reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja wyjdę jak Wicia wstanie, ale coś wieje u mnie dzisiaj :/ znowu.
wczoraj był u mnie BOCIAN na stodole. czyli wiosna (.?)
K. dzisiaj przeprasza za focha.
i coś odkryłam.. Mała jak do Niego jedzie przestaje chodzić, a jak wraca do domu momentalnie z powrotem zaczyna.. :/

reklama
Magda mieszkam na 4 pietrze, sam wozek wazy 15kg, w wozku moj klocek 8.6kg no i torba w ktorej z 1kg bedzie :D wiec 25kg zniesc to jeszcze spoko, ale kto to potem wniesie

tak, jestem z Małą. jak wchodzimy do nich do domu, ona przestaje chodzić.. :/

przez moją uroczą siostrę nie mogę jechać do Gniezna, bo wagaruje, pije i pali i mama nie może zostawić jej samej w domu :/ jestem zła. bardzooooo.. muszę do wakacji czekać, aż w końcu się spotkam z jakimiś koleżankami, o ile do tego czasu nie znajdę pracy, bo jak znajdę to też nic z tego nie będzie :/

A. mnie znowu wkurzyl, wredota jedna. Czy wszyscy faceci mysla ze jak kobieta ma dziecko to juz zaden mezczyzna na nia nie spojrzy? Chrzestny mojej Niki ma taki tok myslenia i widze ze A. robi to samo. A tu upsik, moja mama napisala mu w sobote dla jaj zeby mnie pilnowal bo byla ze mna w galerii i mezczyzni sie za mna ogladaja. I teraz wielki Pan oburzony jest jak ktos moze na mnie popatrzec jak jego nie ma. A jak jeszcze podjudzam i mu napisalam "A zawsze mowiles ze nikt nie bedzie chcial kobiety z dzieckiem, a tu wystarczy wyjsc do galerii" i sie obrazil :-D:-D

Dominisia
moze tam gdzies sie porzadnie wywrocila i teraz ma uraz? // Pogadaj z siostra niech nie robi glupot..
Magda chyba jednak pojdziemy na spacer. Jest 20stopni i sie prawie gotuje w bloku.. Bede wciagala ten wozek chyba z pol godziny spowrotem :-D

Niki spi. Ide sie troszke ogarnac.

aleeee cieplutko ! ;p
na spacerze juz bylysmy, Julka zasnela w wózku. ale popoludniu pojdziemy jeszcze raz ;] Głodomorrra loda mi zjadla całego ;p
Paulina a nie masz kogos poprosic o pomoc przy wnoszeniu wózka? mamy albo babci? a co do fochów facetów.. nie zwracam uwagi i sama tez udaje obrazona haha

ide na taras zaraz poczytac gazetke poki mała spi ;]

Paulina przy mnie Ona tam w ogóle nie chodziła.. więc nie wiem.. poza tym u mnie się tylee razy przewróciła i nic.. co do siostry.. jak tylko jej coś powiem, to są stałe odpowiedzi: "no i dobra", "g.wno cię to obchodzi", "pilnuj lepiej dzieciaka", "patrz na swoją d.pę" - kolejność losowa. :/ a jak mi odwalało mówiła, że nigdy tak nie będzie.. :/ ehh..

Witajcie własnie z pracy wrocilam mala odebrana ze zlobka jeszcze na placu zabaw sie pobawila. Teraz jemy podwieczorek a pozniej to zobaczymy co dalej. moze sasiadka ja wezmie na spacer bo nam od 16 maja meble przywiezc do kuchni i musimy czekac jestesmy uwiezione w domku, a na dworze taka piekna pogoda.

reklama
Hej . Pogoda ładna to mnie nie ma , trzeba korzystać , nie ? Byłam już raz na dworze , ale jeszcze chyba się wybierzemy na jakąś godzinkę . Paulina ty uwięziona bo winda nie działa ?? :-D:-D Ja mieszkam na 4-tym piętrze i nie mam windy :szok: Mój też uważał ze na dziewczynę w naszym wieku z dzieckkiem żaden facet nie poleci , że może kiedyś koło 30tki jakiś chętny by się znalazł hahahaha A tu mój Ex się ostatnio odzywa i na spacer chce iść :-D:-D:-D:-D

Dziś spacerujemy i idzie kobieta z wózkiem , mowie do mamy no patrz na sali z nia leżałam ... i babka nas zaczepiła z tekstem " tak myślę i nie wiem czy mam racje , Natalia z 30go ??? '' Spotkaliśmy Natalii koleżankę z sali , młodsza od Natki o kilka godzin .. Fajna dziewczynka ;-) Natalia przy niej jak grubasek ..

Idę na ten spacer zaraz , na jakąs godzinkę . P w domu nie ma to trzeba chodzić na spacery bo nudno samej .

Do góry