reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A u nas zawitała choroba, ją i S. Mamy jakąś grypę, na szczescie mały zdrowy ale trochę marudny, górne jedynki już widać przez dziasla ale przebić się nie chcą więc mały trochę marudny na szczescie nocki są dobre:)

reklama
Hej;))

Milena- o ja nie mogeeeee jakie miny ona strzela, hehehhe;)))
Happy- mój T tez kolejny raz w przeciagu 1.5msc znowu chory..;/ masakra jakas..;/

Ja dzis zrobie babeczki i babke, jutro cos z kremem i to na tyle wypieków:p Nie chce mi sie stać bo nie ma dla kogo.. Współlokatorka jednak sie zdecydowala na przygotowanie świąt.. Zaprosili siostrzeńca i szwagra jego siostry wiec nie ma wyjscia hehe;)
Jutro pojade z koszyczkiem na świecenie, bo ona powiedziała ze nie bedzie nigdzie jezdzic bo to bezsens jest.. Hehe;) Ja nie jestem jakaś zagorzałą katoliczką ale bez przesady i na 20 min można ze swieconka pójść..

Na cycolach też mam rozstępy.. zrobiły sie już wcześniej, są widoczne, ale jak mam stanik to ich nie widać, a przeciez paradować bez nie mam zamiaru:D Śmiałam sie do mamy ze zawsze małe groszki miałam a w ciazy jak zaczęły rosnąc to hoho.. jedyny czas kiedy będe mieć "Dużeeee" :D
Strasznie mi dzis dokucza ból kości łonowej.. masakra jakas... i to tak niziutko.. wczesniej tak wyzej bolało.. może sie coś szykuje powoluteńku;)

Hej:-) U mnie od wczoraj Świąteczne porządki.... U Marcelka też dwa ząbki. Natalka super wyszła:tak: U Nas napadało z 10 cm śniegu:wściekła/y: piękna zima tej wiosny! na Boże Narodzenie nie było śniegu a teraz jest. Dziś wylądowałam u dentysty o 8 rano z bólem, musiałam zdecydować się na kanałowe leczenie(dolna jedynka) na szczęście nie było źle i w końcu przestało boleć.

ale zima:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja juz placki popieczone, jutro sałatka i koniec .
mała spi, jak tylko zobaczyla mikser to ona oczywiscie bedzie pomagac///

23may bo moja siostra, mój brat i facet mojej mumy mu przeszkadzają.
Milena, bo dopiero zauważyłam, że Twoja Natalka ma kolczyki. Kiedy Jej robiłaś.? mi stale wszyscy mówią, że skrzywdziłam dziecko, że Małą postarzam, że robię z Niej cygańskie dziecko itd..

K. w końcu zdecydował się, że zostanie na święta. łaskawie. zasypało mnie, więc raczej nie przyjadą tamci z pieskiem. zwiędły mi już hiacynty :/

Dominisia Zrobiłam jej kolczyki dokładnie 14lutego ;) miała 4 i pół miesiąca jakoś ;)) Ciocia jej przebiła jako prezent na chrzest ;-) Takie piękne kolczyki a już diamenciki odpadają ;//

23may- hehe takie male dzieciaki to zawsze pierwsze do pomocy hehe;))
Dominisia- daj spokoj.. Twoje dziecko, Twoja sprawa.. Trzeba bylo jeszcze powiedziec ze masz zamiar niedlugo zrobic jej kolczyka w nosie i pępku:p:D

Ja małej tez bede uszka przebijac jak pojedziemy w lipcu do PL. Juz moja mamuska zapowiedziala ze ona idzie z nia do kosmetyczki i kupuje kolczyki na chrzest hehe;)
Juz nie moga sie doczekac kiedy urodze, dzwonia codziennie hehe;) a jak nie odbieram to ooo matkooo hehe;)
Moja siostra ost jak bylam w szpitalu to latała po domu jak skowronek bo myslalam ze niunia juz sie urodzi hehe, bo ona chce juz ja zobaczyc i koniec:D A bracia tylko do mnie kiedy rodzisz? Wez juz zacznij rodzic bo bedzie fajnie:p
Jednego mam takiego smiesznego brata, on zawsze takie teksty wali ze posikac sie mozna:p Ostatnio mowi do mnie ze ma sprawe do T. A ja mowie a jaka, a on do mnie ze musi go poprosic zeby nagral mnie jak sie dre jak bede rodzic bo on chce sie posmiac:D:D Rozłozyl mnie konkretnie wtedy;P

Milena jaka urocza Natalka;)

Renata u nas też dosłownie wszędzie... Ale na szczęście się nie drapała i przy zasypianiu miała temperature ale tylko to.

Happy zdrówka dla Was;)

Oj ospa już schodzi jeden najgorszy na twarzy został

reklama
Ale wszystkie zapracowane .. Nono ;-);-) Ja placki zrobione , jutro zrobie ciastka :) jajka zrobione , Nawet Natalce takie śmieszne zrobiłam . :-D:-D Zostało mi poprasować ubranka Natalki , jak się uśpi to poprasuję na spokojnie , no i jutro karkówkę będe robić , strogonow i sałatkę warzywną ;-) PO za tym moja mama powiedziała że idzie jeszcze dziś po choinkę :-D:-D:-D:-D A ja będe próbować sprzedać wózek ... ale pewnie mi się to nie uda , i oddam za darmo :baffled::baffled: Oczy mnie już bolą , uciekam , P własnie ululał Natalie zaraz biorę się za prasowanie / któraś chętna za mnie poprasować .. :p

A no i zapomniałam o tym co najważniejsze ...
wesołych , spokojnych i przede wszystkim SŁONECZNYCH świąt wielkanocnych kochane ;)) ;****

Ostatnia edycja:
Do góry