reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;-)
Zglaszam swoja obecnosc hehe;-) nic kompletnie sie nie dzieje.. Masakraaa.. Dzis wypada termin ktory dr rodzinny wyliczyl z okresu.. Noo zobaczymy ;-)
Ja zaraz tez lece zrobic sobie sniadanko.. Tylko z rana jedzenie mi wchodzi a pozniej mam dzien bez jedzenia bo nie mam ochoty jesc..

reklama
Hejka :) Moja Niki dalej spi. O 7:30 obudzila sie i do 8 szalala w lozeczku. O 8 ja sie z lozka zebralam, przewinelam ja i dalam butle, a o 8:30 dziec spi!! Wiec ja tez sie kimnelam, ale pol godziny temu obudzilam sie wyspana, a ona dalej spi :-)

magda dzisiaj siostra przylatuje? :-D
Liza u nas tez sloneczka nie ma ale chyba cieplo. Bylam wczoraj w biedronce po sloiczki ale same deserki byly, wiec dzis musze targac znow wozek przez 4 pietra do carrefour :D
Asik dokladnie :) faceci sa dziwni :-)

Paulina- takk przylatuje;-) o 14 na lotnisko juz jedzie bo kawalek maja;-) A stad to mój T pojedzie.. Chcialam z nim ale ten to ma takie czarne wizje wiec zostane w domu hehe;-) .."a co bedzie jak sie zacznie, a my bedziemy na autostradzie w korku stali, przeciez wiesz ze w tych godz sa korki; a jak utkniemy na autostradzie to bedzie dupka nic nie zrobimy.." hehe wiec nie bede go stresowac:p Mówi do mnie ze pojedziemy razem z Maja ja odwiesc jak bedzie wracac:D Nie bede go o zawal przyprawiac hehe;-) To ci córunia dała dzis sie wyspac:D I wspolczuje przeprawy pozniej po zakupach z wozkiem, hehe:p

Ostatnia edycja:
ale cieplucho u nas ;) byłyśmy już na spacerku ;P teraz Potwora śpi, a ja chyba muszę sprzątać ;(

Magda idź Ty już rodzić, my tu na foto czekamy Twojej Niuni, a nie ;P

Dominisia- z checia juz bym poszla;P ale mojej sie nie spieszy;P codziennie sni mi sie ze sie zaczyna hehe noo ale ciiszaa;) A ktory termin wam sie sprawdzil porodu? z USG czy OM??

Witam,
u nas dzis az 18 stopni, mam juz posoprzatane, pranie zrobione i zup za chwile bedzie;-)Ł dzis w domu wie poszedl z malym na spacer o 10 i przed chwila wrocili.
Magda mi bardziej z OM sie sprawdzil mialam na 2 lipca, z USG na 30 czerwca a urodzilam 7 lipca:tak:

magda mi z usg bo był na 3 czerwca a z om miałam na 8.
Nie mam sily ani czasu pisać. Maly się przeziebil w klatce remonty no masakra i spać nie może. no szok. nawet mi się czytać nie chce co nasmarowałyście. Co myślicie o wkładce hormonalnej? lepiej to czy tabletki?

Papitka powiem ci ze jak przeczytalam twoj wpis o wkladce to sama sie nad nia zastanawiam. Musze jeszcze z A. na ten temat pogadac jak przyjedzie. Narazie stosuje tabletki ale chetnie zalozylabym wkladke.

hej dziewczyny wpadłam na chwile:)
u nas dziś ponuro i deszczowo:/
mi sie żaden termin nie sprawdził z OM miałam na 23.04 a z USG na 22.04 a urodziłam 13.04
magda- teraz to tylko czekać:)
Papitka ja bym wkładki nie założyła:/ mam implant i polecam :) a tabletki są fajne ale tylko dla osób z dobrą pamięcią bo ja to bym zapominała :p
Aniula- to szybko sie ze wszystkim wyrobiłaś

U mnie nic nowego:/ ciągle praca.dom.praca,dom... mały już chodzi jak trzymam go za rączke ale sam jeszcze nie chce:)...ostatnoi spiewał w ózku nananana i aż sie ludzie obracali :) mz juz dolne jedynki,dolna lewą dwujkie i górną lewą dwujke:)

Dziś ide do pracy na 15-23 :/ shudlam 2 kg :/

postaram sie juz być na bierząca:) i przepraszam ze nie odpisałam wszyhstkim:zawstydzona/y:

reklama
Happy u nas w PL implant jest ciezko dostepny z tego co wiem :) pewnie ze zmeczenia schudlas kochana, nie obciazaj sie tak. Gratulacje dla Denniska :)

Ja nie ide jednak z Małą na zakupy. Pojde jak mama wroci po 16, z kolezanka sie umowilam. Pogoda beznadzieja co chwile kropi

EDIT:
wlasnie doczytalam :D
Madzia ja to ogolnie mialam strasznie odlegle terminy. Z OM mialam na 21.10 a z USG najpierw na 9.11 a pod koniec 2.11. A cc zrobili mi 15.10 no ale nie mialam wtedy zadnych objawow porodu.

Do góry