reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mysle podobnie jak sheppy??? skoro kocha inna, .... to tak wyglada jakby byl z toba tylko przez dziecko i tyle. chcesz miec takiego faceta przy boku??? moze sie pozniej zmieni...ale ja bym chyba zrezygnowala

reklama
femme fatal liceum ogólnokształcące dla dorosłych. 2klasa. Byłam w 2klasie technikum gastronomicznego ale musiałam zrezygnować bo nie miał kto się zajmować moim maleństwem. No i poszłam zaocznie. Byłabym już w 3klasie i miała już maturę ale niestety nie miałam w technikum geografi i muszę przez to zaliczać 2klasę jeszcze raz. Ale na szczęscie nie muszę chodzić na wszystkie przedmioty tylko na te co na maturze i na geografię.

Widzę że wy tu o atrakcyjności.. Ja w sumie też czuję się mało atrakcyjna po ciąży. Zostało mi ok13-15kg więcej po ciąży i nie czuję się z tym fajnie. Rozstępy na brzuchu, udach, pośladkach, nawet też na łydkach.. Koszmar!!

A u mnie ju w sumie z mezem troszke lepiej.. Wczoraj si nawet przytulal i calowal.. Mam nadzieje ze juz tak zostanie..

Dzień dobry :-)

KASIU Kacperek śliczny ! gratulacje :-)

MIKA - straszne ...

MADZIU beżowy też ładniusi :-)

OLENKA - ty lepiej teraz nie maluj tylko leż plackiem w domu i się kuruj !!!

GALARECIA - to tak jak ja ;-) tyle że ja w 3 klasie jestem ...ale gdyby nie wybryk 3 lata temu i bym nie rzuciła szkoły dla Kuby na rok to już bym po maturze była i nie miała się czym martwić a tak w tym roku matura ...:-/

Ja zaraz bede musiała do sklepu jechać po chleb zrobić Kubie kanapki i do pracy zawieść bo z głodu tam padnie a rano nie zdążył sobie zrobić -_- a tak mi się nie chce :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OLENKA - hehe on też dużo robi chociażby samo to że to on sprząta w domu to wiesz jakoś odwdzięczyć się powinnam :-p

GALARECIA - no ... tu masz dużo gorzej ... ja lubię matmę ale na maturę z matmy się nie odważę ... tym bardziej w zaocznej

jadę do tego sklepu ... ale niedługo wracam :-p nie uciekać bo znowu będę się nudzić :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme no w takim przypadku to tak.... mozesz byc dla niego dobra hehehe......:p:-)

a co do matmy... podziwiam was dziewczyny..... ja to co roku na 2 musialam zdawac, dlatego bylam w klasie humanistycznej..... :-D:-D:-Dna szczescie nie bylam sama.... matma to byla jedna wielka beka, nikt jej u mnie w klasie nie rozumial. na 35 osob 7 mialo 2 bez problemu( to byli takzwani kujoni z matmy heheh:tak:) a 28 zdawala na 2 ....same paly wszyscy mieli, babka z litosci nam wstawiala 2 bo prawie calej klasy by zostawic nie mogla:-)

wiem osioł z matmy jestem, mam to po mamie ( jest polonistką)

Cześć dziewczyny:-) Długo się nie odzywałam,bo niestety leżałam chora i ogólnie nie najlepiej się czułam...Troszkę Was czasem podczytywałam,ale zaraz musiałam uciekać,bo plecy i żebra bolą mnie jak cholera.

Kasiu moje gratulacje:tak: Twój synuś jest śliczny:tak: Dobrze,że już po wszystkim.Życzę Wam teraz dużo spokoju i samych pięknych chwil we troje:tak:

Mika współczuję sytuacji z mamą...Przykre,że tak bliska osoba potrafi się tak zachować...Dobrze,że z mężem jest już lepiej.Sytuacja z Twoja mamą na pewno Was zbliży do siebie,bo teraz musicie trzymać się razem i wspierać siebie nawzajem.Mam nadzieję,że będzie miedzy Wami coraz lepiej:tak:

Resztę zapomniałam...Jak sobie przypomnę to napiszę;-)
A ja ostatnio odebrałam wyniki badań i wyszło,że mam cukrzycę...Muszę je powtórzyć za tydzień i wtedy zobaczymy co dalej...Mam nadzieję,że to była jakaś pomyłka...

reklama
Czesc Laseczki co tam slychac :)

feeme & galarecia wspolczuje wam z ta maturka :( masakra jak sobie przypomne :/

olenka19 a ja taki osiol z POLSKIEGO <WoW> (dlatego ucieklam z Polski HiHi) i z Histori jestem :)

ANIA Jakis masazyk by Ci sie przydal :)
ANIA87 sliczne to Twoje malenstwo :**** No cos po mamusi musi miec :) Busiaczek ode mnie i Filipka :******

Ostatnia edycja:
Do góry