reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witajcie kochane
ja tak na szybkiego bo czasu brak, wiadomo sprzątanie, pieczenie, gotowanie...

zajrzałam tylko by złożyć Wam życzonka, no więc:

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

Bry.

Chcialam zyczyc wesolych swiąt, milego lepienia w sniegu zajęcy :) i dyngusa na sniezki :D

wwczoraj po południu i w nocy na....ło 10 cm sniegu!!!!! wielkanoc czuc w powietrzu kurde!!

Happy Coneco mustang v3 3w1 ;)

Renata Oj tak nowa wielkanocna tradycja, iść lepić zające i jajca ze śniegu ;P i dyngus śnieżki ... No albo zamrożona woda w wiadrze ;PP

U mnie dziś pogoda troszkę lepsza +5 no cuuuud normalnie.:-D:-D

Ok uciekam jeszcze raz po chleb , bo był za gorący w piekarni i mi pokroić nie chciała . A że ja leń i nie bede kroić chleba , to trzeba jeszcze raz lecieć ;P

I jeszcze raz wesołych i CIEPŁYCH świąt wielkanocnych - prosze nie pomylić i czasem wigilii nie szykować.. ;))

Moja żabcia dziś 7 miesięcy skończyła ; )

Ostatnia edycja:
Beczy w trawie baraneczek
nawołując w niebogłosy.
Życzę zdrowia i radości
Wam z okazji Wielkiej Nocy.
I dyngusa mokrutkiego.
By Wam szczęście dopisało,
By rodzinne były święta,
By wam nic nie brakowało.

nic nie mam jeszcze uszykowane. :/ Mała jest upierdliwa, mój brat mniejszy marudzi, bo mu zęby rosną, a mój brat większy jest ogólnie niegrzeczny. Kondzio z facetem mojej mamy stale robią drzewo.. bo za długa ta zima i nam nie starczy do końca.. moja siostra olewa wszystko i śpi, z przerwami na palenie w stodole. idę robić sałatki, bo Mała zasnęła.. tyle roboty, żeby w jeden dzień zjeść ;P jak będę mieć czas, czyli pewnie w poniedziałek/wtorek, to wrzucę Wam filmik co Mała z Kondziem wykombinowali wczoraj ;)

No to my już po swieceniu. Julka oczywiscie najglosniejsza w kosciele haha ;)

jeszcze tylko sałatka do zrobienia i koniec ;]

No nie ma komu odpisać nawet, świątecznie na forum ;-)
Rano poprasowałam resztę ubranek Natki. placki, ciastka porobione . Karkówka na jutro na obiad upieczona , strogonow gotowy. jajca był P święcić , a ja w tym czasie sałatkę robiłam z babcią i Natalią :-D:-D Siedziała na blacie i Oby dwie ręce w miskę wkładała i pomagała mieszać :pP Oczywiście po całym blacie warzywa , ale to się nie liczy , Kochane dziecko . Teraz ja dycham ( czyt. odpoczywam ) sobie , Natka po pracy z sałatką się zmęczyła i śpi ...A P lata z mopem :-)

Ja na swiecenie sie dopiero wybieram jak T wroci z pracy. Zapomnialam do barwnikow dac octu troche hehe i ledwo kolor widac to wlozylam je w te koszulki kolorowe:p gapa ze mnie:p ja zrobila babeczki, babke ktora komicznie mi wyrosla po jednej str taka jakby narosl duza wyszla mimo ze rowno wylana hehe. Pozniej karpatke zrobie i jedna salatkr a druga salatke niech robi sasiadka. Jak bedzie otwarty moj ulubiony sklep w poblizu kosciola to zaciagne tam T i moze kupie sobie jakas tunike na jutro;-)
A tak to po staremu;-) mala chyba zechce wyjsc jak zrobi sie cieplej bo u nas zamiast zimowo jak w Pl to mega jesien;/ Oby sie urodzila do przylotu siostry hehe;-))
Pewnie pozniej troche wiekszy na forum ruch sie zrobi jak dziewczyny juz ogarna ten caly zamet swiateczny.. Nie wiem jak wy ale ja nie lubie Wielkanocy..;-)

reklama
Do góry