reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mysle podobnie jak sheppy??? skoro kocha inna, .... to tak wyglada jakby byl z toba tylko przez dziecko i tyle. chcesz miec takiego faceta przy boku??? moze sie pozniej zmieni...ale ja bym chyba zrezygnowala

reklama
femme fatal liceum ogólnokształcące dla dorosłych. 2klasa. Byłam w 2klasie technikum gastronomicznego ale musiałam zrezygnować bo nie miał kto się zajmować moim maleństwem. No i poszłam zaocznie. Byłabym już w 3klasie i miała już maturę ale niestety nie miałam w technikum geografi i muszę przez to zaliczać 2klasę jeszcze raz. Ale na szczęscie nie muszę chodzić na wszystkie przedmioty tylko na te co na maturze i na geografię.

Widzę że wy tu o atrakcyjności.. Ja w sumie też czuję się mało atrakcyjna po ciąży. Zostało mi ok13-15kg więcej po ciąży i nie czuję się z tym fajnie. Rozstępy na brzuchu, udach, pośladkach, nawet też na łydkach.. Koszmar!!

A u mnie ju w sumie z mezem troszke lepiej.. Wczoraj si nawet przytulal i calowal.. Mam nadzieje ze juz tak zostanie..

Dzień dobry :-)

KASIU Kacperek śliczny ! gratulacje :-)

MIKA - straszne ...

MADZIU beżowy też ładniusi :-)

OLENKA - ty lepiej teraz nie maluj tylko leż plackiem w domu i się kuruj !!!

GALARECIA - to tak jak ja ;-) tyle że ja w 3 klasie jestem ...ale gdyby nie wybryk 3 lata temu i bym nie rzuciła szkoły dla Kuby na rok to już bym po maturze była i nie miała się czym martwić a tak w tym roku matura ...:-/

Ja zaraz bede musiała do sklepu jechać po chleb zrobić Kubie kanapki i do pracy zawieść bo z głodu tam padnie a rano nie zdążył sobie zrobić -_- a tak mi się nie chce :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OLENKA - hehe on też dużo robi chociażby samo to że to on sprząta w domu to wiesz jakoś odwdzięczyć się powinnam :-p

GALARECIA - no ... tu masz dużo gorzej ... ja lubię matmę ale na maturę z matmy się nie odważę ... tym bardziej w zaocznej

jadę do tego sklepu ... ale niedługo wracam :-p nie uciekać bo znowu będę się nudzić :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme no w takim przypadku to tak.... mozesz byc dla niego dobra hehehe......:p:-)

a co do matmy... podziwiam was dziewczyny..... ja to co roku na 2 musialam zdawac, dlatego bylam w klasie humanistycznej..... :-D:-D:-Dna szczescie nie bylam sama.... matma to byla jedna wielka beka, nikt jej u mnie w klasie nie rozumial. na 35 osob 7 mialo 2 bez problemu( to byli takzwani kujoni z matmy heheh:tak:) a 28 zdawala na 2 ....same paly wszyscy mieli, babka z litosci nam wstawiala 2 bo prawie calej klasy by zostawic nie mogla:-)

wiem osioł z matmy jestem, mam to po mamie ( jest polonistką)

Cześć dziewczyny:-) Długo się nie odzywałam,bo niestety leżałam chora i ogólnie nie najlepiej się czułam...Troszkę Was czasem podczytywałam,ale zaraz musiałam uciekać,bo plecy i żebra bolą mnie jak cholera.

Kasiu moje gratulacje:tak: Twój synuś jest śliczny:tak: Dobrze,że już po wszystkim.Życzę Wam teraz dużo spokoju i samych pięknych chwil we troje:tak:

Mika współczuję sytuacji z mamą...Przykre,że tak bliska osoba potrafi się tak zachować...Dobrze,że z mężem jest już lepiej.Sytuacja z Twoja mamą na pewno Was zbliży do siebie,bo teraz musicie trzymać się razem i wspierać siebie nawzajem.Mam nadzieję,że będzie miedzy Wami coraz lepiej:tak:

Resztę zapomniałam...Jak sobie przypomnę to napiszę;-)
A ja ostatnio odebrałam wyniki badań i wyszło,że mam cukrzycę...Muszę je powtórzyć za tydzień i wtedy zobaczymy co dalej...Mam nadzieję,że to była jakaś pomyłka...

reklama
Czesc Laseczki co tam slychac :)

feeme & galarecia wspolczuje wam z ta maturka :( masakra jak sobie przypomne :/

olenka19 a ja taki osiol z POLSKIEGO <WoW> (dlatego ucieklam z Polski HiHi) i z Histori jestem :)

ANIA Jakis masazyk by Ci sie przydal :)
ANIA87 sliczne to Twoje malenstwo :**** No cos po mamusi musi miec :) Busiaczek ode mnie i Filipka :******

Ostatnia edycja:
Do góry