy u gin i nie ten masaż szyjki to bym nie urodziła 30go..

Nie bójcie się Magda ma numery będzie pisać z porodówki;'))

troche nadrobilam :p

Artystka ja cie pamietam ;-) pisz co u was sie pozmienialo :-) :tak:
Anula kurcze wspolczuje tego zapalenia oby nie byo takie dokuczliwe i szybko przeszlo!

Dzieciaki spia juz dawno a ja odpoczywam :p
jeszcze wlosy wysusze sobie :p :) i na łózko :tak:

Liza sie nie dziwie ze sie wkurzylas :dry:

magda jak Cie na wymioty bierze to znak ze organizm chce sie oczyscic przed porodem, jeszcze Ci rozwolnienia zycze to szybko na porodwke pognasz :-p

Dzieciaki śpią, mieszkanie ogarnęłam i zaraz też spaś idę bo jutro z rana do Szczecina jadę z Oliwią na kontrole... ale mi się nie chce bo cały dzień zmarnujemy:no:

Magda fajny taki późny spacerek, ja jak byłam w ciąży z Oliwią to wyciągałam K. nawet o 21 czy 22 na przechadzkę;-)
Liza niezły gnojek z Twojego byłego:no::wściekła/y: jakby nie wiedział ile kosztuje utrzymanie dzieci...

Zrobiłam dzisiaj Damianowi pierwsze zdjęcia z psami, jejku jak mu się podobało heheh

Malutka śpi.. K. ma focha, nie wiem nawet o co. zimno mi coś dzisiaj. może chora będę. nie mam siły na nic. muszę mamie pofarbować włosy, ale to może jutro.. idę spać.

Edit:
Bry. co tu dzisiaj tak cicho.?

Ostatnia edycja:
Hejka :) taka piekna pogoda a my uziemione bo winda w remoncie :wściekła/y:

Dominisia mezczyznom czasami wylacza sie mozgownica no i foch jest. Kwestia przyzwyczajenia :-)

Hej.
Kurde ale dzis sie rozespalam hehe;-) az dziwne;-) Gwiazdeczka tez jeszcze spi bo nie czuje jak sie rusza;-) zaraz wstane i ona zacznie sie przeciagac;-)
U nas pogoda dzis srednio fajna;/ deszcz nie pada no ale sie cos zapowiada.. No chyba ze przejdzie.
Zaraz wstawie pranko, zjem cos i musze sobie znalesc jakies zadanie zeby nie lezakowac a sie ruszac:p
Paulina- ty w bloku mieszkasz ze o windzie wspominalas?;-)

Cos tu niektore mamuski znowu zapomnialy zagladac;-)

reklama
Do góry